Kpss isteğim puanı aldım ama

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
858
767
33
Ben B grubu sınavına girdim istediğim puan geldi çok mutluyum. Ama çevremde puanımı sordular çok iyiymiş falan dediler sonra biz A grubundan aldın sanmıştık düz memurluk yani diye eziklediler düz memurluğu. Bu da beni biraz kötü hissettirdi.
Aradaki fark bu kadar fazla mı kariyer meslekleri ile , hemen arada bir saygınlık derecesi belirliyor gibiler. Maaş farkı mı çok var nedir bu durum. Ben çok da araştırmadım. Tek amacım doğrudan atanmak, mülakat gibi şeylerle uğraşmamaktı.
Bende onlara ben böyle çalışmak istedim seneye belki de onu düşünürüm dedim ama artık kafamın götüreceğini sanmıyorum rahatlamak istiyorum zihinsel olarak.

Evet bir de aslında çalışsam yine yapacağımı düşünüyorum ama gözümde çok büyüyor Yds var , ders sayısı çok fazla artık kafam kaldırmayabilir 29 yaşındayım beyin yaşım daha fazla

Ben A grubu için hazırlandım ama maaşından ziyade hayalim hep bir bakanlıkta uzman olmaktı, bunun için çabalıyorum. Mesela daha yds ye gireceğim, kurumların yazılı sınavları var, mülakatları var, kuruma girdikten sonra 2-3 sene sonunda uzman yardımcılığından uzmanlığa geçiş için tez yazma ve yazılı sınavdan geçer not alma şartları var yine. Aşırı yorucu sadece çok isteyen katlanabilir bence. Özel sektör mü kpss b grubu mu deseler bin kere kpss b memurluğu derim :)

Kaç puan aldınız? Tek sıkıntı maaşsa, düz çok iyi maaş aldığı kurumlar da var. Araştırın onları yazın puan çok iyiyse ziyan olmasın.

Seneye a grubu için de çalışırsınız
A grubunda zaten çoğunlukla referans gerekiyor
Siz kendinizi devlete atmaya bakın

Canım istediğim puanı alamadım. Üzüntüden ölüyorum. Başkalarının lafını bosver, başarının tadını çıkar. Tebrik ederim

Basbakan secilsen begendiremezsin o memnuniyetsiz tiplere konu sahibesi sittirip gitsinler topluca

Dişçi oldum niye tıp okumadın dediler ,uzmanlık yaptım niye o değil de bu uzmanlık dediler , özele geçtim niye devlete girmedin devlete geçtim niye özelde kalmadın dediler . Yani diyorlar da diyorlar asla memnun edemiyorsun kendini . O kadar haklısınız ki. Bu hayata okumaya ve çalışmaya gelmediğimi düşünüyorum . Zevk alacağım , para kazanacağım bir işim olsun yeter kafasındayım. Hayatta daha güzel misyonlar var bence .

Hayırlı olsun, çok sevindim adınıza. İnsanlar hep konuşurlar, ağızlarını büzemeyiz ki. Sizi kıskandıklarını düşünüyorum, çok belli, siz atanmanıza işinize gücünüze bakın; onlar da durdukları yerde tıslayarak yorum yapmaya devam etsinler. Bu ne yahu, herhangi birinin başarısını tebrik etmek bu kadar zor olmamalı. Hemen bir karşılaştırma, heves kırma yarışı; o kalplerle yaşamak ne kadar büyük bir yük.

Basbakan secilsen begendiremezsin o memnuniyetsiz tiplere konu sahibesi sittirip gitsinler topluca
Ahaha aynından benim akrabam var. Yeni araba almışız. Rengi neden kırmızı, neden Mercedes değil diye burun kıvırdı bu yıl model yükselttik öyle denk geldi. Bu sefer de paranızı çöpe attınız artık elektrikli arabalar moda. Bunu hurda diye satarsınız dedi bazısını mümkün değil memnun edemezsiniz olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…