Kpss yoldaşları <3

valla çok şaşırdım kuzum ya Allah yardımcın olsun Rabbim kolaylık verir inşallah zor bu durumun içindesin ama hepsini halleder inşaallaahhh

valla çok şaşırdım kuzum ya Allah yardımcın olsun Rabbim kolaylık verir inşallah zor bu durumun içindesin ama hepsini halleder inşaallaahhh
inşallah kuzucum inşallah hallederiz...
yahu hem diyet hem düğün hazırlığı hem dersane hem iş hem ders çalışma...kaça bölünüyorum yahu

inşallah kuzucum inşallah hallederiz...
yahu hem diyet hem düğün hazırlığı hem dersane hem iş hem ders çalışma...kaça bölünüyorum yahu

ben ev- ders -iş arasında isyeaaannn diyorum sanaa bravooooo sanaa alkışşş
valla helal olsun bee kaç yasındaydın canım bu arada sen ?

kuzum benim :)) çözmeye çalışıyorum işte ama konu eksiğim var tarih-vatandşlk-coğ dan

düğünümüz 4-7 eylül :)) inşallah

eee ne kalmış şurda canım sınavla dersle hemencecik gelir maa senin için zor olmuyo mu yaa
hani çeyiz hazırlıklar falan dershan kpss maşllah yaaa harikasın valla ne deyim

ben ev- ders -iş arasında isyeaaannn diyorum sanaa bravooooo sanaa alkışşş
valla helal olsun bee kaç yasındaydın canım bu arada sen ?

ahahha siz yine iyisiniz ya bana ne demeli evde kös kös oturduğum halde zorla idare ediyorum

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan nerdesin seeeeeeeeeeeeennnnnnnn kaç gündür yoksun zaten diyorum bu kız daha foruma uğramaz kesin eve giderken elinde kitapla yolda not okuyodur ahahha
yavrum bende tarihi bitirdim ihtiyaç bitirdim yedi iklim bititrdim şimdide yargıya geçtim ama aynı zmanada da dataya başladım ama benimkisi 2013

ahhahahahha gülmekten yazamıyorum 6060
yerim ben seni yaaaaa
Allah iyiliğini verisn kız. ayıpsın söylemem mi emir büyük yerden ahahhaa
iyi gidiyor kuzum şükürler olsun ama benimki uzaklarda balım yaaa onun okulu hala bitmedi napalım işte idare ediyoz
ayrıca avatarıma yaptığın sevgi dolu yorumlar çok hoşuma gidiyor beğenmene çok sevinidm yavrum çok teşekkür ederim

merhaba kpss ciler :) bende hazırlanıyorum gk eksiğim vardı 2 aydır tarih cografya calısyorum. deneme yapmaya başladım açıkcası cok zorlandım yani aslında gk yapamadıgım kadar iyi ama bu seferde gy kısmı zorladı beni sizler de başladınızmı denemelere hangi yayınları önerirsiniz.. bana pegemin denemeleri zor geldi

merhaba. kendime kpss arkadasları arıyorum çünkü bu konuda çok motivasyona ihtiyacım var. evde çalısıyorum. ise gidiyorum. birde 10 aylık bi oğlum var. hedeflediğimden çok daha yavasım. gün geçtikçe çalısmak zorlasıyor. hazirandan sonra süt iznim bitiyor iyice yoğun olacağım hiç çalısamayacağım su iki ayı çok iyi değerlendirmeliyim. mat ve geometri konu olarak bitti gibi. türkçenin yarısındayım. esas kotü olduğum derslere geçemedim bile

Allah hepimizin yardımcısı olsun gercekten zor bi tempo siizinki de

eee ne kalmış şurda canım sınavla dersle hemencecik gelir maa senin için zor olmuyo mu yaa
hani çeyiz hazırlıklar falan dershan kpss maşllah yaaa harikasın valla ne deyim
hazalım şöyle ki ev tutma eşyaları alma işlerini sınavdan sonraya bıraktık...çeyizlik eşya oalrak da yemek takımı nevresim tak faln aldım zaten..ara ara da beğendiğim şey olrsa alıyorum..beyaz eşyayı da evi fln tuttuktan snra alcaz inşallah ...yani sınav sonrasına erteledim her şeyi...
***gelinlik,kınalık ayakkabı bu alışverişlere de snavdan hemen sonra başlıcam gezmeye Evellah ın izni ile.... :))
*******şimdilik diyet,cilt ve vucut bakımı vee dee derslere yoğunlaştım çünkü kısa zamanda yapılamicak şeyler bunlar...
sonrası da inşallah hayırlısı ile olur

belki zor bi süreç ama yapılamicak bir şey değil bence :))
kendinden ödün vereceksin,çabalıcaksın tatlım

Arkadaşlar ben hem işe gidiyorum hem de ders çalışmaya çalışıyorum. Sizce başarabilir miyim 6 ayda yetiştirebilir miyim konuları ?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldin canım aramıza
evet canım benimde coğrafya bitti bende denemede zorlandım 2012 kpss sınavının denemesini çözmüştüm çok kötü gelince morelim bozuldu yaa inşallah kolay olur yada bizim çok iyi yapabileceğimiz düzeyde olur
canım ben konu ders denemesi çözüyorum hepsi tam bitmedi
ben sana ihtiyaç yediiklim yargı da öneririm canım
pegem hakkında bi bilgim yok tatlım

merhaba canımmm hoşgeldin aramızaaaa
uhuuuuuuu sana hemen kocaman bir maşallah çekeyim zaten herzamna özenmişimdir evli bir bayan olup helede çocuk sahibi olup sınav çalışanlara
bende bu aralar çok yavaşım yavrummm birden yavaşladım ama hızlanmamaız lazım biran önce kendimize gelip.
canım sen en zorları bititrmişsin yaa kutluyorum seniiii
bunları bititrdiysen türkçe vız gelir
millet konularda aldı başını gidiyor biran önce hızlanmamaız lazım ilk önce plan yap cnaım istersen

canım ben yanlışmı anladım acaba gelinlik falan da sınavdan sonra düğün eylülde değil mi e sınavda eylülde benim bildiğim:44:

Arkadaşlar ben hem işe gidiyorum hem de ders çalışmaya çalışıyorum. Sizce başarabilir miyim 6 ayda yetiştirebilir miyim konuları ?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım hoşgeldin aramıza niçin yetişmesin burda evli çocuk aynı zmanada iş kadını olan arkadaşlarımız bile yapıyorsa sen hayli hayli yaparsın

Arkadaslar Allah nasip ederse bende bu sene kpss ye girmek istiyorum 5 yasinda ve 20 aylik iki oglum var nasil caliscam bilmiyorum tam hareketli zamanlari Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…