Kpss yoldaşları <3

artık duruma göre bakarız canım senin şimdi plan ne ee malum gece 12 ye çok var

kpss grubumuz olarak ders adına bu günlük başka planımız olmayacaksa ben bireysel planımda uyumayı düşünüyorum zira gözlerim şuan :111: bu durumda dün 3 saat uyudum uyku düzenimi bozmuştum cea verdim kendime bu gün erken yatıp yarın 6da uyanmayı düşünüyorum ama grup olarak başka çalışma yapalım denilirse uyarım bir acı kahve 3 saat daha ayakta tutar beni

naptın canım kaç soru çözdün

sözcükte anlam yargıdan 60 soru çözdüm canım 5 yanlış..
ben ders planı yapmadım henüz.yarın tarih ilk konu mu çalışıyoruz ? sonra da konu ile ilgili test.

Benıde ekleyin dıcem ama ben konu dışı kaldım sanırım. Türkçe coğrafya bitik. Matematik problemler bıtık. Günlük çözülen soru sayısımı yazılcak

ben ders planı yapmadım henüz.yarın tarih ilk konu mu çalışıyoruz ? sonra da konu ile ilgili test.

evet tatlım aynen öyle tamam canım ben yavaştan ekliyorum
benim febri nerde acaba :26:

Benıde ekleyin dıcem ama ben konu dışı kaldım sanırım. Türkçe coğrafya bitik. Matematik problemler bıtık. Günlük çözülen soru sayısımı yazılcak

canım farkındaysan bizde öyleyiz ve yeni başladık sende bizimle başlarsın olmaz mı yarın tarih ilk konudan

Yarın sabah biraz daha erken kalkarım o zaman artık keyif yapmak yok

kızlar tarih için pratik bir yol gösterebilirim. benim görselim iyidir. Bu yüzden Çanakkale 1915 filmini izledim 1. dünya savaşı full aklımda ayrıca turgut özakman'ın Diriliş çanakkale 1915 kitabını okudum zaten kitaptan esinlenmişler filmi o konuyu bitirmiş olursunuz filmle

canım mesajını farkedememişim tabloyu yaptım ama diğer tablolarda silinmedi sanırım sen neler yaptın bakım

Canlar ben geldiiimm...

Sözcükte anlam çalışıldı, 75 soru çözüldü..

Sizler neler yaptınız??

sağol canım gruplaşarak izleriz o konuya gelince artık

canım konun hayırlı olsun(öyle derler ya )
daha calışmaya başlamadınız mı bakim

Harika..

Once bı konu okuyup ardından vıdeo ızleyıp 60 soruyu oyle cozmen lazım daha bugun baslıcam bende ..
HAdi bakalım hayırlı olsunn

Ben video izleyemiyorum yaa, bilgisayara format attım sesi gitti. :1
Bende videodan takip etmeye bayılıyorum aynı hocadan dinler gibi oluyor ama, beceremeyince formatı gitti o iş..

Hoşbulduk..:)

Walla ben de kendi kendime kaç gündür başlayacam diyip duruyordum..

Bugün çok kararlıyım ama sözcükte anlamdan testimi çözüp haber vercem :)

Bizde kararlıyız canım, anca bugüne toparladık da kısmet oldu. :)
Haberlerini bekliyoruz..

Kızlar zaman sorunu var mi ne zaman bitireceğiz. Benim koca gelecek birazdan akşam yemeği , sonra komşuya ugramam gerek bassagligina gidecem 8 gibi baslayabilirim

Olmadı bende yarina katılırım artık

Eşim gelene kadar 28 soru, geri kalanını da yemekten sonra çözdüm tamamladım ben 60 sorumu. Kısa günü kâri

Ne kadar çözsen kardır canım, evlisin sonuçta buna bile şüküür.. :))))

Kız her dersin ilk konusu çok olmaz mııı?

Gece yarısı 12ye kadar dimi?
Hergün Türkçeden kısmı anlamadım balım bebeğim, ne çalışırsak çalışalım Türkçe banko çözülecek mi demek istedin?
Bir de kitap olayını düzene soksak ne dersin?

Uyku düzensizliği hastalık, halsizlik getirir, aman ha dikkat!!

60 soru, süper, tebrik ettim çoook...

Yetişirsin canım belki sende. :)

Hey maşallaah..

meleğim nerdesin sen yaaa hoşgeldin bu arada hemen ekliyorum seni de

Geldim canımm. Yeteneğe daldım yaaa, finaldi ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…