- 11 Aralık 2017
- 328
- 187
- 35
-
- Konu Sahibi redpinkyellow
evli değilmiş ama eskiden sevgiliymiş.Fetöyle ilgili bir kuruma, derneğe vs üye değilse sorun olmaz. Otel kaydına tabiki de bakılmaz. Fetöden ihraç edilen biriyle evli olsaydı belki
Eşine de öyle söyler o zaman. Ne var ki, altı üstü seyahat.yok bakire olarak evlenmiş seyehat amacıyla gezmişler öyle fazla ileri gitmemişler.
herkes eskiden hata yapar. önemli olan belli cizgiyi aşmamak. insanların nasıl hayatlar yaşadığını bilmeden yazmak kolay. arkadaşım eşiyle bu yüzden ayrılsa eşi bütün herkese yayar küçük yerde doğup büyümüş insanlar. Eşi zaten anlayışlı biri olsaydı anlatırdı. erkekler herşeyi yapıyor ama kadınlara gelince maalesef aynı anlayış gösterilmiyor.Eşine de öyle söyler o zaman. Ne var ki, altı üstü seyahat.
Ben arkadaşınızı anlıyorum ama keşke böyle biriyle evlenmeseymiş o zamanherkes eskiden hata yapar. önemli olan belli cizgiyi aşmamak. insanların nasıl hayatlar yaşadığını bilmeden yazmak kolay. arkadaşım eşiyle bu yüzden ayrılsa eşi bütün herkese yayar küçük yerde doğup büyümüş insanlar. Eşi zaten anlayışlı biri olsaydı anlatırdı. erkekler herşeyi yapıyor ama kadınlara gelince maalesef aynı anlayış gösterilmiyor.
çok samimi arkadaşım kendisi. evlendik ayrı şehirlere dağıldık ama telefonda çok sık görüşürüz. Yaşadığı ortamın dışına çıkamadı maalesef. Çok gelenekçi bir ortamda büyüdü.Ben arkadaşınızı anlıyorum ama keşke böyle biriyle evlenmeseymiş o zaman
herkes eskiden hata yapar. önemli olan belli cizgiyi aşmamak. insanların nasıl hayatlar yaşadığını bilmeden yazmak kolay. arkadaşım eşiyle bu yüzden ayrılsa eşi bütün herkese yayar küçük yerde doğup büyümüş insanlar. Eşi zaten anlayışlı biri olsaydı anlatırdı. erkekler herşeyi yapıyor ama kadınlara gelince maalesef aynı anlayış gösterilmiyor.
Hem fetöcü hemde karai cinsle ayni odada. Hani marjinaldik ?feto olaylarından önce birlikte olduğu kişiymiş zaten de o kişi fetöden acıga alınıp mesleğe geri dönmüştü. inş sorun olmaz
haklısınızBoyle seyleri nerden cikariyonuz ya.. ve buna inanıp kendinize gunu zehir mi ediyonuz. Ayrica ileride pisman olucaginiz seyleri yaşamayın arkadasim. Gecmiste olani gelecekte sorun edecek adamlara da kapılmayın.
Bizim bir tanıdık vardı, senin arkadaş gibi orda burda erkek arkadaşıyla kalmış, sen memuriyetini al elinden. Bir daha memur olamaz ibaresini koy dosyaya, eşinede teeeeek teeek otel adresleriyle, kamera görüntüleriyle bir gönder , ooo neler neler....nasıl yani adresine nasıl gönderiliyor? burda bazı kişiler de bakılmadığını yazmış
O çizgi neye göre belirleniyor? Kriter “bir şeyler yaşasın ama bekaretini de kaybetmesin” mi?herkes eskiden hata yapar. önemli olan belli cizgiyi aşmamak. insanların nasıl hayatlar yaşadığını bilmeden yazmak kolay. arkadaşım eşiyle bu yüzden ayrılsa eşi bütün herkese yayar küçük yerde doğup büyümüş insanlar. Eşi zaten anlayışlı biri olsaydı anlatırdı. erkekler herşeyi yapıyor ama kadınlara gelince maalesef aynı anlayış gösterilmiyor.
Eşi yaptıklarının hesabını veriyor mudur acaba ? Kadın ne yapsa suç , erkeğin elinin kiri zihniyeti hiç bitmiyor.Eşine de öyle söyler o zaman. Ne var ki, altı üstü seyahat.
Bir örgütle baglantisi yoksa kimsenin özel hayati ile ilgilenilmiyor dert etmesine gerek yok. Örgut ve suç baglantisi arastiriliyor . Eger kişinin böyle bir baglantisi yoksa sorun etmeyin .bu yaz kpss ye girecek öğretmen adayı bir arkadaşm adına yazıyorum. Kendisi evlenmeden önceki erkek arkadaşıyla 5 yıllık ilişkisi süresince farklı sehirlerde buluşup otellerde konaklamışlar. iki kişilik odalarda. ayrıldıktan sonra başka biriyle evlenmiş yıllar gecmiş 5 yıl geçmiş şimdi kpss öğretmenlik mülakat sürecinde soruşturma yapıyorlarmış otel kayıtlarına bakıldığı söyleniyormuş memurlar nette öyle okumuş. soruşturmasını olumsuz etkiler mi diye endişeden ders çalışamıyor kızcağız hatta mülakat sonucı olumsuz gelirse idare mah dava acılıyormuş bu dava sürecinde böyle bir şeyden elendiği ortaya çıkarsa eşim benden ayrılır diyor. Bence bu özel hayatın gizliliğine giriyr mahkemeden savcılık izni olmadan otel kaydına kimle kaldığına bakamazlar telefonları dinleyemezler diye biliyorum ben.. sizin bu konuda fikriniz var mı?
Kadın ya da erkeğin böyle şeyler yaşaması gayet doğal. Burada etik olmayan kısım karşıdakine dürüst olunmaması.Eşi yaptıklarının hesabını veriyor mudur acaba ? Kadın ne yapsa suç , erkeğin elinin kiri zihniyeti hiç bitmiyor.
bu yaz kpss ye girecek öğretmen adayı bir arkadaşm adına yazıyorum. Kendisi evlenmeden önceki erkek arkadaşıyla 5 yıllık ilişkisi süresince farklı sehirlerde buluşup otellerde konaklamışlar. iki kişilik odalarda. ayrıldıktan sonra başka biriyle evlenmiş yıllar gecmiş 5 yıl geçmiş şimdi kpss öğretmenlik mülakat sürecinde soruşturma yapıyorlarmış otel kayıtlarına bakıldığı söyleniyormuş memurlar nette öyle okumuş. soruşturmasını olumsuz etkiler mi diye endişeden ders çalışamıyor kızcağız hatta mülakat sonucı olumsuz gelirse idare mah dava acılıyormuş bu dava sürecinde böyle bir şeyden elendiği ortaya çıkarsa eşim benden ayrılır diyor. Bence bu özel hayatın gizliliğine giriyr mahkemeden savcılık izni olmadan otel kaydına kimle kaldığına bakamazlar telefonları dinleyemezler diye biliyorum ben.. sizin bu konuda fikriniz var mı?