Kpss lisans!

Hı güzel ya bende denemeler e bakıcam çözümlu sorular yani konu çalışmış gibi olurum heralde inşallah
Sen daha iyi bilirsin ama bence konu çalışmadan soru çözmek çok da mantıklı değil. Konular arasındaki bağlantıları iyi kuramazsın o şekilde. Yani ezber yaparsın konuları kavramaktansa parça parça ezber yaparsın. Bende yeni başladım çalışmaya sayılır. Matematik bakmıştım şimdiye kadar. Türkçe tarih coğrafya anayasa duruyor. Üstelik gündüz işte çalışıyorum akşamları 1-2 saat haftasonu da 4-5 saat çalışabiliyorum. Ama yine de konu çalışıyorum önce sonra soru çözüyorum. Deneme çözmek tabi ki iyi fikir ama hiç bir konuyu bilmeden çözersen hem netlerin düşük çıkar bu da motivasyonunu bozar hem de konuları pekiştiremezsin. En azından arkadaşların dediği gibi özet ders notundan bir kere okursan daha faydalı olur.

merhaba bende sizinle aynı durumda sayılırım bazı konuları bitirdim ama eksiğim var tabi ki ve ben alandan gireceğim son 1 ayımı sırf soru çözerek geçiricem elimdeki kitapları bitiriyorum bundan sonra da uzman kariyerinin 35 deneme sınavı olan çözümlü kitabını aldım onu çözeceğim :) ayrıca dershanelerin deneme sınavlarına girmeye başlıcam :)

Mas
Maşallah sen benden hızlısın ben daha yeni başladım deneme çözüyorum ama konulara çok vakıf olmadığım için de zor oluyo sözeller özellikle çocuğum var o yüzden zorlanıyorum

Murat aldım bitirirsem onları da alırım inşallah 70 i geçmek de bi işe yaramıyor ki iki kere girdim 74 filan aldım olmadı tabiki bişey önemli olan 80 i gecmek

2014 te iki ay çalıştım

nerde ise hiç deneme çözmedim

özet konu okudum bir de çıkmış 10 yıllık soruları çözdüm

80 aldım

mesela ben sözelciyim

sözel yaparım zaten sandım ama ters köşe oldum

genel yeteneğim iyi genel kültürüm berbat geldi

süre az, neyin eksik ise ona yüklen

mesela mantık biliyor musun

bilmiyorsan mantık incele

anlarsan 9 soru falan garantilenir

coğrafya temelin varsa daha çabuk öğrenilir

tarih biraz ezber biraz şans işi

vatandaşlık da biraz bakarsan en az yarısını yaparsın gibi

güncel de bak kaynaklara ama o9 da şans işi

mat ve Türkçe temele bakar bu aşamadan sonra

mantık oturtursan orada da çok işe yarar

bu arada şunu da ekleyeyim

80 aldım da şimdi yine kursa gidiyorum

hiçbir işime yaramadı 80 en düşük puan 83 oldu bu sene o da Mardin Dargeçit

Ne yapacağımı şaşırdım yetisemiyorum evin düzeni çocuk bide kpss çık zorluyo vakit buldukça calismaya çalışıyorum denemeler e bakıyorum konu da çalışmam lazım önceden dersane ye gittim ama 4 yıl oldu tekrar lazım tekrar olmayınca unutuluyo Allah hepimizin yardımcısı olsun 80 alırsam öpüp başıma koyarım heralde çok bi ümidim yok

Mas

Maşallah sen benden hızlısın ben daha yeni başladım deneme çözüyorum ama konulara çok vakıf olmadığım için de zor oluyo sözeller özellikle çocuğum var o yüzden zorlanıyorum

allah hepimizin yarımcısı olsun :) inşallah güzel geçer sınavlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…