• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Roller Değişti...

brc_burcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
26
0
86
İzmir
Merhaba arkadaşlar,

siteye uzun bir süredir üyeydim fakat konu açma fırsatı daha yeni buldum.
Uzatmadan konuya girmek istiyorum.

2 sene önce çok yakın bir arkadaşım açılmıştı bana.
Fakat benim o zamanlar başka hoşlandığım vardı ve onu arkadaş olarak gördüğümü söylemiştim.
(çocukluk işte :9: )
Şuan 18 yaşındayım ve bahsattiğim kişi 19 yaşında.
Bazı durumlardan ötürü semt değiştirdik ve ben başka bir liseye kaydoldum.
Arkadaşım onu reddettiğimden sonra arkadaş olarak kalamayacağını, canının çok yanacığını ve ona anlayış gösterip arkadaşlığımızı bitirmemizi rica etti. :43:
O zamanlar tamam falan deyip bitirmiştik arkdaşlığımızı. :5:
1 ay önce onu rüyamda gördüm ve beni hala sevdiğini unutamadığını söylüyordu. :53:
Bu rüyadan aşırı derecede etkilenmiş ve ondan hoşlanmaya başlamıştım. :26:
Onun bunu bilmesini hakkı olarak düşünüp mesaj atıp anlattım bu rüyayı.
Ama beni sevdiğini söylediğini falan değil yani sadece seni gördüm rüyamda dedim.
1 hafta boyunca cevap vermedi ve sonunda dayanamayıp ben tekrar mesaj yazdım ona.
Bana bir borcu olduğunu söyledim.
Ne gibi diye bir cevap geldi.
Bana bir cevap borcun var dedim.
Evet hatırlanmak güzel birşey, rüyanıda hayra yor güzel birşey çıkar merak etme dedi. :53:
Bu cevabından oldukça kırıldığımı ve neden soğuk davrandığımı sorduğumda ise hayır her zamanki halim diye cevap verdi.
Bu cevabın üstüne ben bir daha mesaj atmadım ona.

Arkadaşlar, tamam onu reddederek onurunu, gururunu kırmış olabilirim :50: ama bilmiyorum demekki ahı tuttu birşey oldu mutlaka ve roller değişti şuan ben ondan hoşlanmaya başladım :30: ve bu öylesine bir hoşlantı değil bunu hissediyorum. :17:

Normalde böyle soğuk ve itici bir insan değil kendisi.
Aksine çok şen şakrak, çevresinde çok sevilen, sayılan biri.
Ve bu soğuk cevabı ne bileyim benim umudumu kırmadı hissediyorum çünkü o hala boş değil bana karşı. :69:
O mesajı attığım günün akşamında face ine baktım :52: (arkadaş değiliz facete ama duvarı açık).
Soner Sarıkabadayı'nın 'SADEM' şarkısını paylaştı ve bizim şuanki durumumuza çok uyuyor. :77: Ayrıca 'EMANET' diye bir şarkı var hani kalbin ömürlük bende emanet.. diyor :33: onu paylaşmış bide ingilizce aşk acısı sözleri olan bir şarkı daha paylaşmış.
Bu arkadaşım sadece yabancı Rock, Metall dinleyen bir insan ve böyle şarkılar paylaşacak biri değil yani. O paylaşımlarını da üstüme alınmadım değil. :64:
Umudum bu yüzden hala var anlayacağınız. :40:

Sizden ricam boşver seni terslemiş daha çok üstüne gitme vs. gibi yaklaşımlarla yaklaşmamanız. Kaçan kovalanır üstüne düşme falan hele hiç demeyin zaten onu yaptığım için çok pişmanım şuan ve sanırım benim biraz üstüne düşmem gerekiyor. :59:
Ama ne yapacağımı da bilmiyorum hiç. :50:
Evet beni terslediğinin bende farkındayım ama sizin yardımlarınızla onu tekrar kazanmak istiyorum. :46:

Lütfen negatif değil, pozitif yorumlarınızla yardımcı olun bana. :16: :16: :71:

Son düzenleme:
Ama belki heyecanlandı nerden bilebiliriz ki... Sadece ona acı verdiğim için belki o da onun yaşadıklarını yaşamamı istemiş olamaz mı ?

Merhaba arkadaşlar,

siteye uzun bir süredir üyeydim fakat konu açma fırsatı daha yeni buldum.
Uzatmadan konuya girmek istiyorum.

