- 9 Ocak 2020
- 204
- 144
- 53
- Konu Sahibi komiklikyapma
Sizce kpss nasıldı? Kaç nete 70 civari puan gelir , bana biraz zor geldi, p3 den 70 almak için gereken netler duser mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hesapladim da simdi 80 gelmesi gerekiyor 74 nete acaba standart sapmadan miGeçen yıl benim 74tü netim sanırım 85 gelmişti p3
Aynen 2 puan felan yükseltir belki diye umut ediyorum. Türkçe cok zorladi beni de malesefMuhtemelen gelir zaten normal sartta bu nete 68 civari geliyor 2 puan oynayabilir diye düşünüyorum. Ayrica sınavin zorlugu zaten herturlu elenicek olan alt grubu eliyor, üst grubu elemiyor onlar yine yapiyor. Yapamayanlar sinav zordu diye konustugu icin acikcasi standart sapmanin cok oynayacagini sanmiyorum ben açıkçası. Bende girdim türkçe beni bitirdi gy kismimda hedef 30 ken turkce yuzunden 20 gelirse mutlu olucam.
Var. Hemsirelik mesela bunlardan biri70 puan gelse ne olacak
70 le alam yer yok ki
Polislik, katiplik, komser yardimciligi, bazi kurumlardan aciktan alimlar hep 70 puan istiyor. Ayrica ek sinavlari oluyor tabi70 puan gelse ne olacak
70 le alam yer yok ki
Ben 30 net gk , 20 net de gyDen bekliyorum açıkçası2018 de 84 net 86,2 almışım
Ama o netlerin gk gy dağılımı da önemli
Aynı sayı ile farklı puanlar alınır
Var. Hemsirelik mesela bunlardan biri
Bilmiyordum iyiymişPolislik, katiplik, komser yardimciligi, bazi kurumlardan aciktan alimlar hep 70 puan istiyor. Ayrica ek sinavlari oluyor tabi
Bu yil ilk defa cok zor geldi hocalar bile bu kadarini beklemiyorduk dedi.standart sapma duser ama cokta dusmez dediginiz gibi.gy zordu gk cokta zor degildi.Muhtemelen gelir zaten normal sartta bu nete 68 civari geliyor 2 puan oynayabilir diye düşünüyorum. Ayrica sınavin zorlugu zaten herturlu elenicek olan alt grubu eliyor, üst grubu elemiyor onlar yine yapiyor. Yapamayanlar sinav zordu diye konustugu icin acikcasi standart sapmanin cok oynayacagini sanmiyorum ben açıkçası. Bende girdim türkçe beni bitirdi gy kismimda hedef 30 ken turkce yuzunden 20 gelirse mutlu olucam.
Cahillik basa belaPolislik, katiplik, komser yardimciligi, bazi kurumlardan aciktan alimlar hep 70 puan istiyor. Ayrica ek sinavlari oluyor tabi
48 genel yetenek 26 genel kültür. Belki o yüzdendir ben tam bilmiyorum sistemi öylesine girmiştim.hesapladim da simdi 80 gelmesi gerekiyor 74 nete acaba standart sapmadan mi
Bu yazdiklarim zaten her bölümden alan alanlar. Açıktan alim icin lazim 70 zaten.Cahillik basa belaama yinede soracam
. Sizin okudugunz bolume gore alim olmuyomu. Yani baska bolum okuyupda atiyorum katip veya komser yardimcisi olabiliyomusunuz. Hani onlari yazmissinzda ondan sordm
2014 kpss de 61 nete 73 puan gelmişti,sınavın zorluk derecesi bu yilla hemen hemen aynıydı ,65-70 arası gelir çok umitlenmeyin bence
kac bete kac puan gelir acaba? Zordu kpss bence