Dershaneye git, orada yok goygoydu yok hoca sana vakit ayıracak da yok yolda geçen zaman giderken hazırlanma giyinme kuşanma derken ömründen ömür gidiyor. Üstelik vakit o kadar değerliyken sen vaktini hunharca harcıyorsun dershanelerde. Tek başına aç eğitimini, üzerinde pijamaların elinde kahven masanda suyun mis gibi... Çok gereksiz dershane. Sadece denemeleri kaçırmayın. Bölgenizde ne kadar dershane varsa hepsinin denemesine katılın, toplamda 10 deneme yapıyor her dershane. Çözemediğiniz soruları google amcaya o soruyu yazarak çözümüne ulaşıyorsunuz. Çözülmemiş soru kalmadı forum sitelerinde. Muhakkak çözüme ulaşıyorsunuz.
Ben en çok dershanelerin uzaktan eğitim videolarını seviyorum. Hani o internette canlı dersleri de hiç sevmiyorum. Onlarda da çok goygoy oluyorEn iyisi kendin çalışman. Bence öyle.
Ben pegemin videolarından yararlanmıştım ama hepsini bitirememiştim keşke bitirseydim çok faydalı olurdu, pişmanım. Şu an bilemiyorum. 2020ye hazırlanıyorum kendim, evde. Şimdilik ihtiyacım olmadı ama olursa yine pegemi araştırırdım. Kaldırdılarsa yazık olmuşÖnerebileceğin yayın var mı peki ?
Tekuzem ve eğitimdeyizi bu aralar duyuyorum pegemin uzaktan eğitimi yokmuş galiba artık ://
video dersleri güzeldi gerçektenPegem canlı yayın yokmuş ama video dersleri varmış kaynak olarak yararlanmak lazım
Başka önerileri olan var mı arkadaşlar
Daha önce sınava girmiş ve sistemini oturtmuş?
Malum iş ev eş çocuk kolay olmayacak ama imkansız da değil
Kusura bakma alıntı yapmamışin tesadüf eseri bakınca gördüm mesajınıMerhaba sarfansarı
Sanırım çok çalışmakla verimli çalışmak ayırımını tam yapamıyoruz
Ben de 2010 yılında sadece tarih çalışıp matematik çözerek çalışmıştım 82 netim vardı ama aldıpım puan 70 di ama o yıl kopya skandalının gündeme geldiği yıldı tercih yapmadım çünkü özel sektöre yönelmiştim
Şimdi uzaktan eğitime başladım suan sadece matematik dersim başladı şimdilik herşey iyi gidiyor
Ama zor bir sınav
Senin bölüm neydi ?
Canlı yayın videoları mı almıştım acaba öğenin ?Ben pegemin videolarından yararlanmıştım ama hepsini bitirememiştim keşke bitirseydim çok faydalı olurdu, pişmanım. Şu an bilemiyorum. 2020ye hazırlanıyorum kendim, evde. Şimdilik ihtiyacım olmadı ama olursa yine pegemi araştırırdım. Kaldırdılarsa yazık olmuş
Ben 2020 ye gireceğim için hazırlanmaya başlamadımTekuzem aldım şu an içşn memnunum tabii dersler ilerledikçe nasıl olur bilmiyorum
Şu an indirim var galiba kayıtta faydalanabilirsin
Ben canlı yayın aldım daha programşınoluyor dere çalışmayı erteleyemiyorsun zorunlu kılması iyi bir açıdan :)
Ben 2020 ye gireceğim için hazırlanmaya başlamadım
Canlı yayın saatleri size uyuyor mu ?
Kaçırılan dersleri sonradan izleme fırsatını zaman oluyor mu ?