oyy teşekkür ederim tatlım :))) valla hem iş hem ders çalışmaya çalışıyorum..sabah 5,30 da kalkış bi saat çalışma ..akşam 18,00-22,00bazen de 23,00 e kadar çalışma yapmaya çalışırım ..konuları bitirip boll soru çözmem lazım :)))))))))seni de en çalışkan tablosuna eklemek lazım
oyy teşekkür ederim tatlım :))) valla hem iş hem ders çalışmaya çalışıyorum..sabah 5,30 da kalkış bi saat çalışma ..akşam 18,00-22,00bazen de 23,00 e kadar çalışma yapmaya çalışırım ..konuları bitirip boll soru çözmem lazım :)))))))))
oyy agzından bal damlıyor kuzucum :)) inşaallah baaşaracağız hep beraberrica ederim tatlım
aman nazar boncuğunuda vereyim göze gelme
valla canım ben zaten hem işi hem dersi bir arada götürenleri ayakta alkışlıyorum
motivasyon harika inşallah hep böyle gider yakında soru kısmını da halledersin sen
bebeklerim bende sabah ezanndan beri kalktım deli gibi ders çalışıyorum coğrafyada midem bulandı artık
bu haftayı çok verimli geçirmeliym. Haftaya misafirim gelecek yupbbi :111:
çalışamam ....
Hepinizi çok öpüyorum çok güzel çalışın bugün giremeyebilirim
kuzişler mat tan sadece asal sayılar konum ve sayısal mantık kaldı:)
oyy teşekkür ederim tatlım :))) valla hem iş hem ders çalışmaya çalışıyorum..sabah 5,30 da kalkış bi saat çalışma ..akşam 18,00-22,00bazen de 23,00 e kadar çalışma yapmaya çalışırım ..konuları bitirip boll soru çözmem lazım :)))))))))
oyy agzından bal damlıyor kuzucum :)) inşaallah baaşaracağız hep beraber
inşallah canım eh bir yerden başlamak gerekiyorCanımm ne misafiri bu yaaa
Bende bugün çalışıcam inş kısmet olursa, çok öpüyorum senii.. :116:
Kayacansım maşallah sana canım yaa..
Gerçekten süper başladın inş hep böyle devam eder, çok iyi gidiyosun..
oyy agzından bal damlıyor kuzucum :)) inşaallah baaşaracağız hep beraber
canımmm benim tam yerine geldinn bende programalama
Canımm ne misafiri bu yaaa
Bende bugün çalışıcam inş kısmet olursa, çok öpüyorum senii.. :116:
Kayacansım maşallah sana canım yaa..
Gerçekten süper başladın inş hep böyle devam eder, çok iyi gidiyosun..
teşekkür ederim daim olsun :))) senin nasıl gidiyor bi de matematik tablosu yok mu sayfamızda
matematik de ekleyelim :)) kuzucum ben de sabah baktım matematik modüler aritmetik :)))Yokk...:44:
Bende matematik çalışıcam kuzum bugün. Yoksa her şeyi unutucam..
matematik de ekleyelim :)) kuzucum ben de sabah baktım matematik modüler aritmetik :)))
boool soru çözelim..
ben de iki hafta içinde bitirirseeem ve de nisana kadar yargının kozmik odası var bende onu bitirirsem kendime bi haftasonu tatil verip güneydoğu turuna katılacagım inşallah :)) bakalım hayırlısı ileeee
eveeeet :))) gel gidelim beraber :)) hem kısa hem de uygun fiyat :)))Hazalım gelsin söyleriz, ekler hemencecik..
Ne Güneydoğu turu mu?? Harikasın yaa..Canım istedi bak şimdi..
eveeeet :))) gel gidelim beraber :)) hem kısa hem de uygun fiyat :)))
hangi şehirdesin :))Valla süper keşke gelebilsem..
aneeem çok uzakmışızMERSİN den tatlımm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?