Işte okumanızı bile size lütûf gibi anlatıyormus halbuki bunun nesi izin gerektiriyor. Yani umalım ki yanılıyor olalım da atanmanizi gerçekten istiyor olsunBilmiyorum sürekli kendisiyle övünüyor. Eşimin okumasına izin verdim diye (izin vermedi halbuki, ben istedim ve okuyorum)
Boşanmak diye bir şey asla aklında yok. Aksine benim atanmama göre planlar yapıyor.
Eşin içten içe zaten atanırsan evliliğini bitireceğini ,eyvallahının olmayacağını düşünüyor olabilir.Eşinin yaptığı şey "pasif direnç".Senin ders çalışmanı engelleyecek hiçbirşey yapmıyor, sanki çok uyumlu davranıyor gibi ama aslında senin çalışmanı sağlayacak şartları oluşturmana engel oluyor.."çalışabiliyorsan aha da çalış " demeye getiriyor.İnşallah atanırsın arkadaşım çok emek verdinÖnerdiklerinizi denedim. Sonuç dağınık ev ve aç çocuklar.
Ben çocuklara şu an ders çalışıyorum. Babayı uyandırın diyorum. Paşamız uykusu bölündü diye hem çocuklara, hem bana kızıyor.
Normalde böyle biri değildi. Arkadaş çevresinden mi etkileniyor, içindeki kıro yıllar sonra ortaya mı çıktı bilmiyorum.
Her ne sebepse umursamıyor. Büyük kavga sonrası düzelmiş gibi yapma hali en fazla 2 gün sürüyor.
Ama kendi işi söz konusuysa uyumak aklına gelmiyor. Amacını çözemiyorum. Artık boşanma fikri bile daha iyi gelmeye başladı.
Maalesef yardımcı alacak kadar çok kazanmıyor. Keşke öyle olsa, eşime sormadan yardımcı tutardım yemek ve ev işleri için.para var mı
yani harcadığına karışır mı
zaten 2,5 3 ay var şunun şurasında
pandemi var farkındayım ama biraz hizmet satın al
yani ev işini asgariye indir yemek vs azalt
dışarıdan söyle fırın yemeği yap vs
çocuklar kreşe gidiyor mu
evde çocuklarla ders çalışmak zaten çok zor
eğer çocuklar kreşe vs gidiyorsa eve temizliğe yardımcı da
yazın çocuklara kim nasıl bakacak bilmiyorum ama akrabadan vs tanıdığın birileri varsa parasını eşinden alıp yardımcı ayarla
bu arada ütü vs çıkart hayatından
cam kapı vs de 3 ay silinmezse cidden bir şey eksilmez
her şey asgari olsun
bu arada senin gibi zorluklarla çalışanlar daha başarılı oluyor, kendine güven çalışmaya devam
seneye atandımmmm yazını bekliyorum
Birkaç arkadaş daha öyle dedi. Çok istekli görünüyor ama kendi de farkında olmadan öyle mi düşünüyor acaba?Eşin içten içe zaten atanırsan evliliğini bitireceğini ,eyvallahının olmayacağını düşünüyor olabilir.Eşinin yaptığı şey "pasif direnç".Senin ders çalışmanı engelleyecek hiçbirşey yapmıyor, sanki çok uyumlu davranıyor gibi ama aslında senin çalışmanı sağlayacak şartları oluşturmana engel oluyor.."çalışabiliyorsan aha da çalış " demeye getiriyor.İnşallah atanırsın arkadaşım çok emek verdin
Maalesef yardımcı alacak kadar çok kazanmıyor. Keşke öyle olsa, eşime sormadan yardımcı tutardım yemek ve ev işleri için.
Çocuklar ilkokul yaşında bırakabileceğim bir yer ya da kişi yok.
Çoğu büyük ev işini yapmayı bıraktım ama ufak işler bile çok zaman alıyor.
İnşallah buraya atandım yazmak nasip olur.
Teşekkür ederim.okul da bitince çocukları eğlemek de zor olacak
ev işini bırakın çamaşır vs asgaride olsun
yemeği de biraz stoklu gitmeye çalışın
yani pilav yapıyorsanız iki günlük olsun
düdüklüde yemek yahut çorbalar bol bol olsun
paşayı da kayle almayın
uyuyorsa kendi bilir siz günlük rutini bozmayın, ama bu söylemi çocuklarla ilişkisini bozuyor, onu acil telafi etmeli, onlara zarar
tekrar başarılar
Atacağım da atılmıyor işte. Kapıda uyur. Yine rahatını bozmaz gibi :))Yani adam oturmuyor bile resmen yatıyor bu ne saçmalık ... ben olsam evden atardım, ya ev işi yapacaksın ya atıcam derdim peşinen. En azından kafa rahat olur devrilip yatan bir öküzü görmek zorunda kalmazsınız
ev için yardımcı bayan al afedersin ama eşek gibi ödesin kocan yardımcı bayanın parasını sende ders çalış.Selam KK nın akıllı kadınları.
Az çok herkesin bildiği gibi 3 çocukla üniversite okuyordum. Bir aksilik olmazsa Haziran ayında mezunlar kervanına katılıyorum. Ağustos ayında da KPSS var. Sene başından beri elimden geldiğince KPSS ye çalışmaya çalışıyorum ama çok zor.
3 çocuk, ev işleri derken bana çok çok az vakit kalıyor.