2 sene önce çok yakın bir arkadaşım açılmıştı bana.
Fakat benim o zamanlar başka hoşlandığım vardı ve onu arkadaş olarak gördüğümü söylemiştim.
(çocukluk işte :9: )
Şuan 18 yaşındayım ve bahsattiğim kişi 19 yaşında.
Bazı durumlardan ötürü semt değiştirdik ve ben başka bir liseye kaydoldum.
Arkadaşım onu reddettiğimden sonra arkadaş olarak kalamayacağını, canının çok yanacığını ve ona anlayış gösterip arkadaşlığımızı bitirmemizi rica etti. :43:
O zamanlar tamam falan deyip bitirmiştik arkdaşlığımızı. :5:
1 ay önce onu rüyamda gördüm ve beni hala sevdiğini unutamadığını söylüyordu. :53:
Bu rüyadan aşırı derecede etkilenmiş ve ondan hoşlanmaya başlamıştım. :26:
Onun bunu bilmesini hakkı olarak düşünüp mesaj atıp anlattım bu rüyayı.
Ama beni sevdiğini söylediğini falan değil yani sadece seni gördüm rüyamda dedim.
1 hafta boyunca cevap vermedi ve sonunda dayanamayıp ben tekrar mesaj yazdım ona.
Bana bir borcu olduğunu söyledim.
Ne gibi diye bir cevap geldi.
Bana bir cevap borcun var dedim.
Evet hatırlanmak güzel birşey, rüyanıda hayra yor güzel birşey çıkar merak etme dedi. :53:
Bu cevabından oldukça kırıldığımı ve neden soğuk davrandığımı sorduğumda ise hayır her zamanki halim diye cevap verdi.
Bu cevabın üstüne ben bir daha mesaj atmadım ona.

Arkadaşlar, tamam onu reddederek onurunu, gururunu kırmış olabilirim :50: ama bilmiyorum demekki ahı tuttu birşey oldu mutlaka ve roller değişti şuan ben ondan hoşlanmaya başladım :30: ve bu öylesine bir hoşlantı değil bunu hissediyorum. :17:

Normalde böyle soğuk ve itici bir insan değil kendisi.
Aksine çok şen şakrak, çevresinde çok sevilen, sayılan biri.
Ve bu soğuk cevabı ne bileyim benim umudumu kırmadı hissediyorum çünkü o hala boş değil bana karşı. :69:
O mesajı attığım günün akşamında face ine baktım :52: (arkadaş değiliz facete ama duvarı açık).
Soner Sarıkabadayı'nın 'SADEM' şarkısını paylaştı ve bizim şuanki durumumuza çok uyuyor. :77: Ayrıca 'EMANET' diye bir şarkı var hani kalbin ömürlük bende emanet.. diyor :33: onu paylaşmış bide ingilizce aşk acısı sözleri olan bir şarkı daha paylaşmış.
Bu arkadaşım sadece yabancı Rock, Metall dinleyen bir insan ve böyle şarkılar paylaşacak biri değil yani. O paylaşımlarını da üstüme alınmadım değil. :64:
Umudum bu yüzden hala var anlayacağınız. :40:

Sizden ricam boşver seni terslemiş daha çok üstüne gitme vs. gibi yaklaşımlarla yaklaşmamanız. Kaçan kovalanır üstüne düşme falan hele hiç demeyin zaten onu yaptığım için çok pişmanım şuan ve sanırım benim biraz üstüne düşmem gerekiyor. :59:
Ama ne yapacağımı da bilmiyorum hiç. :50:
Evet beni terslediğinin bende farkındayım ama sizin yardımlarınızla onu tekrar kazanmak istiyorum. :46:

Lütfen negatif değil, pozitif yorumlarınızla yardımcı olun bana. :16: :16: :71:

canım olayın üstünden 2 yıl geçmiş diyorsun.. :26:
bu süre zarfında bu çocuğun seni sevmeye devam ettiğinden nasıl emin olabilirsin ki.. :31:
hadi diyelim hislerin bunun böyle olduğunu söylüyor,yani çocuğun sana karşı duyguları aynı kalmış varsayalım.. :6:
neden böyle davrandı sana ??? :36:
bence sen biliyorsun zaten onun huyunu,suyunu.. hani çok yakın arkadaştık demişsin ya :34:
çok aşırı üstüne gitme,yani 2 yıl önce nasılsa tlf görüşmeleriniz yine öyle ol rüyaydı,hoşlanmaydı bu konuları açma :68:
hatta üstten gelerek aradan o kadar zaman geçti artık duyguların kalmamıştır arkadaşlığımıza devam edemez miyiz diye açıkça sorabilirsin bence :31:
herşey gönlünce olsun :92: ama sakın ona bişey hissettiğini belli etme çünkü erkektir hemen havalanır bak benen söylemesi :20:
zaten hislerinde haklıysan(yani halen sana karşı bişeyler hissettiğini,boş olmadığını düşünüyorsan ve bu doğru çıkarsa ) görüşmeye devam ettikten bi süre sonra ben halen seni seviyorum der gibime geldi canım
ama dediğim gibi arkadaşça görüşün ilk etapta :51:

hamis yorumun ve önerilerin için öncelikle çok teşekkür ederim :16:

