- 11 Şubat 2015
- 1.048
- 608
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
not tuttunuz mu yoksa ders dinleme + soru çözme olarak mu ilerledinizKesinlikle yaparsınız, ben 29 yaşındayım ÖABT ye dair hiçbir şey hatırlamıyordum ilk defa kpssye hazırlandım.OABT için uzaktan eğitim aldım,gk gy ve eğitim bilimlerinde de youtubeda benimhocam kanalından yararlandım 82 puan aldım.1 yıllık düzenli çalışmayla halledebilirsiniz![]()
Not tuttum hatta hayatımın hiçbir alanında bu kadar defter bitirmemişimdirnot tuttunuz mu yoksa ders dinleme + soru çözme olarak mu ilerlediniz
Çok teşekkür ederim33 yaşında atandım ben de. Öabt'ye ilk kez girdim, mezun olalı 10 sene oldu, hiçbir şey hatırlamıyordum. 77 ile atandım. Yaparsınız, şimdiden başlayın çalışmaya.
TeşekkürlerNiye gec kalasiniz ki? Verimli calisirsaniz neden olmasin? Yarin Pazartesi ve sizin icin guzel bir baslangic olabilir.![]()
Bana umut oldunuz çok teşekkürlerKesinlikle yaparsınız, ben 29 yaşındayım ÖABT ye dair hiçbir şey hatırlamıyordum ilk defa kpssye hazırlandım.OABT için uzaktan eğitim aldım,gk gy ve eğitim bilimlerinde de youtubeda benimhocam kanalından yararlandım 82 puan aldım.1 yıllık düzenli çalışmayla halledebilirsiniz![]()
Çok teşekkür ederimöabt çok zor mu ?
Öğretmen atamalarında yaş sınırı kaldırıldı.zaten yaş sınırı 40 yani 39 değil mi
ÖABT branştan branşa değişiyor
yani bir Edebiyat ÖABT si ile bir okul öncesi aynı değil dedi bu branştaki arkadaşlarım
derslerin kapsamlarına göre değişiyor hali ile
ama soru bulmak için de çok ayrıntılı sordular demişti bir arkadaş Türkiye de branşında ilk 50 ye girdi
Eğitim bilimleri de çok etkili oluyor
online yaşama adapte olup çalışırsanız olmayacak diye bir şey yok
tabii atanma puanları da önemli o sene açılacak kontenjan da ama çalışıp sınava girmeden ne olacağını bilemeyiz