- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi inci_tanesi
-
daha mı iyi olacak bakalım inancım yok artk..hem branş sınavı da çözüm değilki.yine belli puanlarda yığılmalar olur hemen hemen çünkü bütün mezunların düzeyi aynı olacak belki 1 soruyla çok fark atacak.eğitim bilimleri sınavı kalkmaz herhalde o sınav ortak yapılır diye düşünüyorum.yoksa yine bi farkı olmayacakki.hayırlısı yaa.bu saatten sonra vazgeçtim hepsinden.rezil etiiler iyice.
olması gereken zaten buydu ama yapılması için illa böyle bi kpss rezaleti çıkması gerekmiş meğer :) sizler adına sevindim.
neden eğitim peki sadece, alancılar ne olacak? bende anlamam tarihten coğrafyadan. zaten hukuğu iktisatı zor. bizi neden düşünen yok yaa? şimdi keşke alan sorularıda çalınsaydı keşke demeye başladım. anca akıllarına gelirdi.
Hepimiz için hayırlısı canım
alan grubundan girinler ne olacak???
Kocaman yalan bence bu ! (= =P
kasımda sınav aralıkta atama ha ben buna gülerim ancak :))
kasımda sınav yapılsa bile 1.si sınav sonuclarının açıklanması var 2.si atama yapılacak alanların ıhtıyac belirtme dönemi var 3.sü 2011 seçimleri var. 2008 de ne oldu mart ayında seçim vardı subatta atama yapıldı.aralıkta belki açıklanır ama atama olmaz.tahminimce nisan gibi olur.(keşke erken olsa)
branş sınavına gelince zaten çok geç kalınmış bir sınav sistemi.mesela ,sağlık okuyan bir kişi mat,tarih,coğ...vs den bilgisinin ölçülüp sınav yapılması kadar saçma birşey olamaz.inşallah değişir...
Umarım bizim için hayırlısı budur
Tırstım şimdi yeni sistemin kurbanı olmayız inşallah:bbo:
1 soru ile zaten şimdiki sınavda bile fark atılıyor. Bu sayede alanına tam anlamıyla hakim olanlar belirlenecek. Mesleğe dair tabii ki bir sınav olmalı, eğitim bilimleri ya da başka bir başlık altında... Bu sistemin dahi iyi olacağı inancındayım. Sözel ya da dil mezunu biri sayısal derslere mağruz kalmayacak en azından. Hakkımızda hayırlısı...
bence hükümet kendi adamlarını kayıracak bu sınavla.. osym ayağa düştüyse MEB neler yapar düşünemiyorum..
daha fazla yığılma olacak işte.çünkü aynı alandan girenlerin seviyesi aynı olacak zaten.ama yine de eski saçma mantık kalkacak ya buna sevindim.
Aynı alandan girenlerin seviyesinin aynı olacağını nereden biliyorsun? Herkes bir değil ki... Alınan eğitim benzer olsa da herkes farklılık gösterecek bu sınavda.
[/B]
tabiki aynı olacak.çok bariz birşey bilmeyecek bir şey söz konusu değil.benim cvplarıma yorum yapmaktan da vazgeçin lütfen.hayret bişey yaa.bana yapmayın yorum falan lütfen.ben kafadan yapmıyorum.4 yıldır giriyorum bu sınava.
Siyaset karışmadan olmaz ki bunu bizler karıştırmıyoruz sonuçta maalesef durum bu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?