Garanti olması için kpss 75 al yeter. Klavye 90 kelime yazmalısın bilgisayar sertifikan varmıki ? . en zoru mülakat.Kızlar ben lise mezunuyum. Üniversiteue gittim ama bitiremedim.suanda evliyim 3 yaşında kızım var. Çalışmak istiyorum ama özel sektörde iş bulamıyorum bulduklarımda bana uygun değil. Şimdi kpssye girip zabıt katipliğine gitmeyi düşünüyorum ama cesaretim pek yok yapabilir miyim diye.
Valla 7 yıldır memurluk almlarına basvuruyorum hiçbir şey olamadm daha .). Saglık mezunuyum hiçbir işe yaramıyor.devlet kurumu içinse zabıt katibi olabilirsn ortaögretmden başka birşey olmaz devlette. Veya 95 puan almalısın herhangi bir devlet kurumu olması içinYok cnm daha alıcam onu da. Değil mi neden olmasın insan isteyince herşeyi yapabilir die düşünüyorum. Ama cok calışmak lazım. Lise mezunu olarak masa başı başka ne işler olabilir
Benim tanidiklarimdan var lise mezunu olup atanan. Hatta benim okulumda gecici olarak bir hizmetli calisiyordu. Cocuk hem calisti okulun temizligiyle ugrasti hem de kpss ye hazirlandi. Atandi cocuk. Neden olmasin ki. Umitsizlige kapilmayin siz. Var gucunuzle calisin
Yaparsın sen kpssye çalış dene şansını. San bol şanslarQ klavyede 90 felan yazıyodum. Üniversiteye giderken ilk yılımda düşünmüştüm klavyeye calıştıydım ama puanım 69 da kaldı malesef
SlmAy inşallah sıyrılırım cnm aralarındam. Bi şansımı deniycem en azından yarın bi gün niye denemedim diye pismanlık yaşamam.herşey nasip bi de . nasibimizde varsa olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?