How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kpss ye şimdi tamgaz başlasam olur mu? (lisans)

eğer p3 e hazırlanıyorsanız çok rahat iyi bir puan alırsınız ben de yeni başladım çalışmaya. Hatta bir ay çalışıp 70 küsür aldığımı biliyorum ama ben kendime alandan güvenemediğim için zor geliyor ve bakmıyorum yine de umudunuzu kırmayın ve başlayın önünüzde nerdeyse üç ay var çok büyük bir zaman

eğer p3 e hazırlanıyorsanız çok rahat iyi bir puan alırsınız ben de yeni başladım çalışmaya. Hatta bir ay çalışıp 70 küsür aldığımı biliyorum ama ben kendime alandan güvenemediğim için zor geliyor ve bakmıyorum yine de umudunuzu kırmayın ve başlayın önünüzde nerdeyse üç ay var çok büyük bir zaman

yetişir mi diyosun peki nasıl çalışmalıyız sence benim 75 almam yeterli sen 1 ayda nasıl çalıştın

yetişir mi diyosun peki nasıl çalışmalıyız sence benim 75 almam yeterli sen 1 ayda nasıl çalıştın

Ben o zaman günde 8 saat çalışmıştım süre kısa diye konulara baktım her ünitenin ardından soru çözdüm ve öyle aldım puanı bir ay için çok iyi bir puandı. Şimdi bir kaç aydır bakıyorum konularım bitti soru çözümlerine geçtim şu an yapılacak tek şey sürekli soru çözmek çünkü konuyu bilsen de öyle bir soru şekli çıkıyorki insanın karşısına afallıyorsun. Ama konuları unutuyorsanız örneğin coğrafyadan yer şekilleri ile ilgili soru mu çözeceksiniz konunun bir tekrararını yapmanın faydası çok oluyor şu an böyle çalışıyorum.

Merhaba arkadaşlar bende Mart sonu gibi işten çıkarıldım.o zaman kadar da güya kendimce çalışıyordum ama iş fln derken bir adım ilerleyememiştim. Nisan başı gibi programlı çalışmaya başladım.vatandaşlık,coğrafya bitti.tarih baya bir azaldı ama matematik çok kötü benim.benim programımda hergün bir dersten video izliyorum ve not tutuyorum. Ayrıca hergün hiç istinasız matematik çalışıyorum.ertesi günde bir önceki gün video izlediğim dersi ihtiyaçtan tekrarını yapıyorum konuyla ilgili testleri çözüyorum,şimdilik iyi gidiyor.sınava 15 gün kala tüm desler bitiyo inş. O zamanda full deneme ve soru çözümü yapıcam.inş herkes istediği sonucu alır sınavda.

Merhaba arkadaşlar, ben de maalesef doğru dürüst çalışamayanlardanım :(. Bir süredir de bel fıtığı atağım nedeniyle oturamıyorum başına.. Sizlere sormak istediğim bir husus var, dinamik hafızanın görsel eğitim seti var, 1 ayda hazırlıyormuş, genel yetenek ve genel kültür. Örnek videoları izledim kafama yattı ama acaba içinizde alan ve/veya alan birini tanıyan var mı diye de sormak istedim.. Sitedeki yorumlar da doğal olarak çok olumlu ama acaba gerçekten beklentimi karşılar mı bilemiyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim.

Back