KPSS matemetiğe nasıl çalışılmalı?

lost87

Uyanalım Gaflet Uykusundn
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
2.313
24
358
Diğer
Kpss matematiğe nasıl bir çalışma yöntemi uyguluyorsunuz hanımlar,matematik nasıl çalışılır?:sm_confused:

sayısal alan için önemli olan çok bol soru çözmektir bence eğer çok fazla konu eksiğin yoksa farklı kaynaklardan farklı soru tipleri görmeni öneririm

sayısal alan için önemli olan çok bol soru çözmektir bence eğer çok fazla konu eksiğin yoksa farklı kaynaklardan farklı soru tipleri görmeni öneririm

çok teşekkür ederim...
benim konu eksiğim var...ama dediğiniz gibi farklı soru kalıpları ve çözüm yöntemlerine bakacağım...

fazla konu eksıgın varsa sana en uygun konu anlatımlı kıtap ıle basla sonra o bıtınce farklı kaynaklara yonel dıger turlu konu ılerlemen zor olacaktır

çok teşekkür ederim şimdi girdim siteye anlatımlı dershane gibimiş alkisalkisalkis
bende matematik konu anlatımlı kitap var şimdi ona dünden beri çalışıyorum yeni başladım a.s.

çok teşekkür ederim şimdi girdim siteye anlatımlı dershane gibimiş alkisalkisalkis
bende matematik konu anlatımlı kitap var şimdi ona dünden beri çalışıyorum yeni başladım a.s.

hadi bakalım allah zihin açıklığı versin

Ben yabancı dil mezunuyum benim hiç matematik alt yapım yok nasıl başlıcağımı bilemiyorum kursa gitmeye maddi imkanımda yok şaşkınım :S

Ben yabancı dil mezunuyum benim hiç matematik alt yapım yok nasıl başlıcağımı bilemiyorum kursa gitmeye maddi imkanımda yok şaşkınım :S

valla canım ben de yabancı dil mezunuyum dershaneye gidiyorum başka türlü çok zor yani problemleri yaparsın belki ama sayıları yapamazsın

Arkadaşlar ben 2009 temmuz da yerleştm.kpss matematiğini gözünzde büyütmeyn..Hazırlk aşamasnda stres yaptığm o günler içn çk pişmanmm ben.hertürlü soru bankasından her gördüğüm soruyu çözdm ama kpss de çk basit sorular çıktı.olan bana olduuu tabii..hepinize başarılar.. opuyorumnanaktan

burda yazılanlar.öneriler falan boş aslında.yani tekbaşına halledilebilcek bişi değil.kaç yıldır uğraşıyorum olmuyo..mutlaka yardım almak gerek.bi de matematkle kafayı bozmak lazım..
yediğin içtiğin matmtk olcak..yaşam şeklin olcak.
benim halledebilmemin tek yolu bu sanırım..

özel ders almayı düşünüyorum yazın 3 ay..imkanın varsa sende iyi bi öğretmenden ders alablirsn

ümitli olmak lazım şeker...ne o ümit kaybolmuşşşcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…