• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS

PME2013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
360
201
103
33
Kızlar ben lise mezunuyum. Üniversiteue gittim ama bitiremedim.suanda evliyim 3 yaşında kızım var. Çalışmak istiyorum ama özel sektörde iş bulamıyorum bulduklarımda bana uygun değil. Şimdi kpssye girip zabıt katipliğine gitmeyi düşünüyorum ama cesaretim pek yok yapabilir miyim diye.

Kızlar katip olan var mı yada olmaya calışan bu süreç nasıl oluyo bi bilginiz var mı

KPSS den 70 puan alman (puanları değiştirebilirler de sen sınava gir ve elinden gelenin en yükseğini yap)

hızlı klavye yazman bir de mülakatı geçmen gerekiyor

Zabıt katibi değilim ama öğretmenlik mezunuyum,atanamadim ,KPSS çalışıyorum.Moralini bozmak istemem ama lise mezunu olarak zabıt katibi olmak çok zor.Kpss den 85 ve üzeri alman lazım,KPSS ilk adım,daha sonra mülakat , uygulama sınavı var.En zoru uygulama sınavı . klavye de dakikada 90 kelime yazman lazım ve önlisans mezunlarından ne kadar şansın olur bilemiyorum.Yerinde olsam ünv. Okurum,dört yıl zor gelebilir ama özellikle sağlık alanında hemen hemen iş garantili çok güzel iki yıllık bölümler var, açıköğretim de olabilir.

Daha ders calışmadan kendimi deneyeyim dedim önceki kpss sorularını cözdüm 55 net yaptım

KPSS den 85 alman lazım dedim ama yanlış anlaşılmasın 70 ve üzeri alan başvurabiliyor ama 85 üstü daha şanslı.

Şimdi f klavye çıktı Q klavye dönemi bitti f klavyeyi hızlı bı şekilde yazabilirmisiniz?

Yani yapabilirim die düşünüyorum 85 üzeri. Klavyeye de yaparım die düşünüyorum. Biraz zor olucak ama temelim kuvetli. Hiç çalışmadan ve kaç yıldır kitabın yüzüne bakmıyordum ve dedim çalışmaya başlamadan kpss gecmiş soruları cözeyim 55 net yaptım o da 75 77 puana denk geliyordu. Çalışsam 80 85 üzeri yapabilirim ya

Q klavyede 90 felan yazıyodum. Üniversiteye giderken ilk yılımda düşünmüştüm klavyeye calıştıydım ama puanım 69 da kaldı malesef

Benim tanidiklarimdan var lise mezunu olup atanan. Hatta benim okulumda gecici olarak bir hizmetli calisiyordu. Cocuk hem calisti okulun temizligiyle ugrasti hem de kpss ye hazirlandi. Atandi cocuk. Neden olmasin ki. Umitsizlige kapilmayin siz. Var gucunuzle calisin

Kızlar ben lise mezunuyum. Üniversiteue gittim ama bitiremedim.suanda evliyim 3 yaşında kızım var. Çalışmak istiyorum ama özel sektörde iş bulamıyorum bulduklarımda bana uygun değil. Şimdi kpssye girip zabıt katipliğine gitmeyi düşünüyorum ama cesaretim pek yok yapabilir miyim diye.
Garanti olması için kpss 75 al yeter. Klavye 90 kelime yazmalısın bilgisayar sertifikan varmıki ? . en zoru mülakat.

Yok cnm daha alıcam onu da. Değil mi neden olmasın insan isteyince herşeyi yapabilir die düşünüyorum. Ama cok calışmak lazım. Lise mezunu olarak masa başı başka ne işler olabilir

Yok cnm daha alıcam onu da. Değil mi neden olmasın insan isteyince herşeyi yapabilir die düşünüyorum. Ama cok calışmak lazım. Lise mezunu olarak masa başı başka ne işler olabilir
Valla 7 yıldır memurluk almlarına basvuruyorum hiçbir şey olamadm daha .). Saglık mezunuyum hiçbir işe yaramıyor.devlet kurumu içinse zabıt katibi olabilirsn ortaögretmden başka birşey olmaz devlette. Veya 95 puan almalısın herhangi bir devlet kurumu olması için

Cok doğru diyosun cünkü herşey cok zor artık birazda sansın olacak. Çünkü o kadar işsiz var ki

Benim tanidiklarimdan var lise mezunu olup atanan. Hatta benim okulumda gecici olarak bir hizmetli calisiyordu. Cocuk hem calisti okulun temizligiyle ugrasti hem de kpss ye hazirlandi. Atandi cocuk. Neden olmasin ki. Umitsizlige kapilmayin siz. Var gucunuzle calisin
Q klavyede 90 felan yazıyodum. Üniversiteye giderken ilk yılımda düşünmüştüm klavyeye calıştıydım ama puanım 69 da kaldı malesef
Yaparsın sen kpssye çalış dene şansını. San bol şanslar;)

Kpss ye hazırlanmak zor değil calışırsanız yaparsiniz ama zabıt katibi çok az alınıyor ve başvuran çok oluyor. 3 kişi alınacaksa 500 kişi başvuruyor. Yani sınav değil de o kadar kişi arasından sıyrılmak zor.

Ay inşallah sıyrılırım cnm aralarındam. Bi şansımı deniycem en azından yarın bi gün niye denemedim diye pismanlık yaşamam.herşey nasip bi de . nasibimizde varsa olur inşallah.

Back
X