• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss Matinem:))

cupkek

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
227
40
18
34
Ankara
Canlar çok uzatmadan geçeyim:ssz:

Günlük ne yaptım, ne ettim ,hatta ne yedim(rejimdeyim çünkü:) buraya yazmayı düşünüyorum.O hafta neye taktıysam artık:9:

Öncelik KPSS tabi ,temelim yok:50: beğendiğim kitapları,filmleri,sıkıntılarımı,komik durumları,güncel bilgileri,sorularımı,yeni bilgileri kpss adına,hayat ne varsa işte hepsini paylaşmayı istiyorum.Arada nefes almak lazım:8:

Bölümüm İngilizce Öğretmenliği

Frekansı tutan dostları beklerim:7:

Son düzenleme:
hayırlı olsun, bende bu sene kpss, iş, ev işleriyle boğuşmaktayım... ara ara bende yazarım:)

hayırlı olsun :34:

ben gördüğüm tüm kpss hazırlık sayfalarını takip ediyorum :9:

kendimi tanıtayım... maden mühendisliği mezunuyum, sınava sadece gk-gy' den giriyorum. sözel derslerin her birinden ilk konuları bitirdim şimdilik. önceden mat. konularım da bitmişti. her gün mat ve türkçeden 50'şer soru çözmeye gayret ediyorum. fakat sözel çalışıp ardından konuyla ilgili soru çözmek olayına beynim hala alışamadı :126: (diğer derslerle karışık çalışmak zor geliyor bana o yüzden).

sana başarılar diliyorum
cupkek inşallah verimli ve güzel bir çalışma dönemi geçirirsin :34:

Son düzenleme:
hayırlı olsun :34:

ben gördüğüm tüm kpss hazırlık sayfalarını takip ediyorum :9:

kendimi tanıtayım... maden mühendisliği mezunuyum, sınava sadece gk-gy' den giriyorum. sözel derslerin her birinden ilk konuları bitirdim şimdilik. önceden mat. konularım da bitmişti. her gün mat ve türkçeden 50'şer soru çözmeye gayret ediyorum. fakat sözel çalışıp ardından konuyla ilgili soru çözmek olayına beynim hala alışamadı :126: (diğer derslerle karışık çalışmak zor geliyor bana o yüzden).

sana başarılar diliyorum
cupkek inşallah verimli ve güzel bir çalışma dönemi geçirirsin :34:

İnşallah hocam,sana da başarılar.sonuçlar yüzümüzü güldürür umarım

Mat bitmişe benim için kpssnin yarısı aşılmıştır demek:17: hiç bir şey bilmiyorum çünkü ama uğraşıyorum,başladım:ssz:

hocam sen bilirisin bi sorum olacak meraktan soruyorum peyzaj mimarlığı kpss ye girebiliyor mu bide kaç kişi alıyorlar:26:

İnşallah hocam,sana da başarılar.sonuçlar yüzümüzü güldürür umarım

Mat bitmişe benim için kpssnin yarısı aşılmıştır demek:17: hiç bir şey bilmiyorum çünkü ama uğraşıyorum,başladım:ssz:

hocam sen bilirisin bi sorum olacak meraktan soruyorum peyzaj mimarlığı kpss ye girebiliyor mu bide kaç kişi alıyorlar:26:

peyzaj mimarları da girebiliyor tabi. ne kadar alımları oluyor bilemiyorum ama sanırım az alınıyorlar :50:

Back