Merhaba arkadaşlar,
siteye uzun bir süredir üyeydim fakat konu açma fırsatı daha yeni buldum.
Uzatmadan konuya girmek istiyorum.
2 sene önce çok yakın bir arkadaşım açılmıştı bana.
Fakat benim o zamanlar başka hoşlandığım vardı ve onu arkadaş olarak gördüğümü söylemiştim.
(çocukluk işte
)
Şuan 18 yaşındayım ve bahsattiğim kişi 19 yaşında.
Bazı durumlardan ötürü semt değiştirdik ve ben başka bir liseye kaydoldum.
Arkadaşım onu reddettiğimden sonra arkadaş olarak kalamayacağını, canının çok yanacığını ve ona anlayış gösterip arkadaşlığımızı bitirmemizi rica etti.
O zamanlar tamam falan deyip bitirmiştik arkdaşlığımızı.
1 ay önce onu rüyamda gördüm ve beni hala sevdiğini unutamadığını söylüyordu.
Bu rüyadan aşırı derecede etkilenmiş ve ondan hoşlanmaya başlamıştım. :26:
Onun bunu bilmesini hakkı olarak düşünüp mesaj atıp anlattım bu rüyayı.
Ama beni sevdiğini söylediğini falan değil yani sadece seni gördüm rüyamda dedim.
1 hafta boyunca cevap vermedi ve sonunda dayanamayıp ben tekrar mesaj yazdım ona.
Bana bir borcu olduğunu söyledim.
Ne gibi diye bir cevap geldi.
Bana bir cevap borcun var dedim.
Evet hatırlanmak güzel birşey, rüyanıda hayra yor güzel birşey çıkar merak etme dedi.
Bu cevabından oldukça kırıldığımı ve neden soğuk davrandığımı sorduğumda ise hayır her zamanki halim diye cevap verdi.
Bu cevabın üstüne ben bir daha mesaj atmadım ona.
Arkadaşlar, tamam onu reddederek onurunu, gururunu kırmış olabilirim
ama bilmiyorum demekki ahı tuttu birşey oldu mutlaka ve roller değişti şuan ben ondan hoşlanmaya başladım
ve bu öylesine bir hoşlantı değil bunu hissediyorum. 
Normalde böyle soğuk ve itici bir insan değil kendisi.
Aksine çok şen şakrak, çevresinde çok sevilen, sayılan biri.
Ve bu soğuk cevabı ne bileyim benim umudumu kırmadı hissediyorum çünkü o hala boş değil bana karşı.
O mesajı attığım günün akşamında face ine baktım
(arkadaş değiliz facete ama duvarı açık).
Soner Sarıkabadayı'nın 'SADEM' şarkısını paylaştı ve bizim şuanki durumumuza çok uyuyor.
Ayrıca 'EMANET' diye bir şarkı var hani kalbin ömürlük bende emanet.. diyor
onu paylaşmış bide ingilizce aşk acısı sözleri olan bir şarkı daha paylaşmış.
Bu arkadaşım sadece yabancı Rock, Metall dinleyen bir insan ve böyle şarkılar paylaşacak biri değil yani. O paylaşımlarını da üstüme alınmadım değil.
Umudum bu yüzden hala var anlayacağınız.
Sizden ricam boşver seni terslemiş daha çok üstüne gitme vs. gibi yaklaşımlarla yaklaşmamanız. Kaçan kovalanır üstüne düşme falan hele hiç demeyin zaten onu yaptığım için çok pişmanım şuan ve sanırım benim biraz üstüne düşmem gerekiyor.
Ama ne yapacağımı da bilmiyorum hiç.
Evet beni terslediğinin bende farkındayım ama sizin yardımlarınızla onu tekrar kazanmak istiyorum.
Lütfen negatif değil, pozitif yorumlarınızla yardımcı olun bana.

siteye uzun bir süredir üyeydim fakat konu açma fırsatı daha yeni buldum.
Uzatmadan konuya girmek istiyorum.
2 sene önce çok yakın bir arkadaşım açılmıştı bana.
Fakat benim o zamanlar başka hoşlandığım vardı ve onu arkadaş olarak gördüğümü söylemiştim.
(çocukluk işte

Şuan 18 yaşındayım ve bahsattiğim kişi 19 yaşında.
Bazı durumlardan ötürü semt değiştirdik ve ben başka bir liseye kaydoldum.
Arkadaşım onu reddettiğimden sonra arkadaş olarak kalamayacağını, canının çok yanacığını ve ona anlayış gösterip arkadaşlığımızı bitirmemizi rica etti.

O zamanlar tamam falan deyip bitirmiştik arkdaşlığımızı.

1 ay önce onu rüyamda gördüm ve beni hala sevdiğini unutamadığını söylüyordu.

Bu rüyadan aşırı derecede etkilenmiş ve ondan hoşlanmaya başlamıştım. :26:
Onun bunu bilmesini hakkı olarak düşünüp mesaj atıp anlattım bu rüyayı.
Ama beni sevdiğini söylediğini falan değil yani sadece seni gördüm rüyamda dedim.
1 hafta boyunca cevap vermedi ve sonunda dayanamayıp ben tekrar mesaj yazdım ona.
Bana bir borcu olduğunu söyledim.
Ne gibi diye bir cevap geldi.
Bana bir cevap borcun var dedim.
Evet hatırlanmak güzel birşey, rüyanıda hayra yor güzel birşey çıkar merak etme dedi.

Bu cevabından oldukça kırıldığımı ve neden soğuk davrandığımı sorduğumda ise hayır her zamanki halim diye cevap verdi.
Bu cevabın üstüne ben bir daha mesaj atmadım ona.
Arkadaşlar, tamam onu reddederek onurunu, gururunu kırmış olabilirim

Normalde böyle soğuk ve itici bir insan değil kendisi.
Aksine çok şen şakrak, çevresinde çok sevilen, sayılan biri.
Ve bu soğuk cevabı ne bileyim benim umudumu kırmadı hissediyorum çünkü o hala boş değil bana karşı.

O mesajı attığım günün akşamında face ine baktım

Soner Sarıkabadayı'nın 'SADEM' şarkısını paylaştı ve bizim şuanki durumumuza çok uyuyor.

Bu arkadaşım sadece yabancı Rock, Metall dinleyen bir insan ve böyle şarkılar paylaşacak biri değil yani. O paylaşımlarını da üstüme alınmadım değil.

Umudum bu yüzden hala var anlayacağınız.

Sizden ricam boşver seni terslemiş daha çok üstüne gitme vs. gibi yaklaşımlarla yaklaşmamanız. Kaçan kovalanır üstüne düşme falan hele hiç demeyin zaten onu yaptığım için çok pişmanım şuan ve sanırım benim biraz üstüne düşmem gerekiyor.

Ama ne yapacağımı da bilmiyorum hiç.

Evet beni terslediğinin bende farkındayım ama sizin yardımlarınızla onu tekrar kazanmak istiyorum.

Lütfen negatif değil, pozitif yorumlarınızla yardımcı olun bana.

Son düzenleme: