Kpss matematik 10 net yapmak için

Aybuke18

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
573
516
Merhaba kızlar kpss den 10 15 matematik neti yapmak ıcın tavsiyeleriniz var mı? Ben mat yapamıyorum Malesef 15 tane yapabilsem 85 civarı alabilirim var mı benim gibi yapamayıp daha sonra matematıgını duzeltebilen. Tesekkur ederım şimdiden.

Aslında gy matematik daha çok sözelcilere hitap ediyor okuduğunu anlamaya dayalı çünkü. Basit konulara çalışın. Kesirler-Temel Kavramlar-Sayılar-Fonksiyon-Mutlak değer ( öabtci değilseniz gy de fonksiyon ve mutlak değeri basit soruyorlar)- bir de olasilık-permütasyon-kombinasyon da okuduğunu anlamaya bağlı. Problemler de paragrafı anlayabilirseniz cözümü cok kolay oluyor. 3 tane de mantık soruyorlar yanlış hatırlamıyorsam.Ebob-Ekok'u atlayın.Basit gibi gözükse de en karmaşık konulardandır

COk tesekkur ederım onlısanstan gırıcem. 2018 te calısmadan 78 aldım 5 mat yaptım bir tanesi dogru 10 tane yapabilsem atanabılecegım puanı almıs olacaktım tavsiyelerinizi dınlıcem cok saolun

COk tesekkur ederım onlısanstan gırıcem. 2018 te calısmadan 78 aldım 5 mat yaptım bir tanesi dogru 10 tane yapabilsem atanabılecegım puanı almıs olacaktım tavsiyelerinizi dınlıcem cok saolun
İlyas Güneş'i tavsiye ederim basitten zora doğru anlatıyor ☺

Matematiğin ilk konularını önemseyin.En kolayı ama en temeli.Belki zaten bilgilisinizdir rica ederim ukala gibi algılamayın.Bahsettiğim sayıyı yı tanımak soruda tamsayı dediğinde neyi anlamalı,doğal sayı dediğinde neyi anlamalıyız gibi.Bütün konularda mutlaka size çözüme giden bilgi buradan geliyor.Bunu bildikten sonra üzerine koymak daha kolay.

Asla ukalalık algılamam yalan yok temel kavramları bile pek bilmiyorum meslekcuyım mat görmedım. Cocukkende anlamazdım zaten ama verin elime tarıhh uvvvv

Asla ukalalık algılamam yalan yok temel kavramları bile pek bilmiyorum meslekcuyım mat görmedım. Cocukkende anlamazdım zaten ama verin elime tarıhh uvvvv☺
Benimde tarihim Allah'a emanet.Matematikte öyleydi ama toparladım.Ama tarihim hala aynı.Varsa tavsiye alırım.

Benimde tarihim Allah'a emanet.Matematikte öyleydi ama toparladım.Ama tarihim hala aynı.Varsa tavsiye alırım.
tarih sevmeden olmuyor Malesef once sevmelisiniz o yargılı davranmayın tarihe inanın tarih yapanlar o kadar SEYI ezbere bilmiyor zaten bu imkansız bir video izleyin bir defa tekrar sonra bol soru o zaman rahat yaparsınız. Ben cocukluk tan beri tarih belgeselleri izlerdim yani cok seviyorum sizde sevın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…