kim ne kadar sesini duyurabiliyorsa meb e o bölüm dikkat çekiyor ve sorunlarını gideriyorlar geçen yıllarda beden eğitimi böümü için aynı şeyi yaptılar artık birikim yapmış bölümlere öğrenci almasınlar o zman yakında herkes üniversite mezunu olacak ülkede
Size katılıyorum. Ben bu yıl Türkçe öğretmenliğini kazandım ve şimdiden atanamamaktan korkuyorum. Önceden atama sıkıntısı olmayan Türkçe şu zamanda ne hallerde yaa. Bunun tek sorumlusu devlettir.
Evet Canım Haklısın
bu düzen ne kadar daha bu şekilde devam eder bilmiyorum ama birşeyler yapmalı arkadaşlar ki bu durumdan kimsenin mutlu olmadığını bilmeliler
klava:
yük olmayacak memur istiyorlar tüm kadroları artık sözleşmeye çevirecekeler . pes etsinler diye bekliyorlar bence bizi onun içinde kpss yi getirdiler ve kazanamasnlar emmur olamasınalr diye özelçaba harcıyorlar bence
Evet Canım Haklısın
Kardeşim Türkçe Öğretmeni İki yıl oldu mezun olalı ve bölümünü derece ile bitirdi
fakat atanamıyor
geçen seneki kpss şokundan sonra 1 yıl kendini eve kapattı dersaneye giderek kpss ye hazırlandı
ama bu sene daha büyük bir şok ile 83 puan alabildi
oda aynen 8000 tane okul öncesini duyunca atanmak hayalinde hayali oldu
bu düzen ne kadar daha bu şekilde devam eder bilmiyorum ama birşeyler yapmalı arkadaşlar ki bu durumdan kimsenin mutlu olmadığını bilmeliler
klava:
ben de bu yıl mez8un oldum benim de puanım 83 ve sınırda bir puan gibi görünüyor öyle mutsuzum ki ben öss de gayet güzel bir puan almıştım hep mparlak bir öğrenciydim şimdi atanamama sıkıntısı öyle ağır ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?