slm kızlar, eylül ayından beri kursa gidiyorum ama ilk zamanlarki şevk kalmamıştı son 2,3aydır.. öylesine gider olmuştum. bugün 2013 kpss lisansı çözdüm ve tam bi hüsran hiç mi bişey girmemiş kafama hiçmi işe yaramamış emekler. çok kızdım kendime. yeni evli biri ve çalışan olarak sanırım zorlandım ve bahaneler arkasına saklandım. ciddi ciddi işi bırakmayı düşünüyorum borçlara rağmen.. sizce şimdi başlasam toparlayabilirmiyim? temmuza kadar 87 ve üstü alabilirmiyim?? işletme bu arada bölümüm. 3ay hergün çalışsam 55 60arası olan puanımı 87 -90 puana çıkartabilirmiyim? yeterli bi zamanmıdır bunun için??
eğer matematiğin varsa hayli hayli alırsın canım ama yoksa biraz kasman gerekebilir
velhasıl denersen başarabilirsin ama demezsen baştan kaybedersin :)
Merhaba bende aylardır ha çalıştım ha çalışcam diye diye bir türlü çalışmadım içimden gelmedi..
Birkaç gündür çalışmalıyım kesin diyorum bu seferde süre yetmez yetişmez diye kendimi oyalıyorum..
Tek derdim tarih..yani diğerleride dert ama kendimi bildim bileli tarihe karşı bir önyargım var halledemicekmişim gibi geliyor.
mattan 15-20 net çıkarabilirim diye düşünüyorum.. yetiştirme kaygısı boğuyor beni..kii herhangi bir işte çalışmıyorum,sorumluluklarım yok ama gel gör ki başaramıyorum başlamayı.
umarım istediğin sonucu elde edersin.
Bende aynı sıkıntı icerisindeyim.Ekim den beri kursa gidiyirum ama gözle görülür elle tutulur hicbirsey yok elimde.bu pazartesi start verdim bende, kurtarır derece de matematigim var.Yanj en kötü 20 geliyor suan zamanla yükselir o da.Ama benim de en büyük sorunum Tarih ve suan 0. Günlük plan yapmadım ama her sabah 9 gibi başlayıp konu çalışıyorum cografya ve tarihten.Testlerle de pekistiriyorum.matematikten de geceleri soru cozuyorum. Vatandaşlık da yasama bitti sadece ama sanırım o kisa zamanda hallolur.Yani ben umudunu yitirmedim, tavsiyem sizde yitirmeyin.Suan biraz disiplinli çalışma ile 2-3 ay arasinda biter konular hazirana yani :) sonrasi da deneme süresi. Zaman telasina düşmeden, ama az kaldigini da unutmadan sanırım. Sans bizimle olsun ve sadece emeklerimiz karşılığını bulsun. Bu arada benim de minimum 86-87 puana ihtiyacim var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim matematik kötü onla uğraşmayı bırakıcam sanırım 10 net fln artık kaderime razı olurum. tarihe vatandaşlığa ağırlık vermek lazım, coğrafyada ii sayılır gibiyim bide türkçede iyi ama genede onlarda da bol bol soru çözmek lazım.
aslında herşey bizde bitiyor. eylülde öyle bi şevkle başlamıştımki 1 sene sora bu özel sektör kabusu, gelecek kaygısı biticek kazanicam diye ama fos çıktım resmen( ve kazanamazsam şuanki işime özel sektöre dayanamicam artık.
insan istemeye görsün herşeyin üstünesinden gelir bahane bulmayalım kızlar.. 3,4 ayda çok sıkıp gelecek 30 yılda rahat ederiz. daha çok sarılalım derslerimize.. inşallahh hepimiz kazanırız ve gönlümüze göre olan iyi bi yere atanabiliriz...
Tamamen bırakmak ve 10 nete razi olmak da ne demek? Msjin sonunda yazdiginizla celismeyin :) eger oyle olsa inanin benim de tarihi birakmam gerek.Ama telaffuz ettiginiz puano 10 netle yapmaniz mümkün degil gercekci olalim tamam 25-30 net yapalim demiorum ama problemler, mantik, ve temrl kisimdan bikac soru yakalasaniz bu da eder 15 net.. bulmaca niyetine problem çözün. Cozemediklerinizi yazın birlikte bakalım ama vazgecmeyelim.
