• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS ve psikoloji

2009 ve 2010 senesinde Kpss’ye girdim. 2010’da sorular çalınmıştı tekrar sınava girmiştik. O dönem hepimiz için epey stresliydi. Yöntem olarak size şunu söyleyebilirm tabiri caizse ben eşek gibi çalıştım. İlk 200’e girmiştim ama ne çektiğimi ben bilirim. Eğitim bilimlerine çok kastım çünkü sorular çok zorluyordu 🤦🏻‍♀️ Beynim çatlıyordu artık. Pegem’den çok faydalanmıştım. Şimdiki yayınevlerini bilmiyorum. Eksik olduğum kısımları iyi bilirdim. Oralara ağırlık verdim. Tarih, coğrafya, vatandaşlık kısmını resmen ezberlemiştim. Netlerimi hatırlamıyorum ama tek tük yanlışlarım vardı. Türkçe matematiğim hep iyiydi ordan zorlanmadım. Bence eksik olduğunuz konuları tespit edip oralara ağırlık verin. Sınava yakın soruları olan yayınevlerinin kitaplarını yalayıp yutun derim ben. Sınıf öğretmenliği atamalarda diğer alanlara göre daha avantajlı bence yeterli bir çalışmayla iyi bir puan alırsınız. Yeter ki modunuz düşmesin, azimli ve kararlı olun.

Back