- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
-
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Fizik öğretmeniyim.Kpssye hazırlanıyorum.Kütüphanede çalışayım diyorum ama sabah erken uyanamıyorum.Şuan kütüphanedeyim.Akşama kadar alan çalışıcam.Coğrafya ve tarihi bitirdim.Haftaya eğitim bilimlerine başlıycam.Bana sabah erken uyanma konusunda ve kpss de yüksek alma konusunda tavsiyede bulunur musunuz?:'( Alanda 30 yapmam lazım en az
Dun 12 de uyudum.11 de uyandım.Alarm kurmuyorum Gerçi kursamda kapıyorumİstesen yaparsın inan ki. Sabah kalkacağın saatten erkene kur alarmını, bir iki kalkamazsın sonra alışırsın zaten.
Dun 12 de uyudum.11 de uyandım.Alarm kurmuyorum Gerçi kursamda kapıyorum
Çok uyumuşsun sen de ya, kur 10 tane kur, kalkana kadar çabala :)
Bugun 6da ayaktaydım.aksam 9da yatıp yarın erken uyancam :)Canim bir anda olmaz hiçbirşey
Her gün 12 de uyanıp bundan sonra 7 de kalkacağız deyip ertesi gün 7de de kalkinsa sa verim alamazsın
Yavaş yavaş alışmak gerek
Bir hafta boyunca 10 da kalk
Diğer hafta 9 da
Öyle ile ele bence
maşallahhh ne çok uyuyorsun öyleBugun 6da ayaktaydım.aksam 9da yatıp yarın erken uyancam :)
Haklısın geregınden fazla uyuyorummaşallahhh ne çok uyuyorsun öyle
saat 10 da yatıp gece 2 de kalkıyorum, sırf ders çalışıp işe gidicem diye..valla senin kadar uyusam içim el vermez
Aslında bır grup olsa erken uyandırsak falan bırbırımızıMerhaba kızlar. Ben de geç uyanıyorum hiç sabah erkenden kalkıp çalışmadım. 12'de masama oturuyorum gündüz 2 saat çalışıyorum. Akşam 8 gibi tekrar çalışmaya başlıyorum molalarla beraber 4 saat çalışıp bırakıyorum. Lisans işletme mezunuyum. İnşAllah sınava kadar verimli çalışırız. Whatsapp grubunuz var mı? Varsa ben de katılmak isterim. Tek başıma yavaş ilerliyorum, motive olamıyorum ya kızlar
Gıdıp kan degerlerıme baktırıcam haftaıcu bırBence bi kan değerlerinize baktırın. Özellikle D ve B vitaminlerine. Ben şu saatte kalkıyorum şunları bunları yapıyorum ooo sen ne çok uyuyosun falan fiştiman diyenleride önemsemeyin. Branşınızda atama sıkıntılı bildiğim kadarıyla bu da tüm ruh halinizi etkilşyordur ister istemez.Kpss çalışmak gerçekten sabır işi. Hakkını vere vere çalışan herkeste depresyona meyillilik görüyorum. Allah yaardımcın olsun
Bence bi kan değerlerinize baktırın. Özellikle D ve B vitaminlerine. Ben şu saatte kalkıyorum şunları bunları yapıyorum ooo sen ne çok uyuyosun falan fiştiman diyenleride önemsemeyin. Branşınızda atama sıkıntılı bildiğim kadarıyla bu da tüm ruh halinizi etkilşyordur ister istemez.Kpss çalışmak gerçekten sabır işi. Hakkını vere vere çalışan herkeste depresyona meyillilik görüyorum. Allah yaardımcın olsun
Aynen kızlar. Ders odaklı teşvik amaçlı bi grup olursa katılırım. Soru paylaşımlarımızı, bilgi paylaşımlarımızı, programlarımızı paylaşırız.Aslında bır grup olsa erken uyandırsak falan bırbırımızı
Ayyy evet super olur.Son 5 ay kaldı zatenAynen kızlar. Ders odaklı teşvik amaçlı bi grup olursa katılırım. Soru paylaşımlarımızı, bilgi paylaşımlarımızı, programlarımızı paylaşırız.
Aklıma geldikçe stres yapıyorum inan.Ayyy evet super olur.Son 5 ay kaldı zaten
Fizik öğretmeniyim.Kpssye hazırlanıyorum.Kütüphanede çalışayım diyorum ama sabah erken uyanamıyorum.Şuan kütüphanedeyim.Akşama kadar alan çalışıcam.Coğrafya ve tarihi bitirdim.Haftaya eğitim bilimlerine başlıycam.Bana sabah erken uyanma konusunda ve kpss de yüksek alma konusunda tavsiyede bulunur musunuz?:'( Alanda 30 yapmam lazım en az