kpss soruşturma sürecinde otel kaydına bakıyorlarsa eğer bu durum sizce sorun olur mu?

Eşine de öyle söyler o zaman. Ne var ki, altı üstü seyahat.
herkes eskiden hata yapar. önemli olan belli cizgiyi aşmamak. insanların nasıl hayatlar yaşadığını bilmeden yazmak kolay. arkadaşım eşiyle bu yüzden ayrılsa eşi bütün herkese yayar küçük yerde doğup büyümüş insanlar. Eşi zaten anlayışlı biri olsaydı anlatırdı. erkekler herşeyi yapıyor ama kadınlara gelince maalesef aynı anlayış gösterilmiyor.

Ben arkadaşınızı anlıyorum ama keşke böyle biriyle evlenmeseymiş o zaman

Hayır bakılmıyor. Ben de geçen sene atandım. Soruşturma geçirdim. Erkek arkadaşımla otelde de kalmıştım bir kaç kere.

Ben de otelde kaldım, şehir şehir gezdim de, yeri geldi sabahladim ama eşim ogrenirse diye üç buçuk atmadim hic. Yaparken iyiydi başkasıyla evlenince hataydı oluyor zaten hep.
Bu kadar korkacaksa yapmasaymis veya yalanla evlilik kurmasaymis. Ne değişik insanlar var ya

Boyle seyleri nerden cikariyonuz ya.. ve buna inanıp kendinize gunu zehir mi ediyonuz. Ayrica ileride pisman olucaginiz seyleri yaşamayın arkadasim. Gecmiste olani gelecekte sorun edecek adamlara da kapılmayın.

Otellerde kimlik bilgileri her ay toplanıp emniyete iletilir, aranan biri var mı vs gibisinden. Onun dışında güvenlik soruşturmasında bakılan tek şey geçmişte bir suç işlemiş mi, veya işlediyse de bu mesleği yapmasına engel mi diye sicil araştırması yapılır. Biliyorum, eşim de bu şekilde oldu ileride atama durumunda bende nasıl olacak diye tanıdık bir polise sordum. Ayrıca soruşturmayı bayaa bekletiyorlar sebebi otel kayıtları araştırması değil, evrak verilme tarihine ertelemek için.

Ayrıca gerçekten yani bunu gizlenmesi neden eşinden? Sonuçta kaç senelik sevgilisi elbet birşeyler olabilir. Hem bence bu şekilde eşine de haksızlık yapmış, sonuçta bence bu konular konuşulmalı önceden eğer bulaşıcı hastalık durumu olursa diye en azından diğer taraf sıkıntı yapmaması için önlem bile alınmalı...

nasıl yani adresine nasıl gönderiliyor? burda bazı kişiler de bakılmadığını yazmış
Bizim bir tanıdık vardı, senin arkadaş gibi orda burda erkek arkadaşıyla kalmış, sen memuriyetini al elinden. Bir daha memur olamaz ibaresini koy dosyaya, eşinede teeeeek teeek otel adresleriyle, kamera görüntüleriyle bir gönder , ooo neler neler....
NOT: hadi arkadaşınız stresten mantıklı düşünemiyor, siz? :)

O çizgi neye göre belirleniyor? Kriter “bir şeyler yaşasın ama bekaretini de kaybetmesin” mi?

Ayrıca eşi o kadar iğrenç bir zihniyete sahipse ne diye evlenmiş, bu korkuyla yaşanır mı, dünyada erkek mi kalmadı?

Buna benzer bir konu açılmıştı geçenlerde.
Çoğunluk ortaya çıkmaz demişti..

Bir örgütle baglantisi yoksa kimsenin özel hayati ile ilgilenilmiyor dert etmesine gerek yok. Örgut ve suç baglantisi arastiriliyor . Eger kişinin böyle bir baglantisi yoksa sorun etmeyin .

Eşi yaptıklarının hesabını veriyor mudur acaba ? Kadın ne yapsa suç , erkeğin elinin kiri zihniyeti hiç bitmiyor.
Kadın ya da erkeğin böyle şeyler yaşaması gayet doğal. Burada etik olmayan kısım karşıdakine dürüst olunmaması.

Yok yahu daha neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…