Kpss yoldaşları <3

Hoşgeldin canım. :))
Tam çıkarken yakaladın, şimdi dağıldık bizde.. :)
Sözcükte anlamla başlıyoruz, en az 60 soru dedik. :)
Akşam burada olacağız, sende olursan paslaşırız.. :)

Harika..

Once bı konu okuyup ardından vıdeo ızleyıp 60 soruyu oyle cozmen lazım daha bugun baslıcam bende ..
HAdi bakalım hayırlı olsunn

Aaa hoşgeldiiiin... :)
Tam isabet olmuş, bizde yeni başlıyoruz bugün.. :)

Hoşbulduk..:)

Walla ben de kendi kendime kaç gündür başlayacam diyip duruyordum..

Bugün çok kararlıyım ama sözcükte anlamdan testimi çözüp haber vercem :)

Kızlar zaman sorunu var mi ne zaman bitireceğiz. Benim koca gelecek birazdan akşam yemeği , sonra komşuya ugramam gerek bassagligina gidecem 8 gibi baslayabilirim

Olmadı bende yarina katılırım artık

Eşim gelene kadar 28 soru, geri kalanını da yemekten sonra çözdüm tamamladım ben 60 sorumu. Kısa günü kâri

testini çözdün mü bakım

aynı andamı gelmişiz acaba :) evet tatlım sorularım bitti birde ufak notlar aldım. zaten bu konuda öyle çok not alınacak birşey yok ama yinede acil bakmam gerekirse diye yapim dedim :) 65 soru çözüldü benim 3 yanlış çıktı toplamda oda dikkatim dağıldı sonlara doğru birde bikaç soruda düşündüm baya :) hamlamışım birkaç güne toparlarım inşallah :) birde şunu soracaktım hazalım sana şimdi bu gün türkçe yaptık birde tam bir program olmadı aceleyle biraz diğer arkdaşlarada söyleyelim mesela yarın her dersin ilk konusuna bakıp 30 tane sorusunu çözsek her ders derken tablosu olan 3tane şimdilik :) mesela yarın akşam 5 yada 6 ya kadar zaman olsa tabiki daha çok çözmek isteyen arttırabilir böyle böyle ilerlesek yada nasıl ilerleyelim fikriniz varsa :)

canım ben şöyle düşündüm her dersin ilk konusuna birden çalışamazsın çünkü ezber ve dikkat gerektiren konular istersen bi dene ama olmuyo

bennce baştan sağma yapmayalım ağır ama ayrıntılı çalışalım mesela günde türkçeden en az 40 soru çözelim sonra ezber gerektiren bi dersten en az 1 konu çalışalım çalıştığımız konu bitince o konuyla alakalı 100 150 soru çözelim

bu arada iyi çıkarmışsın tebrik ediyorum herkesi birden ekliycem :))

Kızlar,

Herkes sorularını gönderdikten sonra tabloya yazıcam yarın ki planı söylüyorum uymak isteyenlere

Tarihin ilk konusu islamiyet öncesi türk tarihi saat 12 ye kadar en az yarısı çalışılacak konu 30 sayfa falan çünkü ve hep b,ilgi ve burda soru sorcaz birbirimize kitaba bakmak yasak öğleden sonrada konu tamamlanıp sorulara geçeeriz.

Ve hergün muhakkak türkçeden 40 soru çözülecek

doğru söylüyorsun canım en mantıklısı senin söylediğin yöntem :) türkçeden çözeceğimiz sorular belli bir konuya göremi yoksa karışıkmı olacak. birde mesela yarın sorumlu olacağımız konuyu bugünden belirleyelim derim mesela tarihten şu konu çalışılıp 100 150 soru yapalım şu saate kadar gibi en azından bu şekilde bir gün öncedende olsa kendimizi ayarlarız :)

tamamdır programımız belli oldu özetle çalışılınca daha verimli olunuyor tarihte o yüzden öğlene kadar ancak olur :) soru sorma olayıda çok güzel çalışırken çıkarırız soruları :) türkçeden konu belirlimi yoksa herhangi bir konusundan mı 40 soru canım

yok canım elinde test varsa sözcükte anlama devam yoksa cümlede anlam çözersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…