- 16 Aralık 2024
- 354
- 339
- 18
Selam kızlar konu şu.. Ben iibf mezunuyum ama boş bi bölümden kendi bölümümle ilgili iş de olmadığı için mezun olduktan kısa bi süre sonra meslek değiştirdim yeme,içme sektöründeydim ama bir süredir hastayım bacaklarımdan rahatsızım tedavi görüyorum dışarda çalışamıyorum evden idare ediyorum. Bir de yetim aylığı alıyorum bu şekilde bayadır idare ettim kimim kimsem de yok birsey olsa sahip çıkmaz kimse yani öyle söyliyim aile üyelerini genç yaşımda kaybettim 31yaşıma gelmek üzereyim iyileşince yine aynı sektörde devam etmek istiyorum ama malum özel sektör hiçbi şeyin garantisi yok. Ama ben yeme,içme sektöründe mutluyum sorum şu sizce garantici olup kpssye çok iyi çalşp kamupersoneli olup sıkıntıdan öliyim mi yoksa özel sektörde kendimi biraz daha geliştirip mutlu yaşiyim mi? Hastalığımı da göz önünde bulundurursak ne yapmam lazım? Diyelim ki kazandım atandım ben kamuda çok mutsuz olacağımı düşünüyorum sevmediğim bir işi yapmış olacağım. Sağlığım özel sektöre yeterli değil ama seviyorum şuan ki mesleğimi