Eşimin işi rahat. Bize bol bol vakit ayırabilir ama sürekli "uyuyor." Evet, uyuyor. İşi yorucu değil. Çünkü kendisi çok rahat işim var diye gayet mutlu.
"Artık KPSS ye ramak kaldı, uyumak yerine yükümü hafiflet de sınava adamakıllı çalışayım" diyorum. Ev işlerini boş ver, sen sadece sınava çalış diyor dalga geçer gibi. Sanki mümkünmüş gibi. Adamı boğmak istiyorum.
KPSS öncesi onun yüzünden sinirlerim bozulmak üzere. Çok tartıştım, kavga ettim ama değişen bir şey olmadı. Hatta olur da atanırsam sana maaşımdan zırnık vermeyeceğim. Ne halin varsa gör dedim. Umrunda değil.
Bunu siz gerçek niyetini anlamayın diye söylüyor olabilirO konuda hayalleri var. Araba alıp tatile gidecekmiş. Boşanma ihtimali yok hiç aklında. Ona göre gayet iyi kocaymış.
Evet şeker çıktı. Ne ilaçlarını içiyor, ne yediğine içtiğine dikkat ediyor. Tamamen huyları değişti ama tahammül edilemez yönde.Buradaki eşleri okuyunca şaşırıyorum artıkEşinizin şekeri olabilir mi ? Uyku düşkünlüğü ,enerji azlığı vitamin ,mineral eksikliği falan olmasın ?
Belki şu an farkında değilsin ama bence eşinin iş ve aile çevresinde insanlar seni konuşuyor..belki onu huzursuz edecek şeyler de söylüyorlar kulağına .. Eşin de "Geçen 4 yılda Began 3 çocukla üniversite sınavına girdi,çok iyi bir puan aldı ,üniversiteye yerleşti ..şimdi de okulu bitiyor ve belki de atanacak ..benim maaşımın 2 katı da maaş alacak ..Aslında bunları benim sayemde yaptı !!.." eşinin içinden geçen düşünceler bunlar bence.Ben bile imrendim sana kendi kendime " son 4 yılda sen ne yaptın geleceğin ve kendin için Anamnez ?" dedim .Birkaç arkadaş daha öyle dedi. Çok istekli görünüyor ama kendi de farkında olmadan öyle mi düşünüyor acaba?
Gerçekten 2 senedir tanıdığım insandan çok çok farklı davranmaya başladı.
Benim okuyup meslek sahibi olmam onun için de iyi olacak halbuki.
İnşallah emeklerim boşa çıkmaz.
Tahmin ettim çünkü normal bir durum değil .Öncelikle geçmiş olsun .En çok kendi iyiliği için ikna olması lazım aslında .Evet şeker çıktı. Ne ilaçlarını içiyor, ne yediğine içtiğine dikkat ediyor. Tamamen huyları değişti ama tahammül edilemez yönde.
Evet şeker çıktı. Ne ilaçlarını içiyor, ne yediğine içtiğine dikkat ediyor. Tamamen huyları değişti ama tahammül edilemez yönde.
Evet konuşulduğu doğru. Anlattığına göre çoğu olumlu tepkilermiş. Aynı zamanda arkadaş çevresi "ev ve çocuk işleri kadına aittir, kadının maaş kartı kocada durur" diye düşünen tipler.Belki şu an farkında değilsin ama bence eşinin iş ve aile çevresinde insanlar seni konuşuyor..belki onu huzursuz edecek şeyler de söylüyorlar kulağına .. Eşin de "Geçen 4 yılda Began 3 çocukla üniversite sınavına girdi,çok iyi bir puan aldı ,üniversiteye yerleşti ..şimdi de okulu bitiyor ve belki de atanacak ..benim maaşımın 2 katı da maaş alacak ..Aslında bunları benim sayemde yaptı !!.." eşinin içinden geçen düşünceler bunlar bence.Ben bile imrendim sana kendi kendime " son 4 yılda sen ne yaptın geleceğin ve kendin için Anamnez ?" dedim .
Tahmin ettim çünkü normal bir durum değil .Öncelikle geçmiş olsun .En çok kendi iyiliği için ikna olması lazım aslında .
Doktora gitti defalarca ama ilaç kullanmaya gelince yok.Sebp budur ablacım, tedavi edilmeyen şeker hastalığı hımbıllık yapar. Böyle nreye kadar neden ilacını içmiyor? Ya ilacı içeceksin adam gibi ya da atıcam evden diyin. Zorla içirin olmazsa.
anneninizin ya da kayinvalidenizin gelme ihtimali var mi? ben cocuklarla cok yogun oldugum bir donem KV gelip cocuklara bakti, ben her gun evden cikip ders calismaya gidiyordum.Maalesef yardımcı alacak kadar çok kazanmıyor. Keşke öyle olsa, eşime sormadan yardımcı tutardım yemek ve ev işleri için.
Çocuklar ilkokul yaşında bırakabileceğim bir yer ya da kişi yok.
Çoğu büyük ev işini yapmayı bıraktım ama ufak işler bile çok zaman alıyor.
İnşallah buraya atandım yazmak nasip olur.
Doğumuma bile gelmeyen insanlar ikisi de. Keyiflerini bozmazlar.anneninizin ya da kayinvalidenizin gelme ihtimali var mi? ben cocuklarla cok yogun oldugum bir donem KV gelip cocuklara bakti, ben her gun evden cikip ders calismaya gidiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?