• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss sorunsali

komiklikyapma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
204
144
53
Sizce kpss nasıldı? Kaç nete 70 civari puan gelir , bana biraz zor geldi, p3 den 70 almak için gereken netler duser mi?

Hesapladim da normalde 80 gelmesi gerekiyor 85 geldiğine göre belki standart sapmadan mi ki acaba

Muhtemelen gelir zaten normal sartta bu nete 68 civari geliyor 2 puan oynayabilir diye düşünüyorum. Ayrica sınavin zorlugu zaten herturlu elenicek olan alt grubu eliyor, üst grubu elemiyor onlar yine yapiyor. Yapamayanlar sinav zordu diye konustugu icin acikcasi standart sapmanin cok oynayacagini sanmiyorum ben açıkçası. Bende girdim türkçe beni bitirdi gy kismimda hedef 30 ken turkce yuzunden 20 gelirse mutlu olucam.

Muhtemelen gelir zaten normal sartta bu nete 68 civari geliyor 2 puan oynayabilir diye düşünüyorum. Ayrica sınavin zorlugu zaten herturlu elenicek olan alt grubu eliyor, üst grubu elemiyor onlar yine yapiyor. Yapamayanlar sinav zordu diye konustugu icin acikcasi standart sapmanin cok oynayacagini sanmiyorum ben açıkçası. Bende girdim türkçe beni bitirdi gy kismimda hedef 30 ken turkce yuzunden 20 gelirse mutlu olucam.
Aynen 2 puan felan yükseltir belki diye umut ediyorum. Türkçe cok zorladi beni de malesef🥺 yani zaman kalmadı dogru düzgün yapmadan da geçemedim.

2014 kpss de 61 nete 73 puan gelmişti,sınavın zorluk derecesi bu yilla hemen hemen aynıydı ,65-70 arası gelir çok umitlenmeyin bence

Bu yil ilk defa cok zor geldi hocalar bile bu kadarini beklemiyorduk dedi.standart sapma duser ama cokta dusmez dediginiz gibi.gy zordu gk cokta zor degildi.

Polislik, katiplik, komser yardimciligi, bazi kurumlardan aciktan alimlar hep 70 puan istiyor. Ayrica ek sinavlari oluyor tabi
Cahillik basa bela 😂 ama yinede soracam
. Sizin okudugunz bolume gore alim olmuyomu. Yani baska bolum okuyupda atiyorum katip veya komser yardimcisi olabiliyomusunuz. Hani onlari yazmissinzda ondan sordm

Cahillik basa bela 😂 ama yinede soracam
. Sizin okudugunz bolume gore alim olmuyomu. Yani baska bolum okuyupda atiyorum katip veya komser yardimcisi olabiliyomusunuz. Hani onlari yazmissinzda ondan sordm
Bu yazdiklarim zaten her bölümden alan alanlar. Açıktan alim icin lazim 70 zaten.

kac bete kac puan gelir acaba? Zordu kpss bence

Bu sene türkçe'de şıklar yakındı bazı sorularda, hatta hiç bir sık tam karşılığı olmuyordu. Bunun dışında kolaydı ben yetistiremedim Türkçe yüzünden. Ama özellikle genel kültür önceki yıllara göre çok daha kolaydı. Moral bozmak istemem.. Türkçe yüzünden bir çok kişi sınavı yetiştiremedi. Belki tek artisi bu olacaktir benim gibi matematiği Türkçeden sonra bırakanlar matematiği yetistiremedi o yüzden matematik standart sapma getirir.

Back
X