Nasıl emin olabilrsinki demişsin, gerçeği söylemek gerekirse 1 hislerim, 2 o paylaştığı şarkıların sözleri desem :1: Çünkü ne bileyim tesadüf olamaz, dediğim gibi hiç dinlemediği şarkıları sırf sözleri uyduğu için paylaştı bence :)

' hatta üstten gelerek aradan o kadar zaman geçti artık duyguların kalmamıştır arkadaşlığımıza devam edemez miyiz diye açıkça sorabilirsin bence ' demişsin, bunu yapmalı mıyım gerçekten ?

Tekrar terslenmekten korkuyorum biraz. Kırılmak istemiyorum çünkü..

Son düzenleme:
:5:
hamis yorumun ve önerilerin için öncelikle çok teşekkür ederim :16:

Nasıl emin olabilrsinki demişsin, gerçeği söylemek gerekirse 1 hislerim, 2 o paylaştığı şarkıların sözleri desem :1: Çünkü ne bileyim tesadüf olamaz, dediğim gibi hiç dinlemediği şarkıları sırf sözleri uyduğu için paylaştı bence :)

' hatta üstten gelerek aradan o kadar zaman geçti artık duyguların kalmamıştır arkadaşlığımıza devam edemez miyiz diye açıkça sorabilirsin bence ' demişsin, bunu yapmalı mıyım gerçekten ?

Tekrar terslenmekten korkuyorum biraz. Kırılmak istemiyorum çünkü..

canım terslensende en azından gerçeği en doğru kaynaktan öğrenmiş olacaksın :31:
düşünsene en kötüsünü çocuğun sana karşı duyguları değişti,arkadaşça görüyor onun için ilgisiz kaldı sana..sende paylaştığı şarkılardan ve hislerinden yola çıkarak ona karşı oluşmaya başlayan ilgin hoşlantıya dönüştü ve hatta bi zaman sonra aşka dönüştü..ve çocuk herşeyden habersiz seni halen eski çocukluk aşkı diye görüyor :68:
ne kötü bi durum olurdu düşünebiliyormusun :36: :36:
bence açıksözlü olmalısın yani açıksözlülükten kastım git çocuğa ben hoşlanıyorum senden de demiyorum tabiki de :24: ama arkadaşlığımıza devam edebilir miyiz filan gibisinden konuşman daha iyi olur bence :29:

Offf evet haklısın çok kötü olurdu gerçekten :85:
Sen git hayaller kur kendi kendine gelin güvey ol o sana çocukluk aşkı desin.
Ayy yok düşünmek bile istemiyorum.

' git çocuğa ben hoşlanıyorum senden de demiyorum tabiki de ' diyorsun, ama ben tam da bunu yapmayı düşünüyordum biliyor musun :1:

Ben öyle mıymıy arkadaş olalımda, konuşalımda, gelemem öyle yavaş yavaş :)
Dan diye söyliyim gitsin isterim :9:
Hem utangaçta değilim bu konularda duygularımı çok rahat dile getirebilen bi insanım ama karşımda önceden kırdığım bi insan var ve onun gönlünü nasıl alcağımı bilemiyorum.

canım o senin fikrindir tabiki saygı duyarım ama bence erkekler adım atmalı peşinde koşmalı kız yaparsa genelde burunları havada oluyor yani benim çevremde gördüğüm örnekler böyle :31: şimdi gider açılırsın onlar çok eskide kaldı derse nasıl bi ruh haline bürünürsün üzülürmüsün yoksa çabucak unuturmusun :26: kendine bu sorunun cevabını ver bence yinede açılacam diyorsanda bi süre bekle bence o eski elektrik gelirse açıl öyle körü körüne ben senden hoşlanıyorum dertsen karşındakinin cevabıda olumsuz olursa daha kötü olur bnce senin için.. :55:

O zaten benim peşimde koştu zamanında, şimdi sıra bende diye düşünüyorum.

