O zaman 2020 Şubat atamasına kalacağım demek, 2019'da başkanlık seçimi var. 2019'da atanma şansım daha yüksek.Çok teşekkür ederim yorumunuz içinkonuyla pek alakam yok teknik cevaplayamayabilirim ama çalışm ne kaybedersin ki seneye tekrar giremiyor musun? kazanamazsan seneye önden hazırlık gibi olur daha yüksk puan alırsın istediğin şehre atanırsın.
Gittiğim dershane de pegem, elimde pegem kaynakları var:)Bizim girdigimiz sene (2016) sinav mayisa cekildi, sen temmuza kadar hayli hayli yetistirirsin. Ustelik ben ist.a atanabilecek puanla elazig'ya atandim, sirf yine 2016nin azizligi yuzunden. Herkes 6 yil sadece doguya, hadi bakalim, es durumu da yok.
Okulunun yogunlugunu bilmiyorum ama kpssye hergun duzenli calisman lazim. Pegemin kaynaklarini tavsiye ederim. Tarih cografya icin youtubedan benimhocam kanalini izlemelisin, Ramazan Yetgin'in kanali. Baska dersler de var sanirim o kanalda. Konu bitirip sorularini cozeceksin ve sinava kadar bitirecek sekilde ayarlayacaksin. Alanin varmis, egitimi fazla kasmana gerek yok. Baslamisken asil ve bu sene bu isi hallet, zira her sene zorlasiyor ve kac kisi alinacagi da belli olmaz...
Çok haklısınız size de başarılarKpss konularınıyla ilgili pek fazla bir bilgim yok ama kazanıp kazanamayacağınızı en iyi siz bilirsiniz.
Ben de üniversite sınavına hazırlanıyorum 20 yaşındayım. Tamamen kişiye bakıyor iş.
Kendinize inandıktan sonra neden yapamayasınız?
Keşke bizde de öabt olmasaydıBen 6 yıl önce atandım. Sınav sistemi farklıydı ama yine de çalışma tarzımı söyleyeyim. Matematiğim benim de iyiydi çok fazla çalışmadım. Zaten türkçe öğretmenliği okuduğum için türkçeye de çalışmadım. Eğitim bilimlerine sağlam çalıştım. Çünkü yüzde olarak etkisi bu seneki sınava gore daha fazlaydı. Bir de tarih ve vatandaşlık icin kucuk bir defter hazirlamistim. unutmamak ve iyice oturtmak için her akşam yatmadan önce yarim saat onu okuyordum en cok onun faydasi oldu diyebilirim. Öyle saatlerce çalışan bir insan değildim bence önemli olan ders çalışmakta istikrar her gün o çalışma masasına oturmaya çalışırdım. Ben de sizin gibi 4. Sınıftayken hazırlandım ve 88 puan alarak çok şükür atandım. He bu arada bizde oabt yoktu bi sene sonra geldi.
Evet alanin etkisi cok fazla su an egitim bilimlerinden daha fazla puan getiriyor. O yüzden alana yönelmek daha mantıklı gibi. Tarih ve vatandaşlığı her gece okumanın inanılmaz faydasını göreceksiniz. Kpss biraz stresli birşey ama yapılamayacak birşey değil. Kolay gelsin başarılar dilerim.Keşke bizde de öabt olmasaydıEğitim GK GY full çekilse bile alansız hiçbir şey olmuyor. Ben de gece yatmadan tarih kitabını okumaya karar verdim Çok sağolun puanınız da çok güzelmiş darısı bana
atanirsin insallah. Ama su kadarini soyleyeyim biz dersaneye gidip gelirken bile yolda video ders izliyorduk.Gittiğim dershane de pegem, elimde pegem kaynakları var:)
Aslında üstesinden kalkamayacağım iş değil ama tembellik çöküyor üstümeRamazan Yetgin'i izledim ama detaycı değil, yüzeysel buldum. Olsun sonuçta ne güzel atanmışsınız, keşke ben de atansam da doğu falan filan fark etmez Türkiye'nin her köşesine razıyım
Çok teşekkür ederimEvet alanin etkisi cok fazla su an egitim bilimlerinden daha fazla puan getiriyor. O yüzden alana yönelmek daha mantıklı gibi. Tarih ve vatandaşlığı her gece okumanın inanılmaz faydasını göreceksiniz. Kpss biraz stresli birşey ama yapılamayacak birşey değil. Kolay gelsin başarılar dilerim.
Ramazan hocayı tekrar izlemeye başlayacağım. Türkçe dil bilgisine bakayım. Yetişir değil mi?atanirsin insallah. Ama su kadarini soyleyeyim biz dersaneye gidip gelirken bile yolda video ders izliyorduk.
Gercek sinavda da tarihi sirf Ramazan hoca sayesinde tikir tikir cozup gectim diyebilirim. Tarih ucsuz bucaksiz bir alan ama her derste oldugu gibi kolay, orta ve zor sorular olacak...
Turkceye bol zaman ayir. Denemelerde Turkceyi fulleyen ben, sinavda 6 yanlis yaptim. Ki en cok Turkce mat calismistim. Mat sana puan kazandirir. Vatandasligi mecbur ezberleyeceksin sinavda tikir tikir cozersin.