- 15 Haziran 2022
- 858
- 767
- 33
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Teşekkür ederimYa siz boşverin milleti önemli olan sizin mutlu olmanız hayırlı uğurlu olsun inşallah
Evet bir de aslında çalışsam yine yapacağımı düşünüyorum ama gözümde çok büyüyor Yds var , ders sayısı çok fazla artık kafam kaldırmayabilir 29 yaşındayım beyin yaşım daha fazlaBoşverin bunu söyleyen densizleri. Kamuda olmak her zaman avantajdır. Maaş farkı 5-6 bin tl var ama aşırı büyük bir fark değil. İnanın düz memurluk diye küçümsedikleri şey artık çoğu kişinin eline geçmiyor.
Ben A grubu için hazırlandım ama maaşından ziyade hayalim hep bir bakanlıkta uzman olmaktı, bunun için çabalıyorum. Mesela daha yds ye gireceğim, kurumların yazılı sınavları var, mülakatları var, kuruma girdikten sonra 2-3 sene sonunda uzman yardımcılığından uzmanlığa geçiş için tez yazma ve yazılı sınavdan geçer not alma şartları var yine. Aşırı yorucu sadece çok isteyen katlanabilir bence. Özel sektör mü kpss b grubu mu deseler bin kere kpss b memurluğu derim :)Evet bir de aslında çalışsam yine yapacağımı düşünüyorum ama gözümde çok büyüyor Yds var , ders sayısı çok fazla artık kafam kaldırmayabilir 29 yaşındayım beyin yaşım daha fazla
Canım istediğim puanı alamadım. Üzüntüden ölüyorum. Başkalarının lafını bosver, başarının tadını çıkar. Tebrik ederimBen B grubu sınavına girdim istediğim puan geldi çok mutluyum. Ama çevremde puanımı sordular çok iyiymiş falan dediler sonra biz A grubundan aldın sanmıştık düz memurluk yani diye eziklediler düz memurluğu. Bu da beni biraz kötü hissettirdi.
Aradaki fark bu kadar fazla mı kariyer meslekleri ile , hemen arada bir saygınlık derecesi belirliyor gibiler. Maaş farkı mı çok var nedir bu durum. Ben çok da araştırmadım. Tek amacım doğrudan atanmak, mülakat gibi şeylerle uğraşmamaktı.
Bende onlara ben böyle çalışmak istedim seneye belki de onu düşünürüm dedim ama artık kafamın götüreceğini sanmıyorum rahatlamak istiyorum zihinsel olarak.
Kiskanmislar
Basbakan secilsen begendiremezsin o memnuniyetsiz tiplere konu sahibesi sittirip gitsinler topluca
Ahaha aynından benim akrabam var. Yeni araba almışız. Rengi neden kırmızı, neden Mercedes değil diye burun kıvırdıBasbakan secilsen begendiremezsin o memnuniyetsiz tiplere konu sahibesi sittirip gitsinler topluca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?