Evet benim çevremdeki erkeklerde öyleler ama bu arkadaşım öyle değil gayet oturaklı, ağırbaşlı bir insan.
Bu yüzden zaten hoşlandığımı söylemeye çekinmiyorum çünkü dalga geçilmiceğini, burnunun kalkmıcağını biliyorum.

Bi de msj'mış, msn'miş öyle internet üzerinden değil, direk buluşup yüz yüze açılmak istiyorum ben.

Nasıl buluşma ayarlıcam bu konuda bir fikir verebilir misin peki? :16:

canım bak nasıl buluşma ayarlarım diyorsun biraz konuşman lazım aradan zaman geçmesi lazım ki bu ortam oluşsun :51: şimdi zaman deyince 3 ay 5 ay demiyorum zaman deyince çok uzun bi zaman dilimi aklına geliyordur belki ama 1-2 hafta mesela normal konuş sonra de ya biz görüşelim mi 2 sene oldu merak ediyorum seni filan diye zaten onun tutumundandan da bişeyler çıkarırsın bu zaman diliminde :66: :66:

Evet haklısın :)
Bende damdan düşer gibi hadi buluşalım demeyi düşünmüyordum zaten canım yok artık :9:

Belki biraz konuştup muhabbet ettikten sonra.
Ama geçen konuşmamızda öyle davranan bu konuşmamızda nasıl davranır ki acaba :26:
Bi de geçen hani son olarak beni çok kırdın demiştm bunun üstüne yine ben yazıcam tükürdüğümü yalamış gibi olcak bak ben bunu hiç düşünmemiştim şimdi geldi aklıma :19:

Ne yapmalı ki ??

Evet haklısın :)
Bende damdan düşer gibi hadi buluşalım demeyi düşünmüyordum zaten canım yok artık :9:

Belki biraz konuştup muhabbet ettikten sonra.
Ama geçen konuşmamızda öyle davranan bu konuşmamızda nasıl davranır ki acaba :26:
Bi de geçen hani son olarak beni çok kırdın demiştm bunun üstüne yine ben yazıcam tükürdüğümü yalamış gibi olcak bak ben bunu hiç düşünmemiştim şimdi geldi aklıma :19:

Ne yapmalı ki ??

canım ben yazımın en başında hiç bişey yapma ondan bekle diyecektim ama konunun başından sen lütfen o tarz yorumlar yapmayın yapıcı şeyler yazın gibi bişey yazmıştın :31: ondan yazmadım yani aslında benimde görüşüm ondan bişey gelene kadar sizin bişey yapmamanız yönündeydi :emir_bebek:

2 yıldır görmediğiniz bir insana nasıl sırf rüyanızda gördüğünüz için aşık olabiliyorsunuz?
19 yaşında bir erkekten bahsediyoruz burda.
İnanın bu 2 yıl içinde çoook aşklar yaşayıp malum sitede çoook şarkılar paylaşmıştır.
Muhtemelen o şarkılar da baetkilemeye çalıştığı başka kızlar içindir.

Olumsuz yorum yapmayın demişsiniz ama bence bu çocuk size karşı zerre duygu beslemiyor:68:

2 yıldır görmediğiniz bir insana nasıl sırf rüyanızda gördüğünüz için aşık olabiliyorsunuz?
19 yaşında bir erkekten bahsediyoruz burda.
İnanın bu 2 yıl içinde çoook aşklar yaşayıp malum sitede çoook şarkılar paylaşmıştır.
Muhtemelen o şarkılar da baetkilemeye çalıştığı başka kızlar içindir.

Olumsuz yorum yapmayın demişsiniz ama bence bu çocuk size karşı zerre duygu beslemiyor:68:

Yorumunuz için teşekkür ederim yinede..

Aşık olduğumdan bahsetmedim zaten, sadece hoşlandığımı söyledim belkide etkilenmişimdir kim bilir.
Ben bu 2 yılki süre zarfında onu hep takip ettim.
O zamanlar ona karşı bişeyler hissetmesemde çok değerliydi çünkü benim için.
Ortak arkadaşlarımızda çok var malum aynı okuldaydık hala seni unutamadı derlerdi.
Ve hiç sevgilisi olmadı sürekli şiirler paylaşırdı benle ilgili.
Bu böyle 1-2 ay değil 1-2 sene devam etti.

Evet tanımadığınız için dışardan belki hiç sevmediğini düşünüyor olabilirsiniz ama benim içimde yinede bir umut var :)
Keşke söyleseydim deyip içimde kalcağına, söyliyim gitsin diye düşünüyorum ben :16:

Back
X