Inanin ben bile hala Tarih icin mucadele ediosam herkes hersey icin ugrasabilir. :) ve sinav sonunda buradan mutlu haberlerimizi paylasiriz
ben kursa bile yazılmadım evde hallederim sanıyordum ama tarih kitabının kapağını açmamla kapamam bir oldu ki sözelciyim, olur mu olmaz mı bilemiyorum. Belki girmem bile sınava ama 2 yıl daha da beklemek istemiyorum çok kararsızım, yapabilir miyim ki??
eğer bi işte çalışmıyosan sakın 2sene erteleme 2sene sonra başka işlerin çıkıcak zamann olmicak belki yada şimdiki durumunda olamicaksın. eğer zamanın ve imkanın varsa toparla kendini, evdeysen 3ayda çok iyi puan alabilicek noktya gelirsin. kitapta okumk zor geliyosa tarihi hakan dede yi izle adam komik esprili şekilde anlatıyo. sora o konuyu bi okursun kitaptan sonrada soru çözersin..
kızlar bende dahil olmak üzere hepimiz silkelenelim hadi!! sonra çok keşke dicez ah vah edip durucaz .
haklısınız aslında çabalamak gerekiyor. matematikten umudum olmayınca diğerlerine iyi çalışır yaparım düşüncesi oluştu :)) tmm cnm matematiğede çalışmaya devam ozamn:))
inşallah cnmm istediğimiz puanları alabiliriz hakeden uğraşan herkes alır umarım
Ah vah demeyeceğiz :) hadi bugün milat olsun.. 100 matematik 170 cografya bugün benden :) akşama da tarih konu çalışıp sonra soru çözecem
eğer bi işte çalışmıyosan sakın 2sene erteleme 2sene sonra başka işlerin çıkıcak zamann olmicak belki yada şimdiki durumunda olamicaksın. eğer zamanın ve imkanın varsa toparla kendini, evdeysen 3ayda çok iyi puan alabilicek noktya gelirsin. kitapta okumk zor geliyosa tarihi hakan dede yi izle adam komik esprili şekilde anlatıyo. sora o konuyu bi okursun kitaptan sonrada soru çözersin..
kızlar bende dahil olmak üzere hepimiz silkelenelim hadi!! sonra çok keşke dicez ah vah edip durucaz .
Bende varımm! Varım da motivasyonumu hergün nası yüksek tutucam onu bilmiyorumm.. Zaman su gibi akıyor kızlarr ya topiği canlı tutalım yada konu açalım, destek olalım birbirmize çok kritik bi zaman kaldı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
98 gün kaldi hatta 97 ye doğru hızlı adımlarla ilerliyor.. umudu yitirmemek gerek, herseye zaman ayırmaya çalışıyorum ben.Bircok insana göre aslında boştayım yani is yok bir evin sorumluluğu yok.Yuksek lisans yapiyorum sadece ama onun da kayda değer bir yanı yok bu yuzden herseyiyle kpss ye odaklandim.Diledigin konuda destek olabilirim arkadasim motive olma konusunda en azindan :) çünkü bende ocak ayı gibi bi bıraktım calismayi ve öncesi de gitmis 2 haftadir yeni düzene sokabildim tekrrdan.
Simdi her sabah en gec 8 de calismaya baslayip bir fiil ama dinlenerek konu calisip testi cozerek eksikleri kapatmaya çalışıyorum. 2 gün dershaneye gidiorum o günlerde de öğleden sonralarimi calisarak geciriorum. Haftada 1 gün nisanlimla vakit gecirmek adina 1 gün tatil yapıyorum ama :) ve o gün hicbir sekilde ders düşünmeden ve yüzüne bile bakmadan 1 haftanin acisini çıkarıyorum.
Moral olur mu bilmem ama hala vakit vaaar. Herseyi toparlamak icin zaman var.. konular biter ve denemelerle pekistirilir insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?