iyi söylemişsin güzel söylemişsin ama yeni başlayanlar için vakit sıkıntı gibi gelmeye başladı bana artık.. bende yeni başladım ilk başladığımda yaparım diyordum..kii benimde öyle sorumluluklarım yok işti evdi vs.. ama konular çok ve ayrıntı.. endişelenmeye başladım açıkçası.. ilk defa hazırlanıyorum..yani daha önce girdim sınava ama çalışmadan.. genel kültür büyük problem benim için.. genel yeteneği hallettik diyelim bu zaman zarfında tarih, coğrafya, vatandaşlık konu çalışma yetişir mi dersiniz ? ben tam videolardan da takip etmeye başladım ki malum siteye erişim yasağı geldi.. hep şanssızdım zaten hala değişen bir şey yok.. çalışsam her şeyi bilsem iyi puan olmaz kesin.. olsa bile kesin atanamam bir şey çıkar yani..
Nacizane fikrim zaten videolar falan hikaye.Benimde genel kültür berbat yani şaka falan değil bu ama ben kendimcr bir düzen oturttum dilerseniz paylaşırım sizinle de.Inanin gec deil yani ben genek yetenek kismiyla gunde 2 saat bakip kalan tüm vaktimi kültür ile geciriyorum.Dedigim gibi dilerseniz planimi programimi anlatirim.Inanin konular mayis ortasina biter.Bu konuda planli calistiktan sonra bitmeyecek bisey gercekten yok.Ki bunu ben bile soyluyorsam inanin olur :) yoksa ben reIl durumdayim bosuna hazirlaniyomus gibiyim Biyologum ve en az 86 puan şart :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.