Kpss Önlisans 2020

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.014
10.740
Merhaba kızlar 💕

Ben bugüne kadar hiçbir şekilde kpss çalışmadım ve 2 kere sınava girdim 🙈 70 aldım. Şimdi çalışarak üzerine bi 15 16 puan eklerim belki diye çalışmaya asıldım. Eşim öğretmen. Coğrafya ve tarih ve türkçe yi birlikte çalışıcaz. Özelde çalışıyorum ve korona sebebiyle evdeyim. Bu sürede kpss çalışmaya çalıyorum. İşe başladığımda nasıl olucak bi fikrim yok. Bakalım hayırlısı olsun herkes için.

2020 kpss de aldığım puanı buraya yazarım. İnşallah güzel haberler veririm 💕

Merhaba bende çalışmaya başladım ama 4 ayda konular yetişmez diye umudum kırılıyo bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah🌸🤩

Merhaba kızlar 💕

Ben bugüne kadar hiçbir şekilde kpss çalışmadım ve 2 kere sınava girdim 🙈 70 aldım. Şimdi çalışarak üzerine bi 15 16 puan eklerim belki diye çalışmaya asıldım. Eşim öğretmen. Coğrafya ve tarih ve türkçe yi birlikte çalışıcaz. Özelde çalışıyorum ve korona sebebiyle evdeyim. Bu sürede kpss çalışmaya çalıyorum. İşe başladığımda nasıl olucak bi fikrim yok. Bakalım hayırlısı olsun herkes için.

Bende hazırlanıyorum 2020 kpss bolumunuz nedir destek olalım bırbırımıze

Benimde paramedık aynı kaderdeyız uctu Bızım puanlar 85 kapattı benim sizinde oyle olmalı nasıl gıdıyor calısma mat yapabiliyor musunuz
Matematik konusunda çok azimliyim. Şu an bütün dikkatim matematikte. Sanırım sınava kadar bi 3 4 kitap bitirmiş olucam. Antrenmanlarla matematik çözüyorum. Bilmeyen yoktur artık o kitabı. İkinci kitabına geçicem 1 hafta sonra. Bizim 81.5 tu galiba en son puan

Kızlar konuya dahil olan 3 kişiyiz. Eminim hepimizin hayatında türlü türlü sıkıntılar vardır Belki olmayacak ama ben şuan kpss çalışarak Kendime olan güvenimi tazeliyorum. Unutmayalım ki biz istersek herşeyi başarabiliriz güçlü kalın pes etmek yok 👊🏽💪🏾 Motive edesim geldi sizi🤣🌸

Matematik konusunda çok azimliyim. Şu an bütün dikkatim matematikte. Sanırım sınava kadar bi 3 4 kitap bitirmiş olucam. Antrenmanlarla matematik çözüyorum. Bilmeyen yoktur artık o kitabı. İkinci kitabına geçicem 1 hafta sonra. Bizim 81.5 tu galiba en son puan
Bizden sanslısınız mat kac net hedefledınız benim ıcın 1 net mucıze olur

Bizden sanslısınız mat kac net hedefledınız benim ıcın 1 net mucıze olur

Yok canımmm o kadar da değildir? Matematiğin dediğim kitabını alın. 4 ya da 5 net çıkarırsınız bence en az... Ama yok zamanımı ona ayıramam derseniz diğer derslere çok zaman ayırmalı ve çok çok çalışmak gerekiyo matematikten feragat edeceksek. Ben 10 net yapsam mutlu olurum. Sadece emin olduğum soruları işaretlicem mat tan..

Kızlar konuya dahil olan 3 kişiyiz. Eminim hepimizin hayatında türlü türlü sıkıntılar vardır Belki olmayacak ama ben şuan kpss çalışarak Kendime olan güvenimi tazeliyorum. Unutmayalım ki biz istersek herşeyi başarabiliriz güçlü kalın pes etmek yok 👊🏽💪🏾 Motive edesim geldi sizi🤣🌸

Çok haklısınız. Ben de dediğim gibi daha önce hiç sınav çalışmayan biriyim. Okul sınavları hariç tüm yök sınavları... Bu süreçte ücretsiz izindeyim ve ilk defa çalışıyorum. Belki bu şerrin de hayrı budur diyorum..

Bende ticaret lisesi mezunuyum daha yeni karar verdim kpss çalışmaya. Konu anlatımlı kitap ve soru bankası aldım kocaman gelmesini bekliyorum, yazarak çalışmayı seviyorum ben ama matematiğim pek iyi değil sözelciyim matematiğe ağırlık vereceğim bende

Merhaba kızlar 💕

inşallah bu sen bende giricem ama henüz başlamadım

X