kızlar bende bir şey sormak istiyorum.bilgisi olan paylaşırsa sevinirm.
annem sağlık meslek lisesi mezunu ve hemşire.
kpss lise sınavlarına girmek ve kadro almak istiyor. (hemşirelerin atanma puanı 60 65 civarı olduğu için ve bir arkadaşı atandığı için çok heveslendi.
ama acaba atamada yaş sınırlaması var mı? 2011 yılında yaş sınırının kaldırıldığını duymuştum ama şimdi o haberi bulamıyorum. bir bilgisi olan var mııııııı?:44::44::44:
Arkadaşlar ben aöf iktisat okuyorum kpss de aöf mezunlarıyla örgün mezunların kpss kodları farklı oluyor diyorlardoğrumu acaba?
kızlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum önlisansta yerel yönetimler mezunu olupta ananan var mı acaba?
Kızlar birşey sormak istiyorum .ilkokulda gördüğümüz bilgisayar dersi 6225 kodu için geçerli oluyor mu
Kızlar birşey sormak istiyorum .ilkokulda gördüğümüz bilgisayar dersi 6225 kodu için geçerli oluyor mu
okulda bilgisayar dersi görmüş olman yeterli.
emin misin canım herkes başka birşey diyor
erkek arkadaşım makine mühendisliğinden sınava girecek 2014te.Şunu öğrenmek istiyorum mühendislik dışında memurluk da tercih edebiliyor mu genel yetenek genel kültür puanıyla ?
arkadaşlar konunun üstünden epey zaman geçmiş ama umarım burada birileri görür ve bana cevap yazar :) arkadaşlar ben şuan tarih bölümünde okuyorum 4 yıllık. 3 yılım bitti eylülün sonunda son yani 4. sınıf oluyorum ve haziranda mezun oluyorum. 2014 te hem lise ön lisans hemde lisans mezunları için kpss var. bende bu konularda pek bişey bilmiyorum açıkcası. üniversiteyi bu yıl dondurduğumda lise mezunu olarak kpss ye girersem tercih edebileceğim yerler nereler oluyor çok mu az ve siz bunu önerir misiniz? bir de ben üniversiteyi dondurmazsam 4. sınıfı bitirir diplomamı alırsam lisans mezunu olarak kpss ye girersem nereleri tercih edebilirim ? tarih bölümü mezunu olduğum için meslek seçimim çok zor sadece her hangi bir lisans mezunu isteyen yerleri seçebiliyorum diye biliyorum. siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız. hangisinin önü daha açık. üniversite her zaman biter ama iş her zaman olmaz. sizce lise kpss mi üni. kpss mi daha zor hem sınav hem atanma konusunda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?