Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kpss önlisans sınavına başvurular nezaman bide ben büro yönetimi sekreterlik açıköğretim mezunuyum kpss ayamı gircem yoksa b yemi lütfen bilgilendirirmsiniz
kpss önlisans sınavına başvurular nezaman bide ben büro yönetimi sekreterlik açıköğretim mezunuyum kpss ayamı gircem yoksa b yemi lütfen bilgilendirirmsiniz
canım kpss b grubu eylül ayındaki sınava giriceksin.kpss a iibf mezunları için temmuzda yapılır.birede temmuzda lisans mezunları için b grubu vardır.ama senin eylül sonu kpss b önlisans sınavı olucak.pazar günü oluyodu sanırım yada cts.tek oturum gk gy sınavıdır.başvuru tarihi
18.06.2012- 04.07.2012 arası sınav 23 eylül başvruu ücreti 35 tl
tercih edeciğin kolar 3001(herhangi önlisanstan mezun olan demek)
ve 3179 meuzn olduğun bölüm kodu
bu linkten önlisans kısmana önce 3001 aratıp sonra 3179 aratırsan hangi kurum kaç puanla almış görebilrisin KPSS 2011/1 Yerleştirme Sonuçları Taban ve Tavan Puan Sorgulama Motoru