kpss ye girecek arkadaşlara önerim varrr

sermin_83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2007
230
4
96
Mardin
kpssye girecek arkadaşlara bir önerim var.burada birbirimize hem çalışma motivasyonu olması hem de yeni farklı şeyleri öğrenebilmek amacıyla,birbirimize sorular soralıl,konuları tartışalım mı ya da buna benzer bişey yapalım mı.çok faydalı olacağına inanıyorum.ne dersiniz????

valla iyi düşünmüşsün arkadaşım..
ben de bu sene KPSS ye gircem..
inşallah hepimiz başarıLı oLuruz..
tüm adayLarı bekLeriz:dance:

ben bugün biraz eğitim çalıştım ama kaç zamandır ders çalışadıığımdan zor geldi baya ama çalışmalara bayram dönüşü tam başlamayı düşünüyorum.CADIARZU.birazcık tatil yapiym de moralli bişekilde başlayım diyorum. hepimize şimdiden kolay gelsin:icecream:

canım bendee bu yıl kpss ye girecegim Bu ay kursumda başlıyor bakalım artıkk nasıl olacak inş hepimiz başarılı oluruzz:)

kolay gelsin canım kursun hayırlı olsun.ben bu dönem yazılmadım belki 2.döneme giderim çünkü vaktim yok malesef...hangi alandan gireceksin canım peki,eğitim mi?öyleyse eğer dersanede hangi konulardan başladığını öğrenebilir miyim.a.s:1hug:

bende giricem bu yıl arkadaşlar. ama çalışmaya başlamadım henüz:) tembelim galiba. birbirimize destek olalaım. hepimiz başarılı oluruz umarım:)

Canım bu yıl ben inş kısmet olursa iktisat mezunu olacagım o yüzden kpss b kadrosundan girmeyi düşünüyorum. Canım kurs henüz başlamadıı 22 ekimde başlıyor.

merhaba aranıza yeni katıldım.bu yıl kpss ye 3 girişim.branş öğretmenlerinin şansı az ama deneyecem.şimdilik matematikten başlıyacam.herkese kolay gelsin.

arkadaşlar bende giricem ama benim eğitim değilde devlet dairelerine girmek istiyorum.formlar ne zman verilicek acaba bilginiz varmı bişey yazarsanız sevinirim

kızlar kkps de yaş sınırı varmı?birde bilgisayar ve daktilo kurslarına da gitmiş olman ve sertifikan olması gerekiyormuş doğru mu? bilğilendirirseniz sevinirim:))

kızlar kkps de yaş sınırı varmı?birde bilgisayar ve daktilo kurslarına da gitmiş olman ve sertifikan olması gerekiyormuş doğru mu? bilğilendirirseniz sevinirim:))

tam emin olmamakla birlikte bildiğim yaş sınırının olmadığı tatoşcum...

hele diğer şık hiç yok ...kim dedi kız bunu..?

kpss sınava girme şartları diye arattır google' dan bence..

ama dediğim gibi olmaması gerekiyo :1closedeyes:

teşekkür ederim canım..:1hug:a.s.valla ben öyle biliyordumm yani boşuna zaman kaybettim desenizetatlicadiarzu

bende bu sene girmeyi düşünüyorum sıkı çalışmam lazım ilk ve son girişim olsun istiyorum :) ama çalışırkende çok zor işte hepinize başarılar... bana da

aslında benim kkps inancım yok..okadar yüksek puan alanlar hala yerleşemediki.
bence bu işde kesin torpilde var dır...

nerelerde neler var ah bi bilsenizKötü Kazen

ne zaman kpss ben hiç girmedim e ben de gireyim zekiyimdir kız ben accık çalışayım yaparım tabi bu sınav biraz farklı..ama olsun :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…