kuzuko :)) 3 e böl :))canım ya ilk konu resmen 50 sayfa ya ikiye bölsem 30 falan kalıyo offf napcam ben bu vatta
zaten 1-2 aylık hedef koyunca olmuyor bende...şöyle en uzun haftalık;günlük plan yapınca güzel oluyor...ayne canım bende kendime ödül koydum ve hergüne hedef koydum ınu yapmadan rahat uyuyamıyorum
mükemmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkızlar tarih için işinize yara belki burda da paylaşayım
Eki Görüntüle 1048230
Merhaba iyi geceler arkadaslar, ben de kpss maratonuna biraz gec katildim maalesef:// iki aydir calisiyorum ve hangi birine calisacagimi sasirmis durumdayim, cok zor bir donem hepinize kolay gelsin paylasmak biraz olsun sıkıntıyı gideriyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kuzum bölüm nedir?lisans önlisan?
hangi dersten hangi konuları bitirdin?ü
yok öyle geç falan değil....!
hesap ver bakiyim sen:))
Bolumum lisans muzik ogretmenligi, ben butun derslere ayni anda bakmaya calisiyorumama matematige hic bakmadim gercekten anlamiyorum cunku zaman kaybetmek istemiyorum bu saatten sonra. turkcem ve tarihim iyidir, her gun calismaya ozen gostersem de bazen canim sıkılıyor umutsuzluga kapiliyorum:// bu arada cok eglencelisinizz
teşekkür ederim kzuucum :))
oy müzik öğretmenimiz :))
ama matematik yapmalısın çalışmlaısın mutlaka...şöyle ki ; hepsine çalışmasan da ; temel kavramlar;çözümleme; bikaç konu seç ..onlara bak...sizin atama alımlar nasıl peki?
kaç puan alman gerek ?
canını sıkma:))
teşekkür ederim kzuucum :))
oy müzik öğretmenimiz :))
ama matematik yapmalısın çalışmlaısın mutlaka...şöyle ki ; hepsine çalışmasan da ; temel kavramlar;çözümleme; bikaç konu seç ..onlara bak...sizin atama alımlar nasıl peki?
kaç puan alman gerek ?
canını sıkma:))
Bolumum lisans muzik ogretmenligi, ben butun derslere ayni anda bakmaya calisiyorumama matematige hic bakmadim gercekten anlamiyorum cunku zaman kaybetmek istemiyorum bu saatten sonra. turkcem ve tarihim iyidir, her gun calismaya ozen gostersem de bazen canim sıkılıyor umutsuzluga kapiliyorum:// bu arada cok eglencelisinizz
bugün hedefim = tarih veya vatandaşlık konu çalışmak
= coğ.-Türkçe-Mat soru çözmek
inşallah gerçekleştirebilrim :))
kuzularım :)))günaydınlaaar:))
dün
çarpanlara ayırma 24
üslü sayılar 24
köklü sayılar 24
mutlak değer 24
oran-orantı 24
parağraf 10
soru çözdüm :)) (işyerine test getirmiştim ama bugün getiremedim ;yine geç çıktım evden)
kuzularım :)))günaydınlaaar:))
dün
çarpanlara ayırma 24
üslü sayılar 24
köklü sayılar 24
mutlak değer 24
oran-orantı 24
parağraf 10
soru çözdüm :)) (işyerine test getirmiştim ama bugün getiremedim ;yine geç çıktım evden)
kuzuko :)) 3 e böl :))
sakince çalış...aynı dert bende de var idi...
vatandaşlıkta önce iki üç parça olarak çalışıp not alırsan ya da kitapta önemli yerleri çizersen tekrar edeceğin zaman sadece çizilileri okursun...sonra da boool soru:))
evet bu daha iyi bir fikir süpersin
Merhaba hazal yok o kadar yuksek degil puanlarimiz hatta gecen yillarda 50ye falan dustugu oldu, iki yil once arkadasim 66 ile silivriye atandi mesela, tabi dogru tercihin de cok etkisi var, bundan sonra ben de aranizdayim o zaman birbirimize yardimci oluruz cok az kaldi sinavaamesela bugun gelisim psikolojisi konu calisayim diyorum, sonra da vatandaslik
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
Sizin bolum ne:) iki arkadasim da sifir matematikle ataninca benim de isime geldi acikcasi, bizim puanlarimiz dusuk mesela gecen yil agustosta 60, subatta da 54e kadar dustu.size komik gelecek belki kusura bakmayin bakiyorum da herkes seksen doksan puanlarla ugrasirken:// ama bizim bolum de boyle iste cok uzaklastim sozel ve sayisal derslerden
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
harikasn bebeğim bende bugün tarih son konu bitiyor hedef en az 250 soru çağdaş kalıyor ama ona tarihi adam akıllı ikinci kez bitirdikten sonra başlıyacam çünkü çok berbat tarihim şimdi hepsi çorba olur.
yoğunluktan olur böyle şeyler kuzucummmtamam bitaneem bugün bugün ekliycem kaç gündür tabloya ekleme yapmıyorum unutuyorum kendmı de eeklemdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?