kpss sınaw yerleri ne zman gelir ewe

evet eve gelmicek üniv. sonuçları ama kargo ile sana okul numaranı yoluyorlar kargodan arıyorlar seni sen gidip kargoyu alıyorsun.. ama benı hala aramadılar.. arkdaslarımın hepsine geldi kargo yok hala bana gelmedi ne üniv için kargo nede kpp giriş belgem:KK43:

evet eve gelmicek üniv. sonuçları ama kargo ile sana okul numaranı yoluyorlar kargodan arıyorlar seni sen gidip kargoyu alıyorsun.. ama benı hala aramadılar.. arkdaslarımın hepsine geldi kargo yok hala bana gelmedi ne üniv için kargo nede kpp giriş belgem:KK43:

üniversite giriş sonuçları evlere gelmeyecek....herşey net ortamında....kargo ile okul numarası uygulayan üniversite var mı bilmiyorum ama varsa da istisna bir durum....okul numarasına varıncaya dek herşeyi netten öğreniyorsun...kazandığın üniversitenin sayfasında "yeni öğrenciler" diye başlıklar açılıyor....her üniversitenin uygulaması farklı olabilir......bence sen kazandığın üniversitenin sayfasını karıştır....

kpss belgesi de bugün yarın gelmesi gerek....az kaldı ama postahaneye git, sor soruştur................

arkadaşlar liselerin kpss yerleri geldi önlisansların daha gelmedi ben endişe ediyordum ama arkadaşımı aradım onunda daha gitmemiş endişe etmeye gerek yok bu hafta içinde gelir inş herkese başarılarrrrrrrrrrrrrrrrr............

Benim sınav kağıdım bugün geldi. Ama çok uzağa vermişler. Çok sinir oldum.Tüm arkadaşlarım yakın yerlerde sınava girecekler. Ben ise Kurtköy de oturuyorum ta Küçükbakkalköy'e vermişler deli oldum ya :kızgın:

X