Kpss 'ye az kaldı?!

3mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
460
102
1.5 aylık bebeğim var malum sinava az kaldi. Calismak zor hele test cozmek imkansiz... sadece okuyarak fadasi olur mu dersin? Kazanmam gerekiyor hemde en acilinden, insAllah Rabbim once isteyene çalışana nasip etsin sonra bana nasip etsin. Sizce ne yapılmalı? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim

branşın ne tam olarak bilmiyorum ama eğitim ve genel kültür fazlasıyla kolaylaştırıldı. Bana sorarsan biraz azimle üstesinden gelirsin. Youtube da benim hocam yada o tarz kanallardan sözel dersleri dinle bol bol. Bebeğinin altını değiştirirken, emzirirken aklına ne şekilde geliyorsa. yoruldun dinleniyorsun tam olarak odaklanamam desen bile aç o kendi kendine konuşsun tabiki ilk defa dinleyeceğin bi videoyu değil tekrarını.. sen hayatını ona verirsen Rabbim de sana kolaylık verir inş :)

Ay Allah razı olsun kardeşim :) edebiyat bölümüm ya çalışıyorum ama karma oldu şuan sanırım panikten parça parça bakıyorum konular bölük bölük oldu ve sanırım birşey anlamıyorum çıldıracağım çalışmak okumak birşey değil bebek olduğundan test çözemiyorum ama kazanmam gerekiyor bu şehirden gitmem için tek sebebim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…