- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.020
-
- Konu Sahibi acembuselik
Turkiye sartlari malum bolumden mezun olursan bi de formasyon icin ugrasacaksin..bence edebiyat hobi olarak kalsin sende..daha gecerliligi olan ve yine sevdigin baska bi bolum oku..lise mezunu olarak atanman icin 95 ve ustu alman lazim..bence ise yarar bi iki yIllik veya dort yillik patlat ...bolum secerken de kpssdeki en dusuk atama puanlarina bak..genelde saglikla ilgili bolumler dusuk puanla atiyo..okumaya gelince 20 yasindasin..cok gencsin..ben de 30 ustuyum ikinci unimi patlatcam bu sene..okumanin yasi yoktur...
evet ablacim ben uni yi birakip evlendim ve esimle daha evlenmeden soylemistim bes sene cocuk istemiceksen uni ye engel olmicaksan evet derim diye zira simdi de boyle onumde cocuk icin bes alti yilim var ve en iyi sekilde degerlendirmek istiyorum kendime daha iyi bi gelecek kurabilmek icin edebiyat sanirim hayalerde guzel :) tamam taze bilgiyle 69 aldim calismadan ama 95 de bilemedim vallahi. ben sozelciyim saglikla ilgili anca acik ogretimden laborant saglik isletmeciligi falan olur galiba ....
mesela birini tanıyorum sağlıkçı labaratuvarda çalışıyor . hem ataması kolay hem devlet memuru hem parası iyi vge şuan hayalinin peşinde açıktan edebiyat okuyorhayallerinizden vazgeçmeye karşıyım fakat hayalinizi biraz erteleyi iki yıllık sağlık bölümü okusanız tabiri caiz ise kendinizi kurtarsanız sonra edebiyat okusanız tadından yenmez bence ki zaten bir kez üniversiteyi kazanmışsınız yanlış anlamadıysam
evet canim dogru gazi de radyo tv ye gidiyodum ama yarim biraktim dondurmadim da kaldi oylece saglik evet cok iyi ama sozelci oldugum icin anca aciktan okuyabilirim acikta da laborant ve veteriner diye bi bolum var ne kadar isime yarar bilemiyorum