KPSS Ingilizce Öğretmenliği

Htckhrmn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
237
53
Kizlar merhaba ingilizce ogretmeniyim 2019 kpss puanim 64 yani bu yil atanamayacagim. Ders calismaya henuz baslamadim kaynak olarak neler onerirsiniz ve nasil calismaliyim yardimci olabilir misiniz ben nerden nasil baslayacagimi bilmiyorum kafam allak bullak

Canim ben 2015'te 73 puanla atandım. Pegem ve yediiklim kullanmıştım. Şu an türkçe öğretmenliği kpss hazırlığı yapan arkadaşım benim hocam kullanıyor çok memnun. Konu anlatımı bence internette video izleyerek halledilebilir önemli olan test deneme. O konuda da insanın iyi kötü kolay zor tüm soru tiplerini görmesi gerektiği kanısındayım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız.

Arkadaşlar merhaba.
KPSS başvuru tarihlerinin güncel hali paylaşılmadı değil mi?

Konu sahibi baya uzun zaman önce yazmışsın ama ben de bilgi vereyim sana biraz 74 puanla Urfa ya atandım 2014 de ..Öabt nin katsayısı %50 Eğitim bilimleri +Gy-Gk %50 idi.O yüzden ben Alana daha çok çalışmıştım
Yargı akademinin kitaplarından çalışmıştım tavsiye ederim.Ayrıca çıkmış bütün soruları çöz yanlışlarını tespit et ve eksik olduğun konuları kapat..Nacizane tavsiyemdir..Başarılar dilerim

Ben bu sene 77ile atandım. Alana özel olarak çalışmadım sadece çıkmış soruları çözdüm. Eğitim bilimlerinden hemen her gün deneme çözdüm (pegem tr geneli denemeleri) Çok kitap okuduğum için olacak Türkçe'yi ful yaptım. Ölçmede benim hocam'ın youtube yayınlarını izledim. Coğrafyada hocalara geldik diye bir kanalın videolarını izledim. Tarihe ve vatandaşlığa çalışmadım fazla. Matematik zaten sıfır.. Alan önemli, beni alan kurtardı. İnşallah atanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…