• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss kitaplarını almak -vermek isteyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi josse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

josse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
167
0
46
Balıkesir
Başlık açık zaten kızlar bi dünya masraf kitaplar.kitabını satmak,vermek ya da almak isteyenler burada paylaşalım:68:

daha önce yazmıştım ama silinmiş mesajlarım yeni başlık açmam gerekiyor sanırım güncel olması açısından

ben başlığı açım artık hocam kime ne lazımsa yada ne arıyorsa yazın anlaşsınlar:24: sonuçta her yıl yerleri değiştirilip farklı fiyatlarla kitap basan yayın evleri de var:82:

bir atanayım hayrına dağıtacağım.ev kitap doldu.koyacak yer bulamıyorum.

inşallah .... kızlar,atandıktan sonra geride kalanları unutmayalım ihtiyacı olan birilerine verelim kitapları çöpe gitmesin:96:

benim hem gk-gy hem de kpss-a kitaplaına ihtiyacım var.Eğer vermek isteyen varsa iletişime geçebilir benimle.

mutluolmak, arkadaşım ben de var a grubu kitap almak istersen görüşebilirz

benim hem gk-gy hem de kpss-a kitaplaına ihtiyacım var.Eğer vermek isteyen varsa iletişime geçebilir benimle.

ben de a grubu kitap almak istersen görüşebilir . hukuk muhasebe ve iktisat bazıları soru bankası bazıları onu anlatımlı , düşünürsen yazarım hangileri var .

ben de a grubu kitap almak istersen görüşebilir . hukuk muhasebe ve iktisat bazıları soru bankası bazıları onu anlatımlı , düşünürsen yazarım hangileri var .
Superisi sana ö.m attım.Benim hepsine ihtiyacım var.Yurtta kalıyorum artı bir de dersanem var.Yurtta yemek de dahil değil.O yüzden bayağı bir masrafım oluyor.Doğrusu kitap almaya param yok.

Superisi sana ö.m attım.Benim hepsine ihtiyacım var.Yurtta kalıyorum artı bir de dersanem var.Yurtta yemek de dahil değil.O yüzden bayağı bir masrafım oluyor.Doğrusu kitap almaya param yok.
kusura bakma ben satmak istiyorum kitaplarımı, ifade edemedim kendimi herhalde suç ben de :17: ben de yeni kaynak almak istiyorum gk gy o yüzden satıyorum a gruplarını , bu sene sadece b grubunu deneyeceğim, bu arada bursadan yazıyorum , öğrenciliğin ne olduğunu inan iyi bilirim ben de dışarda okudum , hatta hala o zamanki masrafların acısını çekiyorum , kredi geri ödemesini , umarım başka birini bulursun ücretsiz kitap verecek

$Görüntü042.jpg $Görüntü071.jpg $Görüntü070.jpg $Görüntü069.jpg $Görüntü068.jpg $Görüntü067.jpg $Görüntü036.jpg $Görüntü052.jpg $Görüntü034.jpg $Görüntü054.jpg $Görüntü066.jpg $Görüntü053.jpg $Görüntü072.jpg

2012 basımı İhtiyaç konu anlatımlı geometri kitabı var elimde, hiç kullanılmamış. isteyen olursa karşı ödemeli olarak yollayabilirim.

benim de kpss konu anlatımına ihtiyacım var kızlar vermek isteyen iletişime geçermi benimle?

Back