Kpss sonuçları

Aynen öyle insallah yarin aciklanirda en azinda siralama hakkinda da bir fikrimiz olur

Bir hafta sonra puanlar açıklanır asıl öğretmenlik ise sıralama beklemek sonra kontejyan beklemek zor oluyor

Bence bayramdan önce açıklanmaz.
Zira soru iptali dilekçelerinin değerlendirmesi yarın bitiyor zaten.
Yarından sonra da idari tatil.

Bir ara ygs'yi çok tuhaf bir vakitte açıklamışlardı, gece vaktiydi ama geç kalmışlardı,
bunda o derece açıklama telaşları olmaz.
Çünkü alan sınavı daha 2 gün önce bitti.

Yine de Ösym için tam bir tarih belirlemek zor, şaşırtabilir.

Bence beklentiye girmeyin yani unutmaya çalışın baska seylerle ugrasin aciklaninca zaten haber verirler. Internet basinda bekleyince zor oluyor. Daha bunun siralama aciklamasi var kontenjan aciklamasi var tercih yapilacak okullarin aciklanmasi var da var tukeniyor insan. Insallah hakkinizdan hayirlisi olur. Hayirlisi ile hayirli yerlere atanirsiniz.

4 yıl önce bütün yaz tatilim pc başında beklemekle geçmişti benim de. ama atanmıştım çok şükür ki (dağın başıydı ama olsun)

Şu itiraz mevzularını hesaba katmadık.
Onları düşününce bayramdan sonraya kalacağı aşikar.
Bir de alanla beraber açıklamalarını tercih ederim ben.
En önemlisi o kısım çünkü. İlk bölümdeki puanımı görmesem de olur şu an.
Net bir sonuca ulaşmak istiyorum.
Düşünmemeye çalışacağım bundan sonra.

Açılan davalar sebebiyle 10 Ağustos'a kadar uzayabilir diyenler de var yarına açıklanır diyenler de.

Ne olursa olsun hiç haber verilmeden, açıklama yapılmadan bunca insanın bekletilmesi insafsızlıktır. Artık hiç hevesim kalmadı. Bekleme sürecimizi de işkenceye çevirdiler.

aynen benimde hiç hevesin kalmadı. sizin branşıniz nedir..

Puanlar ve sıralamalar açıklandı da ne oldu?
Hala kontenjanlar belli olsun diye bekliyoruz.
Bezdi insanlar artık ya. Bu kadar da olmaz ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…