kpss kitaplarımı vermek istiyorum.

Catharsis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
5.981
4.905
173
kızlar,

elimde sürüyle kpss kitabı var. öğretmenlik için hazırlandım. isteyene vermek istiyorum.
istanbuldayım.
ilgilenenler irtibata geçsinler..

sevgiler...

selam..madem kitapları vermek istiyorsunuz en güzeli bir kpss dershanesi önüne gidin...üstü başı sefil olup üç kuruşunu dershaneye veren bir sürü insan var hallerinden belli oluyorlar birini gözünüze kestirin verin kitaplarınızı ..

ankara gibi uzak bi yerde olmasam ben isterdim..
ama kargo vs. zor olacaktır...

bilemiyorum. insanları tek tek durdurup kitap vermeye çalışmak..
iyilikten maraz doğabilir..
"Ne münasebet efendim!"diye bir tepki ile karşılaşırsam üzülürüm o yüzden net ortamında vermeye çalışıyorum.

ankara gibi uzak bi yerde olmasam ben isterdim..
ama kargo vs. zor olacaktır...
canım normalde isteyene karşıdan ödemeli göndereyim diye geçiriyordum içimden ama sen ailden uzakta öğrencisin,çok fazla da kitabım var.. kargo çok tuzlu ;bir modüler set hesaplattım az önce 50lira falan diyor ki sıfırını alsan bu kadar eder zaten. ama alabilceksen,eğer hala otobüs firmaları paket alıyorsa,otobüs ile yollaybilirim . bedelini de karşılarım.tüm kitaplarım olmasa da seçmece bir koli yaparım sana.. öğrencisin diye söylüyorum beni yanlış anlama ltfen.

merhaba.kitaplarızı verme fikriniz ne kadar güzel..
atanıcaksınız sanırım;branşınız eydi ve hangi kaynaklardan çalıştınız öğrenebilir miyim sakıncası yoksa..sanırım tekrar girmek zorunda kalcam

inşAllah atanıcam . yarın netleşecek :)
ilk girişimdi. 80 almıştım. sonra sınav iptal edildi,bilirsiniz... 83 geldi bu sefer.
branşım ingilizce..

yargının konu anlatımlı modüler setini çalıştım. sorularının çoğunu bitirmedim bile..
bundan ayrı konu anlatımı olarak ihtiyaç ve tasarıyı da aldım. dereden tepeden onları da çalıştım,ama yüzeysel..
sonra pegem,yediiklim,uzman kariyer,teorem,testgrup,irem,murat,beyaz kalem,data,güvender..daha hatırlamadığım olabilir.bunların sorubankası,deneme,yapraktest zımbırtılarını aldım. ama hiçbirini bitirmedim. biraz çözüp attım kenara..amacım çeşitli soru görmek,ezbere alışmamaktı.

tavsiye olarak yargı,yediiklim eğitimden iyiler..
yargı gy-gk de de iyi data nın kültürleri iyi konu anlatımı olarak..
uzman kariyer de güzel..
ihtiyaç da fena değil
beyaz kalemin eğitimi zorluyor,edinmek de fayda var.ben de 5 denemesi vardı sadece zordu bayağı.

naçizane..

tebrik ediyorum sizi..genelde iptal sonrası 31 ekim sınavında insanların netleri cıktı ama puanları düştü..sizin aksine yükselmiş...sanırım gk gy niz yüksekti malum 2010 kpss de 100 eğitim de yetmedi önemli olan gy gk oldu malesef...
ingilizce için çok güzel bir puan darısı başımıza...hakkıyla atanan herkesin mutlu olmasını diliyorum işinde..

çok teşekkür ederim..
gy,gk 90 kusur netti.
eb de 90 netti. sonra 99 oldu.

çok duyarlısınız
benim de branşım ingilizce. ilk girişim olacak. ben size özel bi msj atayım birazdan. belki ptt ile halledebiliriz. kargo ücreti çok aşırı tutmadığı takdirde ben karşılayabilirim. ptt uygun oluyor, otobüs firmaları da taşıyor diye biliyorum.
ben size bi mesaj atıcam birazdan

üzgünüm ariel,kusura bakma..

bende de hata var.buraya belirtmem gerekirdi.

arkadaslar kitaplarımı ilk söyleyen arkadaşlara söz verdim.

Konu, amacına ulaştığı için kilitlenmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…