Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse yenı basım kitabını satmaz ki ama....
haklısın öyle bi amacım yok zaten hocam 2. el alış verişi olur ancak ya da fazla kitap vardır ihtiyacı yoktur
bir atanayım hayrına dağıtacağım.ev kitap doldu.koyacak yer bulamıyorum.
benim hem gk-gy hem de kpss-a kitaplaına ihtiyacım var.Eğer vermek isteyen varsa iletişime geçebilir benimle.
Superisi sana ö.m attım.Benim hepsine ihtiyacım var.Yurtta kalıyorum artı bir de dersanem var.Yurtta yemek de dahil değil.O yüzden bayağı bir masrafım oluyor.Doğrusu kitap almaya param yok.ben de a grubu kitap almak istersen görüşebilir . hukuk muhasebe ve iktisat bazıları soru bankası bazıları onu anlatımlı , düşünürsen yazarım hangileri var .
kusura bakma ben satmak istiyorum kitaplarımı, ifade edemedim kendimi herhalde suç ben de ben de yeni kaynak almak istiyorum gk gy o yüzden satıyorum a gruplarını , bu sene sadece b grubunu deneyeceğim, bu arada bursadan yazıyorum , öğrenciliğin ne olduğunu inan iyi bilirim ben de dışarda okudum , hatta hala o zamanki masrafların acısını çekiyorum , kredi geri ödemesini , umarım başka birini bulursun ücretsiz kitap verecekSuperisi sana ö.m attım.Benim hepsine ihtiyacım var.Yurtta kalıyorum artı bir de dersanem var.Yurtta yemek de dahil değil.O yüzden bayağı bir masrafım oluyor.Doğrusu kitap almaya param yok.
mutluolmak, arkadaşım ben de var a grubu kitap almak istersen görüşebilirz