kpss önlisans

yalanckarnca

Belki bir gün bende atanırımm..
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.344
532
Kızlar merhaba önlisanstan yeniden sinava hazirlanacagim bana konu anlatmli moduler set yada hangi derste hangi kitap iyiyse onerebilirmisinz ? Mufredat değişmiş diye duydum birde dersanaye giden arkadaşlar açıklık getirebilir mi nette bisey bulamadm.

ihtiyaç ta güzel pegemde

tarihte değişen şeyler varmış..

tarih çalışmak için evveliyat ve tarihin pusulası kitaplarını övüyorlar.

pegem ihtiyaç yediiklim ve evveliyat ın setlerini aldım bunları bitirebilirsem şükretcem.

matematik temelin kötüyse antremanlarla matematik 1 ve 2 kitaplarını tavsiye ederim.

yargı ve ihtiyacın konu anlatımlı kitaplarını alabilirsin. Pegem, beyaz kalemin soru bankalarını almanı öneririm. Birde ihtiyacın kpss ders notları diye bir kitabı var konuların özeti var onuda alabilirsin

kız senden deneyimlisi mi var kpss konusunda :) değişiklik yok geçen sınavda olmuştu ya onu söylüyorlardır

Anam desm yaramii 87 yle kaldim ortada 3001 den 17 kisi aliniyor 9 u şoför :KK70: simdi başlayan arkadaşlar vardir begendikleri setler varsa dedim onlardan bakim bebemlede kpss hazirlancm yine :))

ihtiyaç ta güzel pegemde

tarihte değişen şeyler varmış..

tarih çalışmak için evveliyat ve tarihin pusulası kitaplarını övüyorlar.

pegem ihtiyaç yediiklim ve evveliyat ın setlerini aldım bunları bitirebilirsem şükretcem.

matematik temelin kötüyse antremanlarla matematik 1 ve 2 kitaplarını tavsiye ederim.

Pusula gecen yildan var evveliyat alayim. Ihtycn kesif seti miydi neydi öyle bi set var onu biliyomusun

kızlar ihtiyacın yada yargının moduler setini alın. yanınada bir soru bankası. zaten bu işe 4 elle sarılıyorsanız zamanla hangi kitaa ihtiyacınız var kendiniz bilip birsürü kitap alıyorsunuz...
çözmediğiniz yayınevi kalmamalı bu süreç içerisinde..

kızlar ihtiyacın yada yargının moduler setini alın. yanınada bir soru bankası. zaten bu işe 4 elle sarılıyorsanız zamanla hangi kitaa ihtiyacınız var kendiniz bilip birsürü kitap alıyorsunuz...
çözmediğiniz yayınevi kalmamalı bu süreç içerisinde..

Gecen sefer almadığım kitap kalmadi o yuzden simdi az olsun öz olsun almsken iyi bi set olsun istyrm açıkçası

Gecen sefer almadığım kitap kalmadi o yuzden simdi az olsun öz olsun almsken iyi bi set olsun istyrm açıkçası

konu anlatımlı almana gerek yok. hatta geçen seneki kitapların varsa konu anlatımı alma bile.
önlisans dımı?
şubata marta kadar eskilerle idare et.. eğer soru bankaların kullanılmayacak gibiyse soru bankası al..
daha sonra kıza özetli kitaplaralırsın.hergün bol bol tekrar vs vs..
tarihin pusulası yoksa onu alabilirsin..

konu anlatımlı almana gerek yok. hatta geçen seneki kitapların varsa konu anlatımı alma bile.
önlisans dımı?
şubata marta kadar eskilerle idare et.. eğer soru bankaların kullanılmayacak gibiyse soru bankası al..
daha sonra kıza özetli kitaplaralırsın.hergün bol bol tekrar vs vs..
tarihin pusulası yoksa onu alabilirsin..

Tarihin pusulasi var konu anlatımlida tam olarak ne var ne yok bilmiyorum yarin kardesim bakcak ben evlenip antalyaya geldim kitaplarm annemlerde sıralamam iyi olunca nasilsa atabirm diye dusunuyordm ondada alim yapmıyorlar. Şubata kadar olanlarla idare edeyim sonra bakayim o zaman zaten netten ders videolarida izlerim soru bankasini ve denemeyi her yayndan gecen seferde cozmustm yine aynı sekilde yaparm cok tesekkur ederim bu arada evet önlisans

Tarihin pusulasi var konu anlatımlida tam olarak ne var ne yok bilmiyorum yarin kardesim bakcak ben evlenip antalyaya geldim kitaplarm annemlerde sıralamam iyi olunca nasilsa atabirm diye dusunuyordm ondada alim yapmıyorlar. Şubata kadar olanlarla idare edeyim sonra bakayim o zaman zaten netten ders videolarida izlerim soru bankasini ve denemeyi her yayndan gecen seferde cozmustm yine aynı sekilde yaparm cok tesekkur ederim bu arada evet önlisans
çoğrafya için nihan akara mutlaka bakın. bu nihan akar bilse bukadar reklam yaptığımı herhalde komisyon bile verirdi bana :KK70: mutlaka bak

X