KPSS ye girecek hamileler

Aysrg075

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
3
0
26
Merhabalar, ben 2 aylık hamileyim ancak KPSS ye de hazırlanıyorum Temmuz sonu Ağustos başı Allah izin verirse Doğum yapacağım ve KPSS 31 Temmuz’da çok kararsız kalıyorum girebilecek miyim bilmiyorum deneyimleyen anneler yardımcı olabilirler mi?

Çok riskli. Sınavdan önce olmasa bile sınav anında bile sancı gelebilir. Ben hiç çalışmazdım açıkçası

Merhaba ben de kpss ye hazırlanıyorum şöyle söyleyeyim her çocuk vaktinde doğmuyor daha önce de doğabiliyor bu durum var takvimle kpss aynı tarihte gibi duruyor. Bu durumda birkaç hafta hatta birkaç gün önce doğum yapsanız lohusa halinizle sınava gidebilir misiniz, bebeğe bakan birileri olur mu? Doğum şekliniz ruh haliniz vs. Diyelim ki vaktinizi de doldurdunuz bu sefer doğuma çok az kalmış olacak fiziksel durumunuz sınava girmeye elverişli olacak mı? Belli bir birikiminiz varsa ufaktan çalışın derim ben olsam daha sonra durumunuza bakar karar verirsiniz daha sonraki yıl girmek isterseniz de çalıştığınız yanınıza kar kalır çünkü çocukla gerçekten zor, pişman olmamak adına ben böyle düşünürdüm
Hakkınızda en hayırlı olan neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…