Kpss lisans!

guiding88

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.548
Arkadaslar sınava çok az kaldı ve ben deneme aldım memur olan ve olma yolunda gayretli hanımlar hangi yayınları tavsiye edersiniz? Ve 1 ayda halledebilir miyim hazırlanma işini?

Neden bu kadar geç başladın
Temelin var mı
Konulara yatkınlığın nasıl canım

Ben 2010da başvurdum sınava mayıs ayında. Sınav temmuzdaydı. Başvurudan sonra çalışmaya başladım 81 alıp atandım sorular çalınmasa 85 falan olurdu puanım. Şu anda memurum.

Yalnız matematik ve türkçe hiç çalışmadım. O konularda iyiyim. 60ta 52 yapmıştım :nazar:

Ben 2010da başvurdum sınava mayıs ayında. Sınav temmuzdaydı. Başvurudan sonra çalışmaya başladım 81 alıp atandım sorular çalınmasa 85 falan olurdu puanım. Şu anda memurum.

Yalnız matematik ve türkçe hiç çalışmadım. O konularda iyiyim. 60ta 52 yapmıştım :nazar:
Nasıl hazırlandın peki

bölümün ne kaçta atanıyorlar bilemem ama çok az kaldı. Biraz zor bir ayda hazırlanmak. Ekimde başladım hala tamamıyla hazır değilim konu eksiğim var. Gerçi benim öğretmenlik.
Evet ben alandan girmiycem genel yetenek genel kültür sadece bi arkadas deneme çöz az kaldı dedi o yüzden konulara giremem bide bebeğim var çok zor yani hazirlanmam

Evet ben alandan girmiycem genel yetenek genel kültür sadece bi arkadas deneme çöz az kaldı dedi o yüzden konulara giremem bide bebeğim var çok zor yani hazirlanmam
denemede çöz ama bence isem yayıncılığın ders notları var vatandalşık tarih coğrafya falan. baya güzel temel bilgiler var. onları al oku. sonra deneme üzerinden git.

Bir ayda halledilir mi bilmem ama benim geçen yıl atanan arkadaşım son iki ayın kazanmak adına çok önemli olduğunu söylemişti şahsen.
Kaynak yani deneme konusunda da bence yargı ve pegem almalısın derim.

denemede çöz ama bence isem yayıncılığın ders notları var vatandalşık tarih coğrafya falan. baya güzel temel bilgiler var. onları al oku. sonra deneme üzerinden git.
Konu okumasam olmaz mı denemeler çıkar mı acaba sorular murat yayınları aldım ben

Bir ayda halledilir mi bilmem ama benim geçen yıl atanan arkadaşım son iki ayın kazanmak adına çok önemli olduğunu söylemişti şahsen.
Kaynak yani deneme konusunda da bence yargı ve pegem almalısın derim.
Murat aldım bitirirsem onları da alırım inşallah 70 i geçmek de bi işe yaramıyor ki iki kere girdim 74 filan aldım olmadı tabiki bişey önemli olan 80 i gecmek

Murat aldım bitirirsem onları da alırım inşallah 70 i geçmek de bi işe yaramıyor ki iki kere girdim 74 filan aldım olmadı tabiki bişey önemli olan 80 i gecmek
Benim işte arkadaşım geçen yıl 83 almıştı o şekilde atandı. Hangi bölüm bu arada

Nasıl hazırlandın peki
Dediğim gibi matematik ve türkçe çalışmadım. Tarihi sadece okuyup geçtim. Arkasından soru çözdüm. Coğrafya çalıştım oradan kurtardım zaten. Sadece 2 yanlış çıktı. Anayasa fazla bakmadım orada 6 doğru 6 yanlış gibi saçma bir sonuç aldım.

Dediğim gibi matematik ve türkçe çalışmadım. Tarihi sadece okuyup geçtim. Arkasından soru çözdüm. Coğrafya çalıştım oradan kurtardım zaten. Sadece 2 yanlış çıktı. Anayasa fazla bakmadım orada 6 doğru 6 yanlış gibi saçma bir sonuç aldım.
Hı güzel ya bende denemeler e bakıcam çözümlu sorular yani konu çalışmış gibi olurum heralde inşallah

Allah yardımcın olsun seninde inşallah senin daha zor bide öğretmenlik için giriceksin
Amin inşallah.Evet öyle üç sınav birden üçü için de ayrı stres içindeyim ama bakalım elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

X