bilemiyorum. insanları tek tek durdurup kitap vermeye çalışmak..selam..madem kitapları vermek istiyorsunuz en güzeli bir kpss dershanesi önüne gidin...üstü başı sefil olup üç kuruşunu dershaneye veren bir sürü insan var hallerinden belli oluyorlar birini gözünüze kestirin verin kitaplarınızı ..
canım normalde isteyene karşıdan ödemeli göndereyim diye geçiriyordum içimden ama sen ailden uzakta öğrencisin,çok fazla da kitabım var.. kargo çok tuzlu ;bir modüler set hesaplattım az önce 50lira falan diyor ki sıfırını alsan bu kadar eder zaten. ama alabilceksen,eğer hala otobüs firmaları paket alıyorsa,otobüs ile yollaybilirim . bedelini de karşılarım.tüm kitaplarım olmasa da seçmece bir koli yaparım sana.. öğrencisin diye söylüyorum beni yanlış anlama ltfen.ankara gibi uzak bi yerde olmasam ben isterdim..
ama kargo vs. zor olacaktır...
merhaba.kitaplarızı verme fikriniz ne kadar güzel..
atanıcaksınız sanırım;branşınız eydi ve hangi kaynaklardan çalıştınız öğrenebilir miyim sakıncası yoksa..sanırım tekrar girmek zorunda kalcam
inşAllah atanıcam . yarın netleşecek :)
ilk girişimdi. 80 almıştım. sonra sınav iptal edildi,bilirsiniz... 83 geldi bu sefer.
branşım ingilizce..
yargının konu anlatımlı modüler setini çalıştım. sorularının çoğunu bitirmedim bile..
bundan ayrı konu anlatımı olarak ihtiyaç ve tasarıyı da aldım. dereden tepeden onları da çalıştım,ama yüzeysel..
sonra pegem,yediiklim,uzman kariyer,teorem,testgrup,irem,murat,beyaz kalem,data,güvender..daha hatırlamadığım olabilir.bunların sorubankası,deneme,yapraktest zımbırtılarını aldım. ama hiçbirini bitirmedim. biraz çözüp attım kenara..amacım çeşitli soru görmek,ezbere alışmamaktı.
tavsiye olarak yargı,yediiklim eğitimden iyiler..
yargı gy-gk de de iyi data nın kültürleri iyi konu anlatımı olarak..
uzman kariyer de güzel..
ihtiyaç da fena değil
beyaz kalemin eğitimi zorluyor,edinmek de fayda var.ben de 5 denemesi vardı sadece zordu bayağı.
naçizane..
atandınmı şu sıralar atanmış olman lazım:)
aslında güzel netlermiş. branşını bilmiyorum ama .. bu kadar yapabildiğne göre daha iyisini de yaparsın kesinlikle..benim de gk gy 80 di..eğitim 92 oldu ama hiç işime yaramadı...
hallediyorum şimdi..Catharsis, mesaj kutun doluymuş, mesajım sana iletilemiyor...
hayırlısı olsun cnm nereye atandın
maalesef canım söz verdim arkadaslara..Merhaba,ben istanbuldayim..gy ve gk kitaplarina ihtiyacim var ama elinizde kaldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?