Vatandaslik konu calsma not cikarma tekrar ve test seklind lerlemeye çalışıyorum hazalimcanım ya şu vata sen nasıl çalışıyosun tekniği falan yok mu sende yeminle kaç gündür adam gibi çalışamıyorum yaa
tarihte not çıkarmaya başladım çok iyi valla inşallah hep çıkarırım genelde not çıkarma işlemini pek devam ettiremiyorum
iyi akşamlarrr hepinizee
2 gündür bende hiç çalışamadım şimdi az buraya bakıp başlıcam
telefonumda gerisayım programı var Allahım hergün bakmamaya çalışıyorum daha çok panik olmıyım diye dk sn falan yazıyo :) bikaçgünde bir bakıncada aman Allahımmm çift çift mi atıyo bu günler diyorumyani zzaman öyle hızlı geçiyoki anlayamıyoruz.
ama şuda bi gerçek inişler çıkışlar illaki herkes yaşıyo çevremde çalışan arkadaşlarımdada görüyorum burdaki arkadaşlardada ama ne olursa olsun sakın pes etmeyelimmm tamamm mı canlarımmelimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi Rabbimin bileceği iş
youtube sorunlu olması ayrı bi tepemi attırdı benim zaten eylülden sonra yapaydı yapacagını adam
giriyoruz yine ama işte sıkıntılıbiçok arkadaş yazmış falan şunun bunun videosu varmı diye kelin ilacı olsa kendine sürücek ama yok anamm yok dedim
ay neyse amma yazdımmm 2 gündür girmiyodum özlemişimçokcanaaa öpüorummm siziii çalışın emi kuzularımm
nerden aldın tatlım benim...kızlar hakan dede 'nin tarih videolarından oluşan bir flash aldım tavsiye ederim süpperr:)) devamlı tekrar yapmak için çok ideal
canım öncelikle hoşgeldin aramıza tablomuza senide ekledim
seneye diye bişey düşünme eylülde kpss sınavı şimdi başlasan konular yetişir. ve orta öğretim sınavını başarırsın ama ygs bi açıklansın bakalım ümitsizliğe kapılmak için erken polislik falan olur bellki yani lys ye girmeyeceksen hem 2 yıllık bi üni okuyup hemde memur olabilirsin kpss i ihmal etme
kuzuzmmmmm sakın bırakma iki günde olsa tabiki çalışalım :)) umutsuzluk kadar süründüren başka şey yok...
ben mesela 1 gün çalışmadım ertesi günüm de rezil oldu..çalışamadım bi türlü(
geri sayım olayı cidden stres sebebi...
ben güne aya saate bakmıyorum hiç yoksa elim ayağıma dolaşıyro
Nasıl gidiyor bakalımm??
iyi akşamlarrr hepinizee
2 gündür bende hiç çalışamadım şimdi az buraya bakıp başlıcam
telefonumda gerisayım programı var Allahım hergün bakmamaya çalışıyorum daha çok panik olmıyım diye dk sn falan yazıyo :) bikaçgünde bir bakıncada aman Allahımmm çift çift mi atıyo bu günler diyorumyani zzaman öyle hızlı geçiyoki anlayamıyoruz.
ama şuda bi gerçek inişler çıkışlar illaki herkes yaşıyo çevremde çalışan arkadaşlarımdada görüyorum burdaki arkadaşlardada ama ne olursa olsun sakın pes etmeyelimmm tamamm mı canlarımmelimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi Rabbimin bileceği iş
youtube sorunlu olması ayrı bi tepemi attırdı benim zaten eylülden sonra yapaydı yapacagını adam
giriyoruz yine ama işte sıkıntılıbiçok arkadaş yazmış falan şunun bunun videosu varmı diye kelin ilacı olsa kendine sürücek ama yok anamm yok dedim
ay neyse amma yazdımmm 2 gündür girmiyodum özlemişimçokcanaaa öpüorummm siziii çalışın emi kuzularımm
Vatandaslik konu calsma not cikarma tekrar ve test seklind lerlemeye çalışıyorum hazalim
canlaaaaaaaar hayırlı sabahlar..........iş yerindeyim yine çlaışmalara devam...sabah erken kalkıp ders çalışamadım..akşamda dersane var...baakıalım akşam çalışabilrsem mükemmel olcak...çalışmak zorundayım...kendime ödül koydum:))
eğer hedeflerime ulaşabilrsem tamamdır bu iş :))
Teşekkür ederiimm <3 İnşallah öyle olur çabalamam gerek okumayı istiyorum gerçekten özelliikle bi bayansan :)
yok kuzum bırakırmıyımm aslaaa sonuna kadar devamm kanımın son damlasına kadar dermişim
bugün bende işyerinde coğrafya tekrar yaptım akarsuları
tarihe çalışcam yine
hazalcıkkk yine yoksunnn bak sen
**
hakan dedeyi alan arkadaş nerden aldın canım youtube sıkıntılı bizde alırız söylersen
kızlar hakan dede 'nin tarih videolarından oluşan bir flash aldım tavsiye ederim süpperr:)) devamlı tekrar yapmak için çok ideal
önceki sayfalarda sana seslendim nerdesin sen bakım
oho ohh maşallah :) çalışalım çalıştıkça güzelleşelimmm :)) içimiz rahat etsin hiç değilse :))
yok kuzum bırakırmıyımm aslaaa sonuna kadar devamm kanımın son damlasına kadar dermişim
bugün bende işyerinde coğrafya tekrar yaptım akarsuları
tarihe çalışcam yine
hazalcıkkk yine yoksunnn bak sen
**
hakan dedeyi alan arkadaş nerden aldın canım youtube sıkıntılı bizde alırız söylersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?