Kpss :'(

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
Fizik öğretmeniyim.Kpssye hazırlanıyorum.Kütüphanede çalışayım diyorum ama sabah erken uyanamıyorum.Şuan kütüphanedeyim.Akşama kadar alan çalışıcam.Coğrafya ve tarihi bitirdim.Haftaya eğitim bilimlerine başlıycam.Bana sabah erken uyanma konusunda ve kpss de yüksek alma konusunda tavsiyede bulunur musunuz?:'( Alanda 30 yapmam lazım en az

İstesen yaparsın inan ki. Sabah kalkacağın saatten erkene kur alarmını, bir iki kalkamazsın sonra alışırsın zaten.

Canim bir anda olmaz hiçbirşey
Her gün 12 de uyanıp bundan sonra 7 de kalkacağız deyip ertesi gün 7de de kalkinsa sa verim alamazsın
Yavaş yavaş alışmak gerek
Bir hafta boyunca 10 da kalk
Diğer hafta 9 da
Öyle ile ele bence

Bugun 6da ayaktaydım.aksam 9da yatıp yarın erken uyancam :)

Merhaba kızlar. Ben de geç uyanıyorum hiç sabah erkenden kalkıp çalışmadım. 12'de masama oturuyorum gündüz 2 saat çalışıyorum. Akşam 8 gibi tekrar çalışmaya başlıyorum molalarla beraber 4 saat çalışıp bırakıyorum. Lisans işletme mezunuyum. İnşAllah sınava kadar verimli çalışırız. Whatsapp grubunuz var mı? Varsa ben de katılmak isterim. Tek başıma yavaş ilerliyorum, motive olamıyorum ya kızlar

Bence bi kan değerlerinize baktırın. Özellikle D ve B vitaminlerine. Ben şu saatte kalkıyorum şunları bunları yapıyorum ooo sen ne çok uyuyosun falan fiştiman diyenleride önemsemeyin. Branşınızda atama sıkıntılı bildiğim kadarıyla bu da tüm ruh halinizi etkilşyordur ister istemez.Kpss çalışmak gerçekten sabır işi. Hakkını vere vere çalışan herkeste depresyona meyillilik görüyorum. Allah yaardımcın olsun

Aslında bır grup olsa erken uyandırsak falan bırbırımızı

Gıdıp kan degerlerıme baktırıcam haftaıcu bır

Amın cok sagolun

Sabah uyana

Erken uyanamamak lanet birşey tamamen bünyeyle alakalı bence
Haftada 4 gün işte çalışıyor izinli olduğum 3 gün erken kalkıp ders çalışıcam diyorum ama bende senin gibi 11 den önce kalkamıyorum gerçi ben tiroit hastasıyım o lanet hastalığında etkisi var halsiz olmamım arkadaşların dediği gibi bir sürü alarm kur bende işe yaramadı belki sende yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…