artık duruma göre bakarız canım senin şimdi plan ne ee malum gece 12 ye çok var
naptın canım kaç soru çözdün
sözcükte anlam yargıdan 60 soru çözdüm canım 5 yanlış..
ben ders planı yapmadım henüz.yarın tarih ilk konu mu çalışıyoruz ? sonra da konu ile ilgili test.
Benıde ekleyin dıcem ama ben konu dışı kaldım sanırım. Türkçe coğrafya bitik. Matematik problemler bıtık. Günlük çözülen soru sayısımı yazılcak
Benıde ekleyin dıcem ama ben konu dışı kaldım sanırım. Türkçe coğrafya bitik. Matematik problemler bıtık. Günlük çözülen soru sayısımı yazılcak
canım farkındaysan bizde öyleyiz ve yeni başladık sende bizimle başlarsın olmaz mı yarın tarih ilk konudan
canm seni de ekledim
kpss grubumuz olarak ders adına bu günlük başka planımız olmayacaksa ben bireysel planımda uyumayı düşünüyorum zira gözlerim şuan :111: bu durumdadün 3 saat uyudum uyku düzenimi bozmuştum cea verdim kendime bu gün erken yatıp yarın 6da uyanmayı düşünüyorum ama grup olarak başka çalışma yapalım denilirse uyarım bir acı kahve 3 saat daha ayakta tutar beni
kızlar tarih için pratik bir yol gösterebilirim. benim görselim iyidir. Bu yüzden Çanakkale 1915 filmini izledim 1. dünya savaşı full aklımda ayrıca turgut özakman'ın Diriliş çanakkale 1915 kitabını okudum zaten kitaptan esinlenmişler filmi o konuyu bitirmiş olursunuz filmle
Canlar ben geldiiimm...
Sözcükte anlam çalışıldı, 75 soru çözüldü..
Sizler neler yaptınız??
Harika..
Once bı konu okuyup ardından vıdeo ızleyıp 60 soruyu oyle cozmen lazım daha bugun baslıcam bende ..
HAdi bakalım hayırlı olsunn
Hoşbulduk..:)
Walla ben de kendi kendime kaç gündür başlayacam diyip duruyordum..
Bugün çok kararlıyım ama sözcükte anlamdan testimi çözüp haber vercem :)
Kızlar zaman sorunu var mi ne zaman bitireceğiz. Benim koca gelecek birazdan akşam yemeği , sonra komşuya ugramam gerek bassagligina gidecem 8 gibi baslayabilirim
Olmadı bende yarina katılırım artık
Eşim gelene kadar 28 soru, geri kalanını da yemekten sonra çözdüm tamamladım ben 60 sorumu. Kısa günü kâri
aynı andamı gelmişiz acaba :) evet tatlım sorularım bitti birde ufak notlar aldım. zaten bu konuda öyle çok not alınacak birşey yok ama yinede acil bakmam gerekirse diye yapim dedim :) 65 soru çözüldü benim 3 yanlış çıktı toplamda oda dikkatim dağıldı sonlara doğru birde bikaç soruda düşündüm baya :) hamlamışım birkaç güne toparlarım inşallah :) birde şunu soracaktım hazalım sana şimdi bu gün türkçe yaptık birde tam bir program olmadı aceleyle biraz diğer arkdaşlarada söyleyelim mesela yarın her dersin ilk konusuna bakıp 30 tane sorusunu çözsek her ders derken tablosu olan 3tane şimdilik :) mesela yarın akşam 5 yada 6 ya kadar zaman olsa tabiki daha çok çözmek isteyen arttırabilir böyle böyle ilerlesek yada nasıl ilerleyelim fikriniz varsa :)
Kızlar,
Herkes sorularını gönderdikten sonra tabloya yazıcam yarın ki planı söylüyorum uymak isteyenlere
Tarihin ilk konusu islamiyet öncesi türk tarihi saat 12 ye kadar en az yarısı çalışılacak konu 30 sayfa falan çünkü ve hep b,ilgi ve burda soru sorcaz birbirimize kitaba bakmak yasaköğleden sonrada konu tamamlanıp sorulara geçeeriz.
Ve hergün muhakkak türkçeden 40 soru çözülecek
kpss grubumuz olarak ders adına bu günlük başka planımız olmayacaksa ben bireysel planımda uyumayı düşünüyorum zira gözlerim şuan :111: bu durumdadün 3 saat uyudum uyku düzenimi bozmuştum cea verdim kendime bu gün erken yatıp yarın 6da uyanmayı düşünüyorum ama grup olarak başka çalışma yapalım denilirse uyarım bir acı kahve 3 saat daha ayakta tutar beni
sözcükte anlam yargıdan 60 soru çözdüm canım 5 yanlış..
ben ders planı yapmadım henüz.yarın tarih ilk konu mu çalışıyoruz ? sonra da konu ile ilgili test.
Bugünün raporu
Eki Görüntüle 994777
meleğim nerdesin sen yaaa hoşgeldin bu arada hemen ekliyorum seni de
canım konun hayırlı olsun(öyle derler ya )
daha calışmaya başlamadınız mı bakim
Hazalım tablo harikaaa...
Ben bi geçmişi okuyayımmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?