kpss önlisans

Bende hazırlanmak istiyorum ama uzun suredir bıraktım mezun olalidan beri ders yüzü görmedim anca kitap oku şimdide çocukla korkuyorum bilgisayar programcılığı mezunuyim aslında alımı çok önceki sene KPSS de hiç defter yuzu açmadan 77 aldım

çoğrafya için nihan coğrafyayi bekir oktaylaa bakın. bu nihan akar bilse bukadar reklam yaptığımı herhalde komisyon bile verirdi bana :KK70: mutlaka bak

Zorlu egitimdeki mi acaba ? Nette biraz bakinsa reklamini gorur aslinda :KK70: Benim favorim bekir oktay :KK70: bi bakayim ona cografyayi bekir oktayla halletmistim

canımmm ben de sınava hazırlanırken murat yayınlarının setini almıştım kii bu yayını açıköğetimden gayet iyi biliyorum beni zorlamayan bir anlatımı vardı
bir de ihtiyaç yayınlarının genel tek kalın bir kitabı vardı onu aldım bir de çıkmış soru kitabı vardı hangi yayındı hatırlamıyorum o da murat olabilir bana yeterli geldi ve sınavdan sonra şunu farketmiştim genel kültür kısmı çıkmış sorularla benzerdi hatta bazıları tıpatıp aynıydııı
ben 2010 da girdim biliyorsun şimdi durumlar nasıl onu tam bilmiyorum hakkında hayırlısı bebeğimm

fasikül şeklinde deneme sınavları var bir cilt de ondan almış çözmüştüm tüm konular bittikten sonra sınva yakın bir zamanda

canımmm ben de sınava hazırlanırken murat yayınlarının setini almıştım kii bu yayını açıköğetimden gayet iyi biliyorum beni zorlamayan bir anlatımı vardı
bir de ihtiyaç yayınlarının genel tek kalın bir kitabı vardı onu aldım bir de çıkmış soru kitabı vardı hangi yayındı hatırlamıyorum o da murat olabilir bana yeterli geldi ve sınavdan sonra şunu farketmiştim genel kültür kısmı çıkmış sorularla benzerdi hatta bazıları tıpatıp aynıydııı
ben 2010 da girdim biliyorsun şimdi durumlar nasıl onu tam bilmiyorum hakkında hayırlısı bebeğimm

Canimm simdi hersey cok degisti yaa keske 2010 a dönebilsemm :KK43:( yine alim aşırı az mecburen yeniden hazırlancam. Murati hic düşünmemstm bi bakinirim onada canimm saol bebeim

Kızlar merhaba önlisanstan yeniden sinava hazirlanacagim bana konu anlatmli moduler set yada hangi derste hangi kitap iyiyse onerebilirmisinz ? Mufredat değişmiş diye duydum birde dersanaye giden arkadaşlar açıklık getirebilir mi nette bisey bulamadm.
Konuyla çok çok alakasız ama bir sorum olacak :) Ataman olursa(İnş.olur) doğum izni nasıl oluyor,bilgin var mı? Sorma sebebim,ben de önlisanstan kpssye hazırlanıyorum. Bir bebiş planı daha vardı ama doğduktan sonra işe 2 yıl ara vermek istediğim için bebeği erteledik. Sen nasıl yapacaksın canım? Doğuma 10 haftan kalmış. Bana deseler ki atandığında hamile olsan ya da yeni doğum yapmış olsan yine de ücretsiz izne ayrılabiliyorsun,hemen çalışmalara başlardık :KK48:

Konuyla çok çok alakasız ama bir sorum olacak :) Ataman olursa(İnş.olur) doğum izni nasıl oluyor,bilgin var mı? Sorma sebebim,ben de önlisanstan kpssye hazırlanıyorum. Bir bebiş planı daha vardı ama doğduktan sonra işe 2 yıl ara vermek istediğim için bebeği erteledik. Sen nasıl yapacaksın canım? Doğuma 10 haftan kalmış. Bana deseler ki atandığında hamile olsan ya da yeni doğum yapmış olsan yine de ücretsiz izne ayrılabiliyorsun,hemen çalışmalara başlardık :KK48:

canım açıkcası bende bilmiyorum atansam keşke de tek derdim bu olsa ya :)) ama ücretsiz izn kullanabilirsin demişlerdi bana. kasım atamasından zaten bişey cıkmaz hazirandan da umutlu değlim artık seneye kadarda bebeğim büyümüş olur o zaman ücretsiz izin olmasa da bakıcı düşünürüm galiba canımm

Anam desm yaramii 87 yle kaldim ortada 3001 den 17 kisi aliniyor 9 u şoför :KK70: simdi başlayan arkadaşlar vardir begendikleri setler varsa dedim onlardan bakim bebemlede kpss hazirlancm yine :))

87 puan almışsınız çok da güzel bir puan. nasıl çalıştınız? belli bir program planınız varmıydı mesela.

birde netlerinizi hatırlıyormusunuz?

87 puan almışsınız çok da güzel bir puan. nasıl çalıştınız? belli bir program planınız varmıydı mesela.

birde netlerinizi hatırlıyormusunuz?

canım netlerimi cok hatrlamıyorum valla. Program yapmadım öyle ama bütün konuları çalıştıktan sonra devamlı tekrar yapıp bol soru cozdum ve son zamanlarda cok fazla deneme çözmüştüm. Konuları da videolarla çalışıp kitapla pekiştirdim.

X