- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
-
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Evet haklisiniz.Videodan calisiyorum digerlerini de.Bitirdigim derslerden sadece deneme cozucem artikDıger derslerde temelın zayıfsa konu calısman dha mı ıyı olur.tarıh bılgı ıstıyor artk.hem konu hem test bı arada goturebılırsın
Adi ney link atabilirmisiniz.Belki yapamadigim sorularsa yardimci olur banaYGS'ye bir hafta kala bir matematikçi buldum. Yöntemlerini diğer öğretmenler tavsiye etmiyor ama valla açıkçası ben çok yararlı buldum. Ezberci eğitim sistemimize, ezberci hoca. Benim feci işime yaradı. Videoları aynı zamanda KPSS için.
Adi ney link atabilirmisiniz.Belki yapamadigim sorularsa yardimci olur bana
Evet tarihi falan hep videodan izliyorum artik.Sosyal konusunda youtube da cok guzel konu anlatimlari var
Tamam tesekkurlerBuradan yazmayayım. Özelden mesaj atıyorum
Cnm bnada atarmisin?Buradan yazmayayım. Özelden mesaj atıyorum
YGS'ye bir hafta kala bir matematikçi buldum. Yöntemlerini diğer öğretmenler tavsiye etmiyor ama valla açıkçası ben çok yararlı buldum. Ezberci eğitim sistemimize, ezberci hoca. Benim feci işime yaradı. Videoları aynı zamanda KPSS için.
Cnm bnada atarmisin?
2 gun kaldi ama bana da atabilir misinizşu videolari sosyal medyada surekli dolasan denklemde rastgele biseyler isaretleyen adam degil degil mi?