• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss ile atanmak

Usgymmt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
15
5
1
Hanımlar merhaba, önümüzde ki kpss'ye gireceğim.Teknik bölüm mezunuyum ama mezun olalı beş sene oldu zaten fazla olmayan bilgi birikimimde unuttum ayrıca okuduğum bölümle ilgili tecrübemde yok.Bu sene iyi bir puan alırsam bransımla ilgili teknik kadroyu seçsem atandığımda zorluk yaşar mıyım? Lütfen yardım edin yoksa düz memurluk mu secmeliyim ?

sen puanı al atan, işi işte de öğrenirsin. o sonraki aşama. önce dene teknik kadroyu eğer maaş açısından vs avantajlı ise.
Maaşı düz memur maaşına göre daha iyiymiş fakat benim için önemli olan atandığım zaman verilen işleri yapabilmek açıkçası biraz korkuyorum.İşi yapamadığım zaman işime son verilir mi?

Maaşı düz memur maaşına göre daha iyiymiş fakat benim için önemli olan atandığım zaman verilen işleri yapabilmek açıkçası biraz korkuyorum.İşi yapamadığım zaman işime son verilir mi?
iyi de teorik ile pratik hiçbir zaman bir olmaz ki. siz bildiğinizi unutmasanız bile illaki zorlanırdınız ilk işe girdiğinizde. eğitim filan verilir mutlaka, merak etmeyin.
işinize son verme gibi bi durum olamaz memuriyetten atılma şartları bellidir.

Öyleyse secebilirim yardımınız ve ilginiz için cok tesekkür ederim.

Atandıktan sonra hadi hemen ise otur demiyorlar. Aday memur oluyorsun ve bir sürü eğitim ve sınavlara giriyorsun .1yil sonra asil memur olup branşına uygun görevi yapıyorsun. 5 yıllık memurum emin ol en zoru o kpssyi kazanmak.
Merhaba sizdemi teknik hizmettesiniz ?

lisansmı okuyorsunuz unvan değişikliği yapacaksınız sanırım ben önlisanstan gireceğim. memurhanim memurhanim

Hanımlar merhaba, önümüzde ki kpss'ye gireceğim.Teknik bölüm mezunuyum ama mezun olalı beş sene oldu zaten fazla olmayan bilgi birikimimde unuttum ayrıca okuduğum bölümle ilgili tecrübemde yok.Bu sene iyi bir puan alırsam bransımla ilgili teknik kadroyu seçsem atandığımda zorluk yaşar mıyım? Lütfen yardım edin yoksa düz memurluk mu secmeliyim ?

kpss yi bir ayda kazandım diyebilirim. ama bir ay yemeyip içmeyip gunde 10 saat çalışmışımdır, yani gunde 2 saat çalışan birinin 150 gunune tekabul ediyor. matematik ve turkçe temelim iyidir sadece. herkes kazanamazsın atanamazsın çok zor diyordu. olmaz diye bir şey yok, yapmak istersen yaparsın. kpss yi kazan tercihi tercihte duşunursun.

valla ben de gireceğim ön lisanstan şu an son düşündüğüm atanınca işi yapıp yapmamak heralde. Dur hele önce bi atanalım yaklaşık 4,5 ay var ben de yeni yeni başladım çalışmaya ramazandı fala n derken ara vermiştim. bu kadar çalışma yeterli olurmu sınava girince göreceğim asıl korktuğum sınav benim de

kpss yi bir ayda kazandım diyebilirim. ama bir ay yemeyip içmeyip gunde 10 saat çalışmışımdır, yani gunde 2 saat çalışan birinin 150 gunune tekabul ediyor. matematik ve turkçe temelim iyidir sadece. herkes kazanamazsın atanamazsın çok zor diyordu. olmaz diye bir şey yok, yapmak istersen yaparsın. kpss yi kazan tercihi tercihte duşunursun.

Tebrik ederim ☺️
Kaç puan aldınız nereye atandınız özel değilse? :) bu sene denemeyi düşünen arkadaşlarım var ve atanamam Zaten kafasındalar, onlara sizi örnek vereceğim ondan soruyorum

Tebrik ederim ☺
Kaç puan aldınız nereye atandınız özel değilse? :) bu sene denemeyi düşünen arkadaşlarım var ve atanamam Zaten kafasındalar, onlara sizi örnek vereceğim ondan soruyorum

istanbul a atandım, 90 puan ustu kurum söylemeyeyim:KK15:
bir ay gece gunduz çalıştım konulara, soru olarak da sadece butun o gune kadar çıkmış soruları çözdum.
bana da herkes dedi bu yıl çalışmadın seneye artık diye, onlara uysam atanamazdım.

Bir ayda nasıl basardınız tebrik ediyorum.İnsallah bende atanırım sizin gibi.Sizin bölümünüz neydi kac puanla atandınız ?

valla ben de gireceğim ön lisanstan şu an son düşündüğüm atanınca işi yapıp yapmamak heralde. Dur hele önce bi atanalım yaklaşık 4,5 ay var ben de yeni yeni başladım çalışmaya ramazandı fala n derken ara vermiştim. bu kadar çalışma yeterli olurmu sınava girince göreceğim asıl korktuğum sınav benim de
Bende aynı durumdayım allahtan temelim var biraz ama yine de nasıl olur bilmiyorum.Ara vermeden calısırsak iyi bir puan alıp atanırız bence :)

Puan al atan da bunları sonra düşünürsün.
Oryantasyon eğitimi diye bşy var.
İşte de sana Bilgi veriyorlar.

istanbul a atandım, 90 puan ustu kurum söylemeyeyim:KK15:
bir ay gece gunduz çalıştım konulara, soru olarak da sadece butun o gune kadar çıkmış soruları çözdum.
bana da herkes dedi bu yıl çalışmadın seneye artık diye, onlara uysam atanamazdım.
Ne azimliymişsiniz tebrik ederim:KK200:. Böyle güzel ve pozitif deneyimler okumak çok iyi geliyor ve iyi hissettiriyor.

Back