• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss kursu yardımmm

asilya

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
115
1
316
İstanbul
merhaba kızlar ben istanbul a yeni taşındım bu sene kpss kursuna gitmeyi istiyorum hangi kurs iyi hiç bi fikrim yok acill yardımlarınıza ihtiyacım var

kızlar buarada ben avrupa yakasındayım beylikdüzünde yakın tavsiye edebileceginiz sizin yada tanıdıklarınızın memnun kaldıkları yerler varmı

merhaba arkadaşım. ben murat a yazıldım. istanbulda pek çok kpss kursu var ama önemli olan iyi olanını bulmak. ben henüz başlamadım sadece genel kültür genel yetenekten giricem.lisans mezunuyum. çok araştırdım ve en iyisinin bu olduğuna karar verdim yapılan yorumlardan. benkonu açmıştım ist de kpss kuursu hakkında. orayı bir oku derim

teşekkür ederim arkadaşım bugün final e gittim kpss kursu var diyolar ama hiç birşey belli degil aslında bende bakırköy muratı istiyorum ama eve çok yakın diye final olabilir:( senin kurs nezamn başlıyor bu arada bende lisans mezunu girecegim açıkögretim son sınıftayım

bende bakırköy murata yazıldım :lepi: benimki songadan farklı olarak alan bilgisi de dahil, 14 aralıkta başlayacak.

peki kızlar siz kendiniz çalışmaya başladınızmı ben başlamak istiyorum ama nerden nasıl başlıyacagım hiç bilmiyorum

ben anadolu yakasındayım ama bu işi en iyi yapan bakırköy murat eğitim kurumu(murat dersanesi)

Back