Merhaba hemen konuma giriş yapayım konum bir süre taşınmazsa mutlu olurum
Öğretmenlerin ve atanmış bayanların tecrübelerine ihtiyacım var:)
Kpss'ye eylül ayında çalışmaya başladım ama bende bir ara ipler koptu. 21 yaşındayım üniversite son sınıfım okulla ilgilendim, şuydu buydu derken olaydan uzaklaştım. Sözel bölümde öğretmenlik okudum atamamız fena değil, 83'le mülakata çağırılıyoruz
Eğitim Bilimleri-Genel Kültür 22 Temmuzda, ÖABT Ağustos'ta.
Kısacası sorum: Şimdi çalışmaya başlasam kazanabilir miyim? Nasıl çalışmam gerekiyor? Öğretmen arkadaşlar konunun devamını da okusun - Gelişim Psikolojisi: Kasım ayında bitirmiştim, sorularını hala yapabiliyorum ama tekrar lazım
- Öğrenme Psikojisi: Yarıda bırakmışım, ama öğrendiklerimi tam öğrenmişim
- ÖYT: Eylül-ekim'de sürekli çalıştığım için oturmuş.
- Rehberlik: Bilgi hiç yok.Mantıkla bazen çözebiliyorum.
- Ölçme Değerlendirme: Dershanede henüz geçmedik ama üniversitede öğrenmiştim sorularını az çok yapabiliyorum
- PG-Sınıf/Okul Yönetimi- Mataryal Tasarımı: Çalışmadım ama mantık yürütebiliyorum.
Sonuç: Denemelerde 50-55civarı net
Türkçe-Matematik toplam 45-50 net çıkıyor. Bölümüm sözel ama matematiğim baya iyi.Bir ara Türkçeyle eşitlenmişti. Tarih/Coğrafya/Vatandaşlık sözel olmama rağmen kötü durumda. Alan'ın daha başındayız, denemesine girmedim.
Ben şu andan itibaren toparlanabilir miyim, kendimi bayağı salmıştım. Nasıl çalışmam gerekiyor, şimdi yeniden başlasam kazanma ihtimalim var mı? Teşekkürler