• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss tercihi ve kurumlara başvuru

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
kızlar kpss açıklandı biliyosunuz puanlarım düşük geldi zaten sadece 1.bölüme girdim ve ing yaptım ama çok puan türü var..aklımda binlerce soru var bir tercih klavuzu falan var mı kurumların sitesine mi başvuru yapacağız çok cahilim bu konuda...genede kısmet ben tercihimi yapayım belki olur puanım baya düşük ama denemek istiyorum işte

arkadaşım benim senden düşüktür emin ol KPss p3 43.69 , p108 57.05, p106 53.08 anlıyacağın b den girdik battık.ama ben bir gün kitap açmadım.matematik geoetri hiç yok bende 00000 anlıyacağın.10 senelik bilgiyle bu kadar oluyormuş. seneye hazırlanıp a grubundan gireceğim.matematik öğrenmem lazımmmmm

arkadaşım benim senden düşüktür emin ol KPss p3 43.69 , p108 57.05, p106 53.08 anlıyacağın b den girdik battık.ama ben bir gün kitap açmadım.matematik geoetri hiç yok bende 00000 anlıyacağın.10 senelik bilgiyle bu kadar oluyormuş. seneye hazırlanıp a grubundan gireceğim.matematik öğrenmem lazımmmmm

canm benimde en yüksek puanım 67 ve malesef formasyon almam gerekecek bu sene işe giremezsem
formasyonlu öğretmenlerin atanma durumunu bilmiyorum o da ayrı bir sorun benm için

canm benimde en yüksek puanım 67 ve malesef formasyon almam gerekecek bu sene işe giremezsem
formasyonlu öğretmenlerin atanma durumunu bilmiyorum o da ayrı bir sorun benm için

canım formasyon alacaksan bir an evvel hallet o hak kalkmış olabilir...2012 girişliler mesela alamayacak artık formasyon...

en son böyle biliyordum araştır bir an evvel

internette bazen kurumların verdiği ilanlar oluyor onları takip edin
bu arada puanınız dusuk derken kactı?
mesela bazılarına dusuk denılen puan baska bolum ıcın yuksek olabılıyor önemlı olan bölüm.

internette bazen kurumların verdiği ilanlar oluyor onları takip edin
bu arada puanınız dusuk derken kactı?
mesela bazılarına dusuk denılen puan baska bolum ıcın yuksek olabılıyor önemlı olan bölüm.

sanırım önemli olan p3 o 55
en yükseği108 o da 67
bence herkese göre düşüktür bu puanlar :43:

Back