Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok haklısın canım hatta ilk başlıyorum
güncelle başlıyorum
1)ilk özgün ana muharebet tankının adı.
2)avrupa parlemontosu başkanı kimdir
şimdilik mobilim de canlarım sonra bol bol paylaşırım
1)ALTAYçok haklısın canım hatta ilk başlıyorum
güncelle başlıyorum
1)ilk özgün ana muharebet tankının adı.
2)avrupa parlemontosu başkanı kimdir
şimdilik mobilim de canlarım sonra bol bol paylaşırım
istiklal mahkemeleri son görevini hangi olay sırasında yapmıştır
Kizlar sinav tarigi degisme ihtimali varmis habwrinuz varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Reklam icerdigi icin biraz kirptim
Reklam icerdigi icin biraz kirptim
Kızlar kpss önlisans tarih konularını uzatmışlar ya onunla ilgili bir sorum olucaktı.Önceden 2. dünya savaşı derken bitiyordu konular yanlış hatırlamıyorsam şimdi çağdaş türk ve dünya tarihi konularından çıkabilir diye o konuları da eklemişler.Ve çok sıkıcı sadece okuyorum bana biraz vakit kaybı gibi geldi.Çok kapsamlı siz de okuyup geçiyor musunuz yoksa detaylı bir şekilde ezberliyor musunuz onu merak ettim :) Zaten tarihte ezberlenecek o kadar çok şey var ki tarih konularını bitirdim ama kafam allak bullak.
ıkta karahanlılar gulam gazneliler olabilir mi. Emin değilim amabu arada size de sorayım sabahtan beri kafamı kurcaladı netten çok araştrdım ama net bilgi bulamadım
ikta ve gulam sistemlerini ilk uygulayan devletler hangileri ??
bilen beni aydınlatabilirmi
meble ösym kaynakları farklı almış okduuguma göre biçok konu değişmiş galiba çıldırmama az kaldı
ıkta karahanlılar gulam gazneliler olabilir mi. Emin değilim ama
vaaaayyyy işte bu ablamsın bu madalyayı sana veriyorummm1)ALTAY
2)Şimdilik Martin Schulz ama pazar günü yeni seçim varmış(bak bu baya güncel olacak gelebilir)
Mustafa Kemal Pasaya suikast girisimi
sorular için teşekkürler bende bakayım bir kaç soru güncel çalışmıyorum bari burda cevaplayarak aklımda kalsın herkes katılsın arkadaşlar
oda nerden çıktı hiç duymadmmm
Cnm MEB de yer alan bilgilere gore cvpliyorm zira ÖSYM de MEB kaynaklar ini esas aliyor ve birçok KPSS hazrlk kitapları guncellenmedigi için bu konuda.yanlis bilgi içeriyor.MEB e gore:
- İktayi ilk defa uygulayan Hz. Ömer
-İlk defa uygulayan ilk türk İslam dev. Karahanlilar
-Geliştiren Büyük selc dev.
-osmanlilarda da bu dirlik.adini almistr uygulayan hükümdar 1.Murat kaldiran 2. Mahmuttur.
Gulam sistemini uygulayan da yine Karahanlilardr bircok kpss hazrlik kitabinda gazneliler diye geçer fakat MEB karahanlilar olarak almistr..
Diğer topikte bi arkadaş böyle yazdı canım
cnm meb de yer alan bilgilere gore cvpliyorm zira ösym de meb kaynaklar ini esas aliyor ve birçok kpss hazrlk kitapları guncellenmedigi için bu konuda.yanlis bilgi içeriyor.meb e gore:
- iktayi ilk defa uygulayan hz. ömer
-ilk defa uygulayan ilk türk islam dev. Karahanlilar
-geliştiren büyük selc dev.
-osmanlilarda da bu dirlik.adini almistr uygulayan hükümdar 1.murat kaldiran 2. Mahmuttur.
Gulam sistemini uygulayan da yine karahanlilardr bircok kpss hazrlik kitabinda gazneliler diye geçer fakat meb karahanlilar olarak almistr..
diğer topikte bi arkadaş böyle yazdı canım
hadi ya ben bunu bilmiyordum çok bilgilendirici oldu çok sağlsın canım
teşekkür ederiiim paylaşım içinn
rica ederim şekerler ee neler yapıyosunuz durumlar nasıl ne alemdesiniz anlatsanıza